Il sprijinim pe Emil Petru si sustinem integritatea sa

Intr-o noapte ghinionista de vineri, Emil Petru- un student admirabil si integru de 19 ani din Constanta a ajuns intr-o situatie de NEIMAGINAT pentru toti cei care il cunosc sau care i-au aflat povestea. Emil este un PACIFIST, un om BUN si IUBITOR de semeni, care a ajuns in arestul Politiei - acolo unde NU este locul sau.

Tineri care puteati fi in locul lui, parinti care nu trebuie sa treceti groaza mamei si tatalui lui Emil, colegi si prieteni care l-ati cunoscut, vecini care primeati salutul lui respectuos zi de zi, profesori care il apreciati, cetateni care credeti in nevinovatia lui sau ati fost impresionati de aceasta nefireasca tragedie, sa-l sustinem moral semnanand aceasta petitie!

Avem toata speranta si increderea ca justitia isi va face datoria si astfel Emil isi poate relua cursul firesc al vietii!


Irena Munteanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook