NU MODIFICATI - Programul RABLA 2018

Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional           2017- 2019, aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 661/2017. 

1.   Avand in vedere "Ghidului de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2017 – 2019", aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 661/2017 cu aplicabilitate pentru o perioada de 3 ani de zile, coroborat cu posibilitatile financiare ale fiecaruia dintre noi (strang bani pe o perioada mai mare, apoi ma inscriu in acest program) consider ca nu trebuie modificat.

2.   Referitor la introducerea ITP valabil - "Condiția de valabilitate a inspecției tehnice periodice (ITP) a autovehiculului uzat, la momentul depunerii dosarului de acceptare, pentru persoane juridice, respectiv la momentul înscrierii la producătorul validat, pentru persoane fizice a fost introdusă întrucât, înnoirea parcului auto se referă la autoturismele care circulă pe drumurile publice. Având în vedere scopul și obiectivele programului s-a considerat necesară introducerea în cadrul definiției autovehiculului uzat inspecția tehnică periodică valabilă la momentul înscrierii la producătorul validat. Acest criteriu a fost introdus pentru a se evidenția faptul că autovehiculul uzat casat în cadrul programului a circulat pe drumurile publice.", va rog sa luati in considerare faptul ca aceasta prevedere ar fi intodusa foarte tarziu, multi nemaifacandu-si ITP tocmai pe premisa ca pot folosi masina la programul RABLA conform conditiilor existente in programele anilor precedenti.

 

 

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook