Mai multe trenuri pentru Domnesti

Avem nevoie de semnătură ta!

Împreună construim o alternativă mai rapidă, mai eficienta si mai sigura de transport, pentru locuitorii din Domnești si din împrejurimi.

Momentan, sunt 4 trenuri matinale care opresc in halta Domnești si 4 la intoarcere. Abonamentul lunar este doar 60 lei. Insa tranzitul este mult mai mare: încă 7 trenuri trec prin halta Domnești, in intervalul 4am si 10am si NU opresc. De ce? Pentru ca CFR-ul nu are încă o solicitare, pentru aceste trenuri. Asa ca, hai sa schimbam lucrurile! Avem nevoie de 300 de semnături, prin care solicităm trenurilor care tranziteaza halta Domnești sa oprească.

Semnează petititia si vom atrage mai multe trenuri pentru Domnesti.

Prin semnare, autorizez pe Stefan Maita să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.