Parlamentarii sa-si plateasca chiriile pentru locuintele de servici din propriile salarii

"Reprezentantii" nostri din Parlamentul Romaniei , in mare majoritate, cer acum si marirea sumelor destinate chiriilor pentru spatiile de locuit pe care le au in Bucuresti. Lacomia lor nu mai are margini . Dupa ce si-au marit salariile si si-au acordat pensii sfidator de mari fata de restul populatiei acum au pretentia sa li se mareasca alocatiile pentru cazare.

Facem aceasta Petitie adresata Guvernului si Presedintiei pentru a cere blocarea  initiativei mai sus specificate si,  mai mult, cerem  abrogarea Legii prin care li s-a admis plata chiriilor din bugetul statului .

Solicitam Parlamentului Romaniei, tuturor partidelor care pretind ca reprezinta cetatenii acestei tari sa emita Lege prin care toti cei care lucreaza ca reprezentanti al cetatenilor in Parlamentul Romaniei sa isi achite chiria locuintei pe care o detine in Bucuresti din salariul de parlamentar !


Berechet Mariana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Berechet Mariana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook