Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#3220 ateilor

2015-03-05 11:50

ateii sunt cei mai înverșunați fanatici . dovezi? ei au ucis mii de tineri de intelectuali în perioada comunistă în ROMÂNIA.  pentru simplu motiv că erau creștini. azi ce fac ateii ? vorbesc de TOLERANȚĂ. unde este toleranța lor ,unde a fost toleranța lor când ei au  ucis? asta este realitatea și istoria. și folosesc MINCIUNA pentru a dezinforma ,a devia percepția adevărului a oamenilor de bună credință. asta fac ateii. ce apără ei de fapt? îi apără pe oameni de Dumnezeu. de fapt puii comuniștilor din trecut luptă contra lui Dumnezeu și a credinței și azi. ei vor să scoată pe Hristos din școli ,din orice loc public,din sufletele copiilor. pentru că nu îl suportă. ce vor să pună în locul lui Hristos? nimic. se pun pe ei și ideologia lor delirantă adică omul este un animal ,lumea este o junglă cel puternic trăiește șel slab dispare viața se termină la mormânt nu există nimic după moarte  . știu că voi fi etichetat intolerant pentru comentariu.

ateii propovăduiesc moartea . creștinii propovăduiesc Învierea. asta e diferența.

ateii au cultura morții ,creștinii au cultura învierii.

Raspunsuri


Musafir

#3224 Re: ateilor

2015-03-05 12:45:11

#3220: - ateilor  

 De unde aceasta confuzia precum ca toti cei care nu vor sa isi trimita copii sa faca religie, sunt atei? Nu o inteleg pur si simplu.

La fel cum nu inteleg de ce se spune ca cei care nu vor ca si copii lor sa faca religie, vor ca religia in modul confesional sa fie scoasa din scoala. Cine a spus asta? UNDE? CAND?

Pentru mie lucrurile sunt extrem de clare si nu vad de ce nu ar fi asa si pentru ceilalti, asta bineinteles daca nu cumva cei care scriu aici sunt fie profesori de religie, fie preoti sau parinti care au facut o fixatie pentru acest subiect.

SE VORBESTE DESPRE O LUPTA? Intre cine?

Avem doua parti.

Niste parinti care nu vor ca si copii lor sa fie inscrisi obligatoriu la ora de religie, si in final forul superior a dat o decizie ce trebuie respectata. 

Si mai avem o parte a parintilor care vor ca copii lor sa faca religie. Bun. CINE-I OPRESTE?