NU MIGRAȚIEI pe teritoriul României!

Alături de Austria, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia, SUA etc. România trebuie să respingă Pactul Global pentru Migrație! Interesul național apărat de Constituție (cf. art. 3, al. 4: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine” și art.1, alin.1: „România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil”) este ca ministrul de externe să nu semneze acest pact. Cerem implicarea în acest demers a Președinției și a Parlamentului. Indiferent de subordonarea politică, președintele, parlamentarii și guvernanții au obligația să-și respecte jurămîntul dat la învestire de a apăra Constituția României. Chemăm pe toți credincioșii să facă rugăciuni străruitoare pentru luminarea minții tuturora, dar mai ales a celor responsabili în această problemă de care depinde viitorul României. Ne alăturăm protestelor ONG-urilor, asociațiilor și formațiunilor care deja și-au anunțat acțiunile în zilele următoare.

Prof. Mihai Floarea

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.