Parlamentari şi guvernanţi, respectaţi concret, prin lege Casa Regală a României

Dragi români, doamnelor şi domnilor parlamentari,

Să respectăm Casa Regală a României concret, să respectăm prin lege (nu electoralist) memoria şi moştenirea Regelui Mihai!
Acordaţi sprijin Casei Regale pe măsura istoriei pe  care a făcut-o, meritelor sale puterii sale de reprezentare benefică a României!

Cum să dai afară din moştenirea ei de drept Casa Regală a României?? Vezi ştirea TVR.

Adoptaţi în timp util măcar actualul Proiect de Lege pentru reglementarea statutului juridic al CRR.

Măcar în semn de omagiu petru Regele Mihai, recent intrat în constelaţia Marilor Oameni de Stat ai Poporului Român.
Putem măcar atât...

Când vom strânge un număr considerabil de semnături pe această petiţie (câteva sute), vom depune petiţia la Parlament, cu adresă către toate grupurile parlamentare. Am mai făcut acest lucru suţinând repunerea Coroanei de Oţel pe stema României. Vom depune petiţie şi la Guvern, la premier, şi ca replică la "contradicţia" dânsului - se ştie că Palatul Elisabeta a fost o PROPRIETATE a CRR, de ce nu ar mai fi?? Unde se va mai ţine Garden Party de 10 Mai (Zi Naţională), 1 Iunie - Ziua Copiilor la palat, unde se vor mai da recepţii pentru diplomaţi, academicieni, sportivi, oameni de ştiinţă, artă şi cultură? Dincolo de legitimitate, cine, afară de CRR, a probat că poate avea grijă şi a valorifica mai bine palatul Elisabeta pentru România? Vrea cineva să îngroape CRR, patrimoniu regal odată cu trecerea dincolo a Regelui Mihai?

Textul petiţiei a fost alcătuit de o persoană particulară, neafiliată niciunui partid, nici candidat, ci cetăţean de îndată identificabil... nu fantomă! Cu gândul la viitorul familiei sale: imediate, extinse şi româneşti.

P.S.
Cine poate valorifica mai bine pentru România Palatul Elisabeta?

Liviu Dospinescu (Canada, Québec):

"

Am semnat. Palatul Elisabeta a fost proprietate a Casei Regale a României. Până la naţionalizare, în 1948, s-a aflat în proprietatea Principesei Elisabeta a României, prima fiică a Regelui Ferdinand I al României şi a Reginei Maria a României. Clădirea a servit ca reşedinţă în Bucureşti M.S. Regelui Mihai I al României şi întregii Familii Regale, pe durata vieţii M.S. Regele Mihai I. Astăzi, după trecerea sa la cele veşnice, soarta palatului se află din nou la mâna politicienilor. De aceea cred că e nevoie de susţinut sus şi tare că doar Casa Regală a României poate pune în valoare - mai bine decât oricine - acest palat şi astfel şi pe noi toţi. Căci Palatul Elisabeta este legătura noastră cu istoria, legătură ce trebuie menţinută vie măcar prin acordarea dreptului de folosinţă Casei Regale a României

"

Vezi mai multe despre acest simbol de primă mărime şi despre această redută a statului român aici:

<<

La Palatul Elisabeta au avut loc în fiecare an sute de evenimente publice, reunind mii de oameni, români şi străini, în vederea consolidării ţării şi a renumelui ei. Aici şi-au găsit loc toate generaţiile de români, de la copii de şcoală primară până la veteranii de război. Aici au venit români din oraşele şi comunele ţării, din Basarabia ...

Octavian Georgescu    Contactați autorul petiției