Nu vana in spatele casei mele!

Noi, locuitori si investitori ai cartierului Terra Gardens, localizat pe Valea Chintaului in Cluj-Napoca, cerem reconsiderarea limitei domeniului de vanatoare in aceasta zona. In acest moment, cartierul este populat de 18 familii la case si 32 familii la bloc. In momentul in care cartierul a fost dezvoltat, limita domeniului de vanatoare a fost impinsa la est si nord-est, ceea ce inseamna ca vanatoarea incepe literalmente la 20-30 m in spatele ultimelor case, desi exista teren cultivat imediat in apropriere.

Rugam asociatiile corespunzatoarea sa revizuiasca ce terenuri includ in domeniul de vanatoare si ce riscuri implica o limita atat de apropiata caselor private avand in vedere copiii care sa joaca in jurul casei, locuitorii care se relaxeaza in gradina din spatele casei, si cei care isi plimba animalele de companie pe terenurile din imprejurimi. 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook