Nu sunt de acord cu grațierea lui Gică Popescu!

”Gică Popescu a fost condamnat pentru furt, pur și simplu. Bine, furtul de care se face vinovat are o denumire specială în codul penal, dar tot furt este. Banii pe care i-a plătit anterior sunt obligațiile financiare către stat pentru o sumă declarată pe față, cercetările dovedind că a mințit și atunci. Nu era un câștig de 1 mil euro ci de 1,6 mil. euro, deci el a ascuns mărimea câștigului. Apoi, s-a mai descoperit și un alt câștig nedeclarat de aproape 300 mii euro. Este clar că inițial nu a vrut să declare câștigurile realizate pentru a nu plăti dările la stat iar apoi, când a văzut că este descoperit, a declarat un câștig nereal, aproape la jumătate din cel realizat. A mințit de două ori cel puțin. Nu doar că a furat ci a și înșelat pe cei care îi acordau încredere. Gică Popescu a furat, mizerabil, din banii cu care statul plătește sănătatea, învățătura copiilor, pensiile bătrânilor etc.” - Florin Crăciun

Indiferent sub ce formă, hoțul tot hoț este și așa va trebui să rămână, iar pentru fapta sa să plătească! Instanța a hotărât închisoare, să se supună deciziei instanței!
Baba Marghioala a făcut 6 luni de închisoare că a furat o varză și pentru dl Popescu se tânguie boborul că a adus faimă țării și trebuie grațiat!
Sunt de acord, a adus faimă țării dar nu pentru faimă a fost condamnat ci pentru că a furat și a fost prins!

Vasile Băescu    Contactați autorul petiției