Haideţi să le arătăm preoţilor noştri arogant că vocea noastră nu mai poate fi ignorat pentru revocarea din funcţie a protopopului Kémenes Lóránt-Zoltán pentru comportamentul agresiv arogant

1144.jpg

Prezenta petiţie este o urmare directă a dorinţei asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale, şi a tuturor susţinătorilor săi din comunitatea locală şi din ţară.

Bisericile din România indiferent de cultele religioase au nevoie de preoţi care să îi apropie de biserică şi să-i ajute spiritual,de preoţi care  să pună mai presus de interesele sale, iubirea de semeni şi respectul faţă de aceştia,un preot trebuie să fie parte a sufletului acestei comunităţi,o parte care alină şi sfătuieşte, nu unul care e agresiv ,arogant, verbal ,tiranic  s.a.m.d.

Președintele asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale.

Cheamă cetăţenii, al Uniunii Europene la MITING   2019 Octombrie. 672.png

În portavoce megafoane protestatarilor se vor auzi……  Dovada a tuturor inregistrărilor audio ale conversaţiei pe care am purtat-o în data de 05.02.2019 în data 18 feb. 2019,şi a tuturor inregistrărilor audio din partea enoriașilor, chiriaşilor.

Citiţi vă rugăm

Stimaţi cetăţenii, al Uniunii Europene ! Vă invităm să vizionaţi filmuleţe postate în data 13 Octombrie 2019. Acuma a sosit momentul să auziţi ADEVĂRUL...www.facebook.com/photo.php?fbid=516842305548570&set=a.101266893772782&type=3&theater

Ogvppfa Svaiczer
4 octombrie la 14:47 • Lau determinat pe noul paroh, Kémenes Lóránt-Zoltánsă , în data de 1 Octombrie 2019 să semneze contractul de inchiriere al fam. dl.Curtean ….
www.facebook.com/photo.php?fbid=510711256161675&set=a.101266893772782&type=3&theater

3 octombrie la 16:43 •
Cheamă cetăţenii, al Uniunii Europene la MITING 2019 Octombrie.
www.facebook.com/photo.php?fbid=510151726217628&set=a.101266893772782&type=3&theater
Ogvppfa Svaiczer
26 septembrie • Aşteptăm răspunsul de la domnii primar pentru MITNG..
www.facebook.com/photo.php?fbid=505810743318393&set=a.101266893772782&type=3&theater
Ogvppfa Svaiczer
23 septembrie • ATENŢIE vă rog din suflet să NU semnaţi PETIŢIA, pentru demiterea a noul paroh,Kémenes …..
www.facebook.com/photo.php?fbid=503774646855336&set=a.101266893772782&type=3&heater

Ogvppfa Svaiczer
18 septembrie la 12:59 • Enoriaşii Romano-Catolice,, Sfântul Mihail” Cluj-Napoca vorbesc pe la colţuri că Preotul este văzut în panataloni scurţi în biserică...
www.facebook.com/OGVPPFA/posts/500895820476552
15 septembrie la 17:00 •

Ogvppfa Svaiczer
4 septembrie • mi-am retras pângerea penală...
www.facebook.com/OGVPPFA/posts/492714267961374

Mitingul, declarat pentru luna Septembrie 2019, a fost AMÂNAT.

MOTIVUL:

• Svajczer Csaba - în calitate de preşedintele al asociaţiei (O.G.V.P.P.F.A.) Ro, mă simt onorat că Domnia Voastră, Domnle protopop Kémenes Lóránt-Zoltán, reprezentant al Parohiei Romano-Catolice ,,Sfântul Mihail” din Cluj-Napoca aţi ales pe preabunul nostru, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, drept mediator.www.facebook.com/OGVPPFA/posts/492714267961374

1810.png

Din discuții am aflat că arhiepiscopul Jakubinyi Gyorgy Miklos și-a depus dosarul de pensionare. Pentru enoriași, chiriaşi, aceasta este o grea lovitură, dânsul fiind omul care n-ar fi putut sprijini….. dar a ignorat orice sesizare trimisă de președinte al asociației - O.G.V.P.P.F.A., în intervalul februarie - septembrie 2019. DOVADA ,pus în fața  Arhiepiscopul Jakubinyi György Miklós dovezilor de netăgăduit, a tuturor înregistrărilor audio / cu comportamentul agresiv ,arogant, verbal ,tiranic s.a.m.d. a protopopului Kémenes Lóránt-Zoltán faţă de enoriași, chiriaşi, al Parohia Romano-Catolice ,,Sfântul Mihail”,Cluj-Napoca,protopopul Kémenes, având 2 dosare penale,şi în present. Şi despre care nu a binevoit, arhiepiscopul Jakubinyi György Miklós să aibă vreo reacție,nici în present..RUŞINE…..

După alegerea noului arhiepiscop - arhiepiscopiei romano-catolic de Alba Iulia, vom Cheamă cetăţenii, al Uniunii Europene la  MITING   2019 Octombrie. .

Vom organizat un miting şi în Cluj-Napoca NOIEMBRIE  2019

ATENŢIE

Stimaţi Chiriaş, Enoriaş, şi reprezentanţi a Firmelor, şi cei ce au SEDIUL, în chirie, aflat în proprietatea Parohia Romano-Catolice,, Sfântul Mihail”,Cluj-Napoca!!!

Svajczer Csaba,președintele asociației - O.G.V.P.P.F.A., vă rog din suflet să.NU semnaţi PETIŢIA, pentru demiterea a noul paroh,Kémenes Lóránt-Zoltán, în prezent (26 septembrie 2019) au semnat 144 persoane, NU COMENTAŢI, la postările pe FACEBOOK, INTERNET.

Eu Svajczer Csaba am şters SEMNĂTURILE şi COMENTĂRILE,ale Chiriaşilor, Enoriaşilor,                     pentru a preveni, “RĂZBUNAREA” şi AROGANŢA a noul paroh,Kémenes să NU păţiţi ca NOI:

Vă rugăm să ne comunicaţi Enoriaşilor romano-catolici din România domnule arhiepiscop Jakubinyi György Miklós,este corect ţinuta al preotului.....veşmintele de preot dar fără ciorapi,şi în sandale, este corect.... DA sau NU, aşteptăm răspunsul….ca de obicei ..IGNORAŢI…cu răspunsurile de ce….? aţi putea raspunde şi la întrebarea mea?

512.png

În opinia mea, este foarte trist să vezi preoți în veşmintele de preot, dar fără ciorapi,şi în sandale, este corect sau NU

www.youtube.com/watch?v=I7D8u8HIbJU

Vă rugăm să ne comunicaţi Enoriaşilor romano-catolici din România domnule arhiepiscop Jakubinyi György Miklós este corect ţinuta a preotului să fie în pantaloni scurți....şi legat cu o cordeluţă pe frunte....... DA sau NU aşteptăm răspunsul….ca de obicei ..IGNORAŢII…cu răspunsurile de ce….? aţi putea raspunde şi la întrebarea mea?

2221.png
Credincioşii trebuie să privească la preot ca la o „icoană”. Tinerii să vadă în preot pe cel mai mare învăţător. Să afle de la dânsul ceea ce vor păstra toată viaţa în cugete.  Acum preotul poate face educaţie şi în şcoală. Sperăm că vor fi în ţinută adecvată, să vezi preoții în blugi denim, pantaloni scurți şi legaţi cu o cordeluţă pe frunre, tricouri cu model, deloc demni de profesia lor !! De ce? Care-i pricina? Adică facem voia duşmanilor catolicismului. Te laudă cineva când te vede îmbrăcat în panataloni scurţi şi legat cu o cordeluţă pe frunte şi în mirean, preot fiind? Te laudă cineva? Zice bravo? Nu.

În opinia mea, este foarte trist să vezi preoți în blugi denim, pantaloni scurți, tricouri cu model, deloc demni de profesia lor !!

În loc de reverendă, preoţii romano-catolici din România în civil, în afară sfintelor slujbe, se cuvine a purta pantaloni lungi şi cămaşă

Preoţii ortodox din România vşmintele cu care se îmbracă şlujitorii Sfantului Altar, în afară sfintelor slujbe, se cuvine a fi lungi şi de o culoare cât mai întunecată, pentru că "lungimea"închipuie buna cuviinţă, iar "culoarea închisă" (neagră) este icoana smereniei.

Semnatarii sunt din diverse culte religioase, puteţi solicita:

DOVADA pus în fața Arhiepiscopul  Jakubinyi György Miklós  dovezilor de netăgăduit, a tuturor înregistrărilor audio / video.

Acesta este motivul prezentei petiţii rugăm a nu distorsiona adevărul relatat de noi ca fiind  un act de RĂZBUNARE survenit din rea credinţă.

Vă rog să mă iertaţi,poate am scris ceva greşit,

nu judec pentru că Dumnezeu este judecătorul suprem

,nu critic pentru că mă critic pe mine,

nu judec Biserica,pentru că-L judec pe Dumnezeu-Hristos care a întemeiat Biserica.

Pentru a te alătura și a lua parte la miting: Încurajează-ți prietenii, familia, colegii să ia și ei parte la miting; Ia atitudine și acționează în viața reală - nu doar pe social media - pentru a te opune tuturor formelor de violență şi aroganţă. Vom munci pentru a ne asigura că fiecare fiină umană din societatea noastră este în siguranță și are libertatea de a nu trăi cu frică sau expusă la violență, şi aroganţă,și abuz - acasă, în societatea noastră, la locul de muncă și în orice alt mediu. Vă rog din sufletdistribuiți pe toate grupurile ca să ajungem la un număr cât mai mare. Vă mulțumim din suflet.

Alătură-te, semnează petiția și trimite vestea mai departe.

Vărugăm să citiţi COMENTĂRILE

Dumnezeu să binecuvânteze România și pe toți românii din țară și de peste hotare

Sa trimis şi la Sanctității  Sale  Papei  Francisc

Svajczer Csaba - Președintele Asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale.

3 iulie 2019

Semnatarii sunt din diverse culte religioase.Mulţumim pentru că aţi semnat petiţia şi că ne susţineţi cazul

Ogvppfa Svaiczer    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ogvppfa Svaiczer să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.