Începerea cursurilor Liceului de Arte Plastice de la ora 09:00.

In urma experientei din ultima saptamana,ca elev al Liceului de Arte Plastice propun inceperea orelor de curs de la ora 9 deoarece este o ora favorabila pentru toata lumea. Am discutat cu o mare parte din elevii si profesorii liceului si am luat la cunostiinta propunerile lor. Stim ca saptamana trecuta s-a intocmit un "chestionar" la care marea majoritate nu a participat. Principalul motiv pentru care dorim sa inceapa cursurile de la ora 9 ar fi marea aglomeratie de dimineata si mersul prost al mijloacelor de transport in comun pe langa faptul ca liceul s-a mutat la 7 km fata de fosta locatie. Rog toate persoanele care sunt de acord cu mine sa semneze aceasta petitie.

Palade Teodora, Tomici Edith    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).