Parlamentari şi guvernanţi, respectaţi concret, prin lege Casa Regală a României

Dragi români, domnilor parlamentari,

Să respectăm Casa Regală a României concret, prin lege (nu electoralist) memoria şi moştenirea Regelui Mihai!
Acordaţi sprijin Casei Regale pe măsura istoriei pe  care a făcut-o, meritelor sale puterii sale de reprezentare benefică a României!

Cum să dai afară din moştenirea ei de drept Casa Regală a României?? Vezi ştirea TVR.

Adoptaţi în timp util măcar actualul Proiect de Lege pentru reglementarea statutului juridic al CRR.

Măcar în semn de omagiu petru Regele Mihai, recent intrat în constelaţia Marilor Oameni de Stat ai Poporului Român.
Putem măcar atât...

Când vom strânge un număr considerabil de semnături pe această petiţie (câteva sute), vom depune petiţia la Parlament, cu adresă către toate grupurile parlamentare. Am mai făcut acest lucru suţinând repunerea Coroanei de Oţel pe stema României. Vom depune petiţie şi la Guvern, la premier, şi ca replică la "contradicţia" dânsului - se ştie că Palatul Elisabeta a fost o PROPRIETATE a CRR, de ce nu ar mai fi?? Unde se va mai ţine Garden Party de 10 Mai (Zi Naţională), 1 Iunie - Ziua Copiilor la palat, unde se vor mai da recepţii pentru diplomaţi, academicieni, sportivi, oameni de ştiinţă, artă şi cultură? Dincolo de legitimitate, cine, afară de CRR, a probat că poate avea grijă şi a valorifica mai bine palatul Elisabeta pentru România? Vrea cineva să îngroape CRR, patrimoniu regal odată cu trecerea dincolo a Regelui Mihai?

Textul petiţiei a fost alcătuit de o persoană particulară, neafiliată niciunui partid, nici candidat, ci cetăţean de îndată identificabil... nu fantomă! Cu gândul la viitorul familiei sale: imediate, extinse şi româneşti.

Octavian Georgescu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).