OPRIȚI OMORÂREA ANIMALELOR PRIN DESPARTIREA PREMATURA DE MAMA LOR

Opriti aruncarea puisorilor de langa mama acestora mai devreme de a putea sa se descurce pe cont propriu , minim 2 luni .

PS: o povestioara, din pacate foarte trista.

Intr-o zi am gasit cu familia 3 puisori ce plangeau aruncati in gradina unui bloc, nu aveau nici cordoanele ombilicate cazute, deci nu aveau mai mult de cateva zile.

Le-am lasat pana seara sperand ca au o pisica care se va intoarce la acesti puisori, din pacate nu s-a intamplat. Ne-am hotarat astfel cu familia sa ii luam si sa ii hranim noi in casa sperand ca ii vom creste cu pipeta, biberon pana vor ajunge pe cont propriu, cum trebuiau sa fie lasati de aceasta persoana fara inima langa mama lor.

Primele zile i-am curatat de viermisori cu baite cu ceai, i-am hranit cu pipeta, dupa 24 ore deja invatasera sa suga din pieta.

Din pacate ieri a murit un puisor , cel mai rezistent ziceam noi, iar azi ceilalti 2. E inuman ce se intampla in lume, oricum la 2 luni sunt lasati pe cont propriu si de mama lor, de ce nu puteau sa ii lase sa traiasca???

Asemenea oameni nu sunt fiinte!!! Sunt monstrii!!!

Ajutati va rog  prin aceasta petitie sa nu mai ai dreptul sa se joace cu vietile fiintelor aceste creaturi.37E79AFF-2519-4D81-B90B-BE941C6EACC0.jpeg

Prin semnătura mea, autorizez Pârvu Bogdan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.