NOI, ROMÂNII  VREM PACE, NU VREM RĂZBOI!

A5_-_FLYER_față_(1)2.png

Pentru a stopa toate planurile agresive îndreptate împotriva poporului român, Mișcarea pentru PACE, Fundația Vatra Neamului și Partidul Noua Dreaptă cheamă pe toți românii care își iubesc țara, neamul și credința să participe pe data de

24 ianuarie 2023 la ora 11 în Piața Victoriei și în toată țara la

MARȘUL PĂCII,  MARȘ pentru restabilirea securității naționale

MARȘ împotriva implicării României într-un război devastator!

Prin Ordinul M. Ap. N. nr. M.192/2022/2022 la pct 12 Art. 232 conducerea vremelnică a României a decis fără ca cetățenii să fie informați, fară ca în Parlament să se nască vreo dezbatere să participe la Misiunea Militară de Asistență în sprijinul Ucrainei înființată pe 15 noiembrie 2022 de Consiliul de Afaceri Externe a UE aprobând  intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase (bacteriologice, chimice, etc).

România se pregătește pentru momentul în care România, ca membră a Coaliției Multinaționale va trimite trupe pe front. De la 1990, subminarea securității naționale a României s-a facut progresiv și temeinic fără ca populația să observe. https://vrempace.ro/alerte/

NOI, ROMÂNII  VREM PACE, NU VREM RĂZBOI!

Suntem conștienți că o elită de psihopați care nu au respect pentru o viață omenească ne conduc spre dezastru într-un ritm amețitor, în serviciul lor lucrează o armată de demoni și corupți care sunt în stare de orice pentru a-și menține statutul. Au reușit ca prin CORUPȚIE și cu ajutorul unor manevre legislative să  submineze SIGURANȚA NAȚIONALĂ, expunându-ne unor mari pericole.

Permitem ca aceștia să termine cu noi, sau luptăm pentru supraviețuire?

EXPUNERE de MOTIVE:

1. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE PRIN CORUPȚIE

După 1989, siguranța națională a României a fost continuu slăbită prin aplicarea unui plan distructiv bazat pe CORUPȚIE și delapidare sistematică.

Datorită inversării polilor puterii dinspre latura suveranisto – naționalistă care practic a înzestrat și modernizat România de după cel de-al doilea război mondial, și aici vorbim de perioada de după 1968, printr-o industrializare puternică atât pe plan intern cât și internațional, către latura celor care au preluat puterea în decembrie 1989, o clică străină neamului românesc, profund coruptă și străină intereselor României instalate la putere prin crimă în aparatul de stat, România și-a pierdut independența și suveranitatea.

Dacă înainte de 1989 din punct de vedere economic România nu depindea de nimeni putând produce de la pioneze până la avioane, la ora actuală nu doar că economia națională a României este la pământ ci și împovărată de datorii uriașe obținute prin împrumuturi de la FMI. sau alte instituții expoliatoare.

Din cauza corupției au luat amploare o gamă vastă și pestriță de vicii cum ar fi și criminalitatea organizată, acțiunile sau inacțiunile care au afectat sistemul de administrație, de sănătate, de educație, de patrimoniu cultural, infrastructurile critice din comunicații și tehnologia informației, digitalizarea, implementarea împotriva voinței poporului a tehnologiei 5G, distrugerea agriculturii și a sistemelor de irigații și un larg etc …

În detrimentul populației au fost afectate puternic și interesele „financiare, economice și energetice naționale, științifice și de cercetare ale României”.

2. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE prin modificarea legislației și ORDINE DATE NOAPTEA CA HOȚII (cum ar fi Legea 45/1994 + Legea 291/2007 + Ordin M192/2022)

Din Legea nr 45/1994, Lege a apărării naţionale a României a fost ABROGAT art. 5 care prevedea ca orice ordin emis de MApN să fie dezbătut de la caz la caz de către Parlamentul României la solicitarea prealabilă a Președintelui României sau  de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării cu înștiințarea prealabilă a Parlamentului. https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=14400

În Legea 291/2007, articolul 54:1 a fost abilitat ministrul apărării naţionale care  poate emite ordine şi instrucţiuni fără consultarea poporului sau a parlamentului. https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/86736

Prin Ordinul Ministerului Apărării Naționale nr. M.192/2022/2022 (fără nici un fel de dezbatere parlamentară și cu o singură semnătură, cea a unui secretar de stat) la pct 12 Articolul 232 s-a aprobat intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să  cantoneze în România sau doar să o traverseze, putând face posibilă declanșarea de ostilități cu alte state de pe teritoriul României.  La pct. „a„ se precizează că armate străine sunt libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase (bacteriologice, chimice). https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/261769

ALEGE VIAȚA!   ALEGE PACEA!   ALEGE ROMÂNIA!

www.unitateapoporului.ro

Șansa noastră este ACUM, mâine este prea târziu! Noi, cei care organizăm Marșul Păcii suntem determinați și hotărâți să mergem pe drumul ales de strămoșii noștri care la Mărășești au strigat: PE AICI NU SE TRECE! Noi, ÎMPREUNĂ CU VOI! Semnează, distribuie și vino alături de noi, ÎMPREUNĂ VOM IZBÂNDI!    noi@vrempace.ro

Dacă nu noi, atunci cine? Dacă nu acum, atunci când?

Întâlnire pe 24 ian 2023 la ora 11 Piața Victoriei!

Alexandrinna Mihail    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alexandrinna Mihail să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.