NU VREM MODIFICAREA LEGII ARMELOR

img8.jpgSchimbări drastice! Aproape oricine își va putea cumpăra arme periculoase în România.

Senatorii au modificat drastic legea armelor, motiv pentru care acum orice persoană care a împlinit 18 ani și nu are o condamnare pe viață, ar putea să-și cumpere o armă letală. 

Această decizie a fost luată astăzi 28.11.2018 de senatori, care au ignorat varianta Guvernului. Până acum, persoanele care au fost condamnate la mai mult de un an de închisoare nu puteau deține arme periculoase. Prin modificările aduse legislației, DOAR CINE a fost condamnat la închisoare pe viață are interzis la astfel de arme. Adica fosti pușcăriași pot avea acces la arme dupa ce ies din inchisoare. ORICINE VA PUTEA AVEA ACCES. VOR SĂ LUAM MODELUL AMERICAN.. SI ANUME?? NUMAI ANUL ACESTA AU FOST PESTE 30 DE MORȚI ÎN AMERICA DATORITĂ VÂNZĂRILOR DE ARME, UNDE ORICINE ISI POATE LUA. 

De asemenea, dacă până acum în legislație exista anumite interdicții pentru ca unele persoane să dețină arme de autoapărare, în urma modificărilor adoptate astăzi ar trebui să existe  o decizie definitivă a instanței care să le interzică să dețină astfel de arme.

AȘA CEVA NU SE MAI POATE!! SEMNEAZĂ ȘI TU, DA MAI DEPARTE!! 

Cateva articole!!!

https://m.evz.ro/regimul-armelor-si-al-munitiilor-lege-noua.html 

https://www.nwradu.ro/2018/11/alt-proiect-stupid-de-lege-inlesnirea-regimului-armelor-de-foc/ 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ion Isabela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook