Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post

Julina

#3280 Re: Re: Re:

2015-03-06 19:41

#3271: - Re: Re:  

 Istoria care nu cuprinde biserica. Cealalta fata a istoriei, cea care arunca un ochi critic asupra evolutie societatii noastre inclusiv asupra motivelor care au facut ca tara noastra sa ramana intr-un stadiu involuat, in timp ce alte tari vecine sunt intr-o continua accesiune. Dupa 1989 toate tarile scapate de sub comunism au avut sanse elegale, insa ce s-a intamplat cu ele in ultimi 25 de ani?  

Cu simpla privire aruncata spre vest vedem ca aceste state fost comuniste au inflorit,  toate mai putin Romania, Bulgaria,Moldova, Ucraina, tari ce au trecut de sub controlul partidelor comuniste sub cel al biserici. Toate celelalte state au inflorit si sunt pe drumul cel bun catre Uniunea europeana,  insa mai au un alt lucru in comun. SECULARIZAREA. Sunt state multi-culturale unde influentele bisericii stau departe de statul de drept, astfel incat procesul de crestere a fost stimulat. Cand va ajunge insa Romania in acel punct, cand in anul 2015 persoane ca dvs folosesc cuvantul "ateu"ca pe o jignire? Ca pe o ciuma. Persoane ca dvs considera astazi ca tara va apartine si ca noi, cei ce nu suntem de acord, suntem niste parveniti.  Ca daca nu suntem de acord cu ce face biserica si cum exista o continua intoleranta catre diversiune, suntem "atei"

Asta nu inseamna TOLERANTA.

Asta nu inseamna coabitare. Nu inseamna intelegere.

Inseamna o incercare de  crestinizare fortata sub sloganuri cum ar fi "identitate nationala", "popor crestin","ne-am nascut crestini", un lucru care nu mai este posibil in zilele noastre pentru ca noi ne stim drepturile si stim ca putem alege. 

Si nu, nu noi de rupem de Romania pentru ca Romania este si tara noastra. Aici ne-am nascut, aici muncim, aici ne ridicam case si aici ne platim impozite. Generatia noua umple cladirile enorme ale companiilor multi-nationale care au venit aici pentru ca noi PUTEM.  Generatia noua este cea care se ridica peste conditia ei si ne reprezinta tara cu mandrie in strainatate, iar dvs nu aveti dreptul sa ne "alegeti" dupa cum credem fiecare, nici sa ne spuneti cum sa gandim.

Iar toata acesta polemica este una strict bazata pe o minciuna pentru ca ati facut o petitie pentru ora de religie, informand publicul ca cineva vrea sa o scoata din scoli.

ESTE O MINCIUNA.

Ce incercati de fapt este sa va asigurati ca ne trimite copii la religie in turma, si ca pe viitor nu va exista o reala optiune in istoria religiilor, moment in care biserica este perfect constienta ca va pierde jumatate din elevi.

Optiuni vom avea pentru ca traim in democratie.

RESPECTATI-NE DORINTELE PENTRU CA NOI LE RESPECTAM PE ALE DUMNEAVOASTRA. 

 

Raspunsuri

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-03-06 19:48:40



Musafir

#3308 Re: Re: Re: Re: celei ce crede că România nu a evoluat din cauza credinței în Dumnezeu a oamenilor

2015-03-07 09:26:32

#3280: Julina - Re: Re: Re:  

 depinde ce înțelegem prin stat evoluat? un stat unde nu se fură? unde libertățile sexuale,perversiunile sunt considerate drepturi? și pot fi manifestate public ,încurajate?homosexualitatea să fie promovată,unde lesbianismul să fie promovat ,unde educația pornografică și promovarea ei în școli,grădinițe să fie considerată normală .este societate civilizată și evoluată? cred că societatea asta este una fără nici o valoare spirituală . singura valoare pe care o propune Europa este sexualizarea omenirii. unde simbolurile creștine sunt profanate batjocorite public de paradele gay? asta este civilizație ? evoluție? creștinismul le stă în gât! acesta este adevărul . pentru că le strigă în gura mare anormalitateta lor. nu sunt civilizați Europenii. sunt bolnavi de sex.jucării sexuale la toate colțurile . asta este civilizație? exicitarea ca valoare ? și normă morală? toți psihologii europeni de fapt merg pe explicațiile freudiene ale comportamentului uman. ei explică că toate bolile psihice ale oamenilor apar din cauza frustrărilor sexuale . de aceea și toată propaaganda asta a sexului . sexul nu face nimic e ceva normal zic ei . o Europă frigidă asta este vor să emită ideea eliberării de frigiditate de frustrări sexuale prin sex. asta este civilizație? rușine .Europa a pierdut decența și rușinea.


Musafir

#3309 Re: Re: Re: Re:

2015-03-07 10:38:40

#3280: Julina - Re: Re: Re:  

 Ateu înseamnă fără Dumnezeu.  Poporul român spune despre cineva că este fără Dumnezeu atunci când vrea să spună că nu respectă legea. Iar despre unul cu totul  ticăloşit - că face fărdelegi. 

Iar fără Dumnezeu, nu mai ai nicio limită. Conştiinţa ta laxă permite orice. 

De aceea, ateul are drum deschis spre fărădelegi.

Şi dacă din prima se afişează aşa, tratându-i cu dispreţ pe ceilalţi... deşi ei cer RESPECT!!!