Gărzile medicilor trebuie considerate vechime în muncă!

In ciuda reglementarilor europene in domeniul dreptului muncii, in Romania, miile de ore efectuate de medici in cadrul garzilor, nu constituie vechime in munca!! 

Tocmai munca cea mai intensa, cea in care decizia trebuie luata cel mai rapid, in care stresul si concentrarea ating cote maxime, nu este contabilizata ca vechime!!

Acest abuz in domeniul legislatiei muncii este cu atat mai mare cu cat statul roman retine din cuantumul platii garzilor  contributie CASS pentru pensie!!

Vrem recunoasterea munciii noastre, NU vrem exceptari de la lege sau favoruri!

Opriti abuzul din domeniul legislatiei care conduce la moartea medicilor in garzi!

In ultimii ani, peste 40 de medici au decedat in garda si imediat dupa garda datorita stresului si a sindromului de epuizare ireversibila!

Nu fiti partasi la exterminarea medicilor romani! Ei sunt cei ce au ales sa munceasca in Romania, nu merita sa fie pedepsiti pentru asta!!

 

Semnati pentru viata celor ce salvează vieți!!


Livia Davidescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Livia Davidescu. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook