Haideţi să le arătăm preoţilor noştri arogant că vocea noastră nu mai poate fi ignorant! DEMITEREA a PREOŢILOR cu DOSARE PENALE……

1144.jpg

Prezenta petiţie este o urmare directă a dorinţei asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale, şi a tuturor susţinătorilor săi din comunitatea locală şi din ţară.

Bisericile din România indiferent de cultele religioase au nevoie de preoţi care să îi apropie de biserică şi să-i ajute spiritual,de preoţi care  să pună mai presus de interesele sale, iubirea de semeni şi respectul faţă de aceştia,un preot trebuie să fie parte a sufletului acestei comunităţi,o parte care alină şi sfătuieşte, nu unul care e agresiv ,arogant, verbal ,tiranic  s.a.m.d.

Cu scopul prevenirii unor atitudini agresive, ostile, arogante verbal tiranic s.a.m.d.,  a preoţilor indiferent de religie, DEMITEREA  a  PREOŢILOR  cu   DOSARE   PENALE……s.a.m.d.

Asociaţia Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (O.G.V.P.P.F.A.).RO. are un contract de voluntariat semnat din anul 2013, valabil şi în prezent, cu Arhiepiscopia și Mitropolia Clujului, în conformitate cu art. 2 lit. a) si b) din Legea 195/2001.

1810.png

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolitul Andrei - faţă de care eu şi asociaţia noastră avem un nivel ridicat de respect reciproc şi înţelegere 

  La biserica din Türi  anul 2008 (județului Alba, lângă Balázsfalva Blaj) este arborat cu caracter permanent drapelul al UNGARIEI şi steagul SECUIESC,  şi în prezent de ce …??? Cine ia permis…  

Svajczer Csaba, președintele asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale, cu dublă cetăţenie Română / Maghiară din România.
Rugăm organele competente să se autosesizeze în vederea aplicării art. 7 din Legea nr. 75/1994 privind arborarea drapelului pe teritoriul României drapelele altor state.

Vă rugăm să ne comunicaţi CETĂŢENILOR din România domnule arhiepiscop Jakubinyi György Miklós,cine a permis arborarea cu caracter permanent a drapelul UNGARIEI şi steagul SECUIESC, în biserica din Türi (județului Alba, lângă Balázsfalva Blaj) aşteptăm răspunsul

 Președintele asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale,rugăm Instituţiile Prefecturi din România să nu permite arborarea în  BISERICI Romano-Catolice drapelul al UNGARIEI şi steagul SECUIESC 

Rugăm organele competente să se autosesizeze în vederea aplicării art. 7 din Legea nr. 75/1994 privind arborarea drapelului pe teritoriul României drapelele altor state.

4442.jpg

Svajczer Csaba, Președintele asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale, cu dublă cetăţenie Română / Maghiară din România / Pe mine mă bucură.  Să îl folosească sănătoși....dar nu în instituțiile României...nu în biserici,şcolii, spitale,grediniţe... și acolo unde îl folosesc să fie prezent și steagul României.

*******

Președintele asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale.

Cheamă cetăţenii, al Uniunii Europene la MITING   2020  

Comunicat pentru cetăţenii, al Uniunii Europene ! MITNGUL organizat de preşedintele asociaţiei - Organizaţia Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale (O.G.V.P.P.F.A.),RO., pentru luna NOIEMBRIE 2019,în mai multe Judeţe,a fost AMÂNAT la cererea Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolitul Andrei 

  MOTIVUL,nu am primit răspunsul de la domnul arhiepiscop Jakubinyi György Miklós dacă a fost deja ales noul arhiepiscop - arhiepiscopiei romano-catolic de Alba Iulia

244.png

MOTIVUL:

Svajczer Csaba - în calitate de preşedintele al asociaţiei (O.G.V.P.P.F.A.) Ro, mă simt onorat că Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, drept mediator al asociației - O.G.V.P.P.F.A.

Din discuții am aflat că arhiepiscopul Jakubinyi Gyorgy Miklos și-a depus dosarul de pensionare.

După alegerea noului arhiepiscop - arhiepiscopiei romano-catolic de Alba Iulia, vom Cheamă cetăţenii, al Uniunii Europene la  MITING 2019 

Vom organizat un miting şi în Cluj-Napoca  2019 

Vă rog să mă iertaţi,poate am scris ceva greşitnu judec pentru că Dumnezeu este judecătorul suprem,nu critic pentru că mă critic pe mine,  nu judec Biserica,pentru că-L judec pe Dumnezeu-Hristos care a întemeiat Biserica.

Pentru a te alătura și a lua parte la miting: Încurajează-ți prietenii, familia, colegii să ia și ei parte la miting; Ia atitudine și acționează în viața reală - nu doar pe social media - pentru a te opune tuturor formelor de violență şi aroganţă.

Vom munci pentru a ne asigura că fiecare fiină umană din societatea noastră este în siguranță și are libertatea de a nu trăi cu frică sau expusă la violență, şi aroganţă,și abuz - acasă, în societatea noastră, la locul de muncă și în orice alt mediu. Vă rog din sufletdistribuiți pe toate grupurile ca să ajungem la un număr cât mai mare.

Vă mulțumim din suflet.

Alătură-te, semnează petiția și trimite vestea mai departe.

Vărugăm să citiţi COMENTĂRILE

Dumnezeu să binecuvânteze România și pe toți românii din țară și de peste hotare

Sa trimis şi la Sanctității  Sale  Papei  Francisc

Svajczer Csaba - Președintele Asociației- Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale.  

3 iulie 2019 

Semnatarii sunt din diverse culte religioase.Mulţumim pentru că aţi semnat petiţia şi că ne susţineţi cazul

                                  

 


Ogvppfa Svaiczer    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ogvppfa Svaiczer să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook