Nu acceptam plagiatul pe Wattpad

Wattpad este un program destinat citirii cărțiilor electronice pe telefoanele mobile , tablete sau calculatoare personale . Spre deosebire de dispozitivele dedicate citirii cărților, Wattpad nu necesită hardware  special ci folosește telefoanele mobile pentru a descărcarea textele din Internet ,a le stoca și afișa. Conținutul este creat chiar de utilizatori, fiind permis oricui să contribuie.

De la lansarea sa în octombrie 2006, aplicația a fost descărcată de peste 3 milioane de ori . În februarie 2007 Wattpad a anunțat adăugarea a peste 17.000 de cărți din  Proiectul Gutenberg. În martie 2009 a fost lansată și o versiune pentru  IPhone ce a reușit să concureze cu alte aplicații de citit precum Amazon Kindle.

Wattpad este criticat pentru că găzduiește materiale supuse drepturilor de autor, deoarece conținutul poate fi încărcat în Internet de către orice utilizator înregistrat.De atunci au avut mai multe inițiative pentru a combate pirateria, incluzând programul Authors In Charge ce permite scriitorilor să identifice și să șteargă imediat materialele ilegale de pe site. 

Iar acum wattpad-ul  se confruntă cu o altă problemă majoră legată de plagiat. A aparut o un nou site fantoma numit TRUYENFUN, in care majoritatea cartilor au fost publicat sub numele autorilor ce au scris cartiile. Aceasta problema afecteaza majoritatea autoriilor incepator, ce vor sa schimbe lumea .

Am creat această petiție pentru a sprijini acești autorii printe care mă număr si eu. În afară de asta,petiția mai are rolul de a oprii plagiatul si a incerca sa oprim acel site si să îl închidem

Cine  este de acord l-aș ruga , să semneze aceasta  petitție.

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe LilithAgr să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook