NU MODIFICATI - Programul RABLA 2018

Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional           2017- 2019, aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 661/2017. 

1.   Avand in vedere "Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017 – 2019", aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 661/2017 cu aplicabilitate pentru o perioada de 3 ani de zile, coroborat cu posibilitatile financiare ale fiecaruia dintre noi (strang bani pe o perioada mai mare, apoi ma inscriu in acest program) consider ca nu trebuie modificat.

2.   Referitor la introducerea ITP valabil - "Condiția de valabilitate a inspecției tehnice periodice (ITP) a autovehiculului uzat, la momentul depunerii dosarului de acceptare, pentru persoane juridice, respectiv la momentul înscrierii la producătorul validat, pentru persoane fizice a fost introdusă întrucât, înnoirea parcului auto se referă la autoturismele care circulă pe drumurile publice. Având în vedere scopul și obiectivele programului s-a considerat necesară introducerea în cadrul definiției autovehiculului uzat inspecția tehnică periodică valabilă la momentul înscrierii la producătorul validat. Acest criteriu a fost introdus pentru a se evidenția faptul că autovehiculul uzat casat în cadrul programului a circulat pe drumurile publice.", va rog sa luati in considerare faptul ca aceasta prevedere ar fi intodusa foarte tarziu, multi nemaifacandu-si ITP tocmai pe premisa ca pot folosi masina la programul RABLA conform conditiilor existente in programele anilor precedenti.

 

 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook