O INTRARE MODERNA IN GALATI la schimb cu o expropriere

     Stimati Galateni !

     In calitatea mea de consilier local ,al Consiliului Local Galati, va propun spre analiza si dezbatere primul proiect , al carui initiator sunt si anume „Concept Modernizare Sens Giratoriu Intrare in Oras Zona Micro 19” din DN 25 Tecuci – Galati. Deoarece este un proiect de maxima importanta si necesitate pentru Galati, dar in acelasi timp este si un proiect „sensibil” (pentru realizare lui fiind necesara exproprierea unor proprietari de terenuri din acea zona , precum si demolarea unei statii de distributie carburanti ) cred ca este utila lansarea unei petitii in acest sens pentru a decide impreuna .

     Luand in considerare  faptul ca in aceasta zona se regaseste si drumul de centura al orasului,ca circulatia vehiculelor de mare tonaj  se face strict pe acest drum de centura iar astazi aceasta activitate se desfasoara cu mare dificultate si risc ( daca nu esti atent TIR –ul in virajul extrem de strans , aproape imposibil de efectuat, iti poate avaria autoturismul) , tinand cont ca la distanta de aproximativ 200 m exista alta statie distributie carburanti, consider ca ne putem lipsi de aceasta, in favoare unei intrari in Municipiul Galati la standardele normalitatii , de care pe viitor sa se poata lega un Drum Expres mult asteptat de catre Galateni . Va invit in continuare sa semnati aceasta petitie si sa va expuneti opiniile .  

Va multumesc ,

Cu deosebita consideratie Nicoleta Badiu .


Nicoleta Badiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Nicoleta Badiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook