Nu ma reprezinta organizatia #REZIST.Cerem eliberarea Pietei!

Organizatorii mitingurilor  #REZIST, sunt o rusine pentru Romania. Ne dezicem de aceasta organizatie. Cerem eliberarea Pietei Victoriei. Rezisne pateaza si ne denigreaza neamul. Piata Victoriei este a noastra, a romanilor. Suntem indignati de prezenta acestor terfelitori ai neamului romanesc in Piata Victoriei. Piata Victoriei nu este locul lor de distractie si de fotografiere pe facebook, ci este un simbol national al Revolutiei din 89. Nu trebuie sa fie folosit simbolul nostru national pentru interesele  lor personale. Revendicam Piata Victoriei, sa fie libera, asa cum am lasat-o noi dupa revolutie, nu ocupata de niste oameni care nu respecta stegul Romaniei, nu respecta batranii din aceasta tara si pataza imaginea Romaniei folosind exprimari vulgare, pe care nu se sfiesc sa le arate intregii lumi. Noi suntem poporul roman, nu  #Rezist. Nu vrem sa vorbeasca in numele nostru. Nu vrem sa mai stea in  Piata Victoriei.

strada-proteste-oug-13.jpg

Popescu Doina Maria    Contactați autorul petiției