NU SUNT POSTURI IN INVATAMANT DIN CAUZA PENSIONABILILOR

Mai nou niste spagari din Ministerul Educatiei au scos o lege prin care pensionabilii pot ramane inca pe post timp de trei sau patru ani !Domnule ,ministru aceasta lege a fost scoasa cu dedicatie si e nedreapta pentru tinerii care an de an dau examene de titularizare ,iau note mari  si nu se pot titulariza din lipsa de posturi ! Aceste posturi insa exista, dar sunt tinute de pensionabilii adesea depasiti ,obositi si neinteresati de metodele moderne cu care ne luptam noi .Nu e corect ca eu ,tanar  sa dau ani la rand examen de titularizare  , sa iau note mari si sa nu ma pot titulariza  ,fie din cauza pensionabililor,  care vor sa-si pastreze privilegiile, fie din cauza celor care se titularizeaza in mod fraudulos prin articolul 253 !!! CARE PERMITE CA TU CU 7  SA TE TITULARIZEZI , DACA DIRECTORUL VREA , DESIGUR, DECI DACA- L SPAGUIESTI LA GREU, IAR ALTUL CU 9 VA RAMANE TOT NETITULAR SI VA FI BATJOCURA SISTEMULUI !!!CEREM IMPERATIV : DESFIINTATI LEGEA CU PENSIONABILII CARE AU DREPTUL SA TINA POSTUL BLOCAT INCA TREI SAU PATRU ANI , DESFIINTATI ARTICOLUL 253 CARE PERMITE SPAGARILOR  SI INCOMPETENTILOR SA SE TITULARIZEZE  PRIN MITA!! NU MAI UMILITI TINERII PRIN LEGI DEFAVORABILE .NU MAI PERMITETI NICI TRANSFERUL FOSTILOR INVATATORI  CARE S- AU TITULARIZAT PE VREMURI DAND EXAMEN DIN ARITMETICA SI CARE AU FACUT ASA CAM LA 45 - 50  DE ANI O FACULTATE . EI BINE ACESTIA POT LUA IN MOD FRAUDULOS POSTURI PRIN PRETRANSFER, FARA EXAMEN DE SPECIALITATE !Adica el ,titularizat candva cu 6  din aritmetica ,ia post de romana FARA A MAI DA EXAMEN DIN SPECIALITATE !Si eu ,care an de an iau peste 8 la titularizari , am luat chiar 9  intr -un an 10,  si cu toate acestea NU MA POT TITULARIZA DIN LIPSA DE POSTURI .Va rugam schimbati aceste legi strambe , si nu ne mai umiliti !Avem si noi dreptul la munca si la titularizare !