Nu vreau această schimbare!

Cred că majoritatea ați văzut ce dorește ministrul educației să ne facă. O prostie. PROSTIE, domnule Liviu Pop.

Tind să cred dumnealui nu are habar cum funcționează sistemul în prezent. Să vorbesc pe limba tuturor.

Domnul dorește să scoată o oră de fizică la profilul Real și să aducă „educație artistică”. Dacă aveau nevoie de așa ceva, mergeau la arte. Mai bine, ați scoate antreprenoriala sau geografia. La clasa a 11, nu interesează pe nimeni artele. Toți vor să ia bacul sau să scape de liceu pentru a merge în Spania.

O să ajungem să studiem Animație în clasa a 10 a. Mai bună era o oră de sport. Mai dădeam câteva kilograme jos și mai copia o temă de la colegul.

Serios, domnul ministru e paralel cu situația. Presimt că în 2020, o să dăm bacul la coreeană și la arte marțiale.

Cum să mai ajungi medic în România? Cum să mai ajungi profesor? Cum să mai ajungi om? Nu ai cum. O să devenim niște artiști neînțeleși în prag de sinucidere.

Vă aștept părerile! Noi suntem schimbarea, nu domnul Pop. Trebuie să luăm inițiativă. Eu nu vreau schimbarea dumnealui. Vreau să fiu schimbarea și să aduc România pe culmile gloriei. Cine e cu mine?