Fără minivacante pentru bugetari

Angajații din sistemul bugetar ar trebui sa fie exemplu atunci când vine vorba de muncă.In ultimul timp, pe langa creșterea semnificativa a salariilor, acordarea de vocuhere de vacanță si indemnizații de hrana, Guvernul decide aa acorde libere dupa libere pentru bugetari  Este suficient ca au un program de maxim 8 ore pe zi, sâmbăta si duminica liberă. Nu este admisibil ca un angajat din privat sa aiba liber 25 decembrie si 1 ianuarie, iar un bugetar sa beneficieze de 3 zile libere de Craciun si 3 zile libere de Anul Nou.

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Silviu. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.