Greva nu e o soluţie! Sa taiem din contributie!

După cum s-a mediatizat in ultima vreme, după aşa-zisă (şi mult promisă) mărire a salariilor din învăţământ (care, de fapt, este o falsă mărire, reprezentată de trecerea poverii asigurărilor sociale pe care le plăteau până acum angajatorii în sarcina angajaţilor), cele mai căştigate vor ieşi Sindicatele (fie ele din învăţământ, sănătate, etc.), deoarece în prezent fiecare membrui de sindicat plăteşte 1% din salariul brut ca şi cotizaţie către sindicatul din care face parte. Crescând salariul brut (din motivele prezentate mai sus) va creşte, implicit, si cuantumul cotizaţiei personale către sindicatul aferent. In acest context, îmi exprim public dezaprobarea cu privire la acest aspect şi cer, tot public, ca, în cazul în care voi continua să fiu membru de sindicat, să plătesc o contribuţie personală de 1% din salariul net! Pentru că pentru acesta trebuie să lupte sindicatul MEU să fie mai mare, nu cel brut care doar îi mulţumeşte pe ei! Vă aştepz în număr cât mai mare să fiţi alături de mine! Vă mulţumesc!

untitled2.JPG

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook