grupa_a_2_a_sistem_bancar

Iar ne uitam la ce pot face altii si noi nu.De ce ? Asta este intrebarea... tarile in care sistemul bancar este respectat, ca o activitate benefica si necesara pentru societate si ma refer la un exemplu destul de simplu Italia, pot acorda lucratorilor bancari, grupa a II de munca ,recunoscand dificultatea si stresul muncii cu omul, iar noi nu.cred ca ar fi un inceput, pentru noi, toti cei care isi mananca sanatatea si nervii in sistemul bancar,sa cerem acest lucru,minunatilor nostri politicieni, care pentru ei si-au votat asa ceva,iar pentru altii care intradevar desfasoara o munca ingrata si grea nu s-au gandit. Toti, cei care considera, ca parerea noastra conteaza, sa intre sa semneze petitia, poate vom reusi sa rezolvam ceva.

un lucrator care sufera ca multi altii    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.