NOI, ROMÂNII  VREM PACE, NU VREM RĂZBOI! 

1._2_Marsul_Pacii_1_1.JPG

1._1_._Marsul_pacii_3_.JPG          2._Iasi_6_aug_23_.jpg                                        

                                   Noi, ROMÂNII VREM PACE!  (21-01-2023)

  MIȘCAREA PENTRU PACE invită la SOLIDARIZARE!   Să fim cu toții VOCEA PĂCII! 

NU VREM implicarea României în războaie devastatoare planificate în interesul altor state. VREM neutralitate, vrem întărirea securității, a siguranței  naționale!

 

Pentru a stopa planurile agresive îndreptate împotriva poporului român, Mișcarea pentru PACE cheamă pe toți susținătorii păcii, pe toți cei care își iubesc țara, neamul și credința la solidarizare. Mulți și împreună continuăm acțiunile pentru a păstra zâmbetul, sănătatea,  normalitatea în fiecare casă, în viața fiecăruia, la locul de muncă, în școli, în case, ... în țară, în lume, ... pentru un viitor mai bun, pentru viitorul copiilor noștri!                                          

Suntem conștienți că o anumită elită care nu a dovedit respect pentru viața omenească ne conduce spre dezastru într-un ritm amețitor, că în serviciul lor lucrează o armată de demoni și corupți care sunt în stare de orice pentru a-și menține statutul. De la 1990, subminarea securității naționale a României s-a facut progresiv și temeinic fără ca populația să observe.  

 

 Mesajul nostru pentru pace va fi adresat președintelui României, membrilor CSAT, tuturor miniștrilor, deputaților și senatorilor, tuturor ambasadelor, presei naționale și internaționale!

                                                                                   

REVENDICĂRI  

 

1. Oprirea oricărei finanțări și livrări de arme pentru Ucraina: vă cerem să puneți capăt fluxului de fonduri și arme care întrețin conflictul din Ucraina. Continuarea susținerii prin armament, nu face decât să exacerbeze situația și să împiedice posibilitatea instaurării păcii. Sustinem ajutarea în continuarea a refugiaților reali (femei, batrani, copiii care fug din fața războiului)  

2. Convocarea la negocieri de pace necondiționate: vă cerem să lansați negocieri necondiționate între toate părțile implicate. Un dialog veritabil este cheia pentru a ajunge la soluții durabile și pentru a pune capăt suferinței civililor inocenți prinși între două fronturi.

3.  Să se demareze, sub patronajul Patriarhiei Române și cu implicarea mai multor entități juridice interesate, un proces permanent de monitorizare a situației în care își exercită dreptul la libertatea religioasă și identitară românii aflați pe teritoriile ocupate în consecința directă a Pactului Ribbentrop-Molotov. 

4.  Să se solicite o comisie internațională care să verifice modul în care autoritățile de stat din Ucraina respectă dreptul fundamental al libertății religioase.  

5.  Să se redeschidă școlile cu predare în limba română din Ucraina (la căderea URSS erau aprox 100 de școli românești în funcțiune).  

6.  Românii din Ucraina trebuie să aibă dreptul să își construiască biserici în care să țină slujbe în limba maternă. 

 

EXPUNERE DE MOTIVE                                                   

Au reușit astfel ca prin CORUPȚIE și cu ajutorul unor MANEVRE LEGISLATIVE să  submineze SIGURANȚA NAȚIONALĂ, expunându-ne unor mari pericole. 

 

Prin Ordinul M. Ap. N. nr. M.192/2022 la pct 12 Art. 232 conducerea vremelnică a României a decis fără ca cetățenii să fie informați, fără ca în Parlament să se nască vreo dezbatere, să participe la Misiunea Militară de Asistență în sprijinul Ucrainei înființată de Consiliul de Afaceri Externe a UE pe 15 noiembrie 2022 în urma căreia au aprobat  intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine, cu libertatea ca fiecare armată străină să poată aduce în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase. Există așadar riscul ca România, ca membră a Coaliției Multinaționale să trimită trupe pe front.    

                                                                        

1. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE PRIN CORUPȚIE    

După 1989, siguranța națională a României a fost continuu slăbită prin aplicarea unui plan distructiv bazat pe CORUPȚIE și delapidare sistematică.    

 

Datorită inversării polilor puterii dinspre latura suveranisto – naționalistă (care practic a înzestrat și modernizat România de după cel de-al doilea război mondial, și aici vorbim de perioada de după 1968, printr-o industrializare puternică atât pe plan intern cât și international), către latura celor care au preluat puterea în decembrie 1989, o clică străină neamului românesc, profund coruptă și străină intereselor României instalată prin înșelătorie la putere în aparatul de stat, România și-a pierdut independența, suveranitatea și securitatea națională.   

 

Dacă înainte de 1989 din punct de vedere economic România nu depindea de nimeni putând produce de la pioneze până la avioane, la ora actuală nu doar economia națională a României a fost pusă la pământ ci și întreaga Românie a fost împovărată de datorii uriașe obținute prin diverse împrumuturi de la băncile mondiale sau de la alte instituții expoliatoare.     

 

Din cauza corupției au luat amploare și o gamă vastă și pestriță de vicii cum ar fi: criminalitatea organizată, acțiunile sau inacțiunile care au afectat sistemul de administrație, de sănătate, de educație, de patrimoniu cultural, infrastructurile critice din comunicații și tehnologia informației, digitalizarea, implementarea împotriva voinței poporului a tehnologiei 5G, distrugerea agriculturii și a sistemelor de irigații, etc. …

 

  În detrimentul populației au fost afectate puternic și interesele „financiare, economice și energetice naționale, științifice și de cercetare ale României”.  

 

  Un rol decisiv în subminarea securității naționale îl are și agresiunea chimică exercitată asupra populației prin introducerea de tot felul de substanțe nocive în alimente, fructe, legume, apă sau prin diferite pulverizări făcute în aer, … afectând sănătatea populației căreia i-a scăzut în mod evident capacitatea de autoapărare.    

                                                            

2. SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE prin LEGI și ORDINE: Legea 45/1994, Legea 291/2007, Ordinul MApN: M192/2022    

 

Din Legea nr 45/1994, Lege a apărării naţionale a României a fost ABROGAT art. 5 care prevedea ca orice ordin emis de MApN să fie dezbătut de la caz la caz de către Parlamentul României la solicitarea prealabilă a Președintelui României sau  de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării cu înștiințarea prealabilă a Parlamentului. https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=14400     

 

În Legea 291/2007, articolul 54:1 a fost abilitat ministrul apărării naţionale care  poate emite ordine şi instrucţiuni fără consultarea poporului sau a parlamentului. https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/86736     

 

Prin Ordinul Ministerului Apărării Naționale nr. M.192/2022 (fără nici un fel de dezbatere parlamentară și semnătura unui singur secretar de stat) la pct 12 Articolul 232 s-a aprobat intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să  cantoneze în România sau doar să o traverseze, putând face posibilă declanșarea de ostilități cu alte state de pe teritoriul României. 

      

La pct. „a„ se precizează că armatele străine sunt libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase.

Suntem  mulți și uniți în rugăciune și acțiune!  

                                       

https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/261769 

https://miscareapentrupace.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=EQg9K77Kb1w

https://www.youtube.com/watch?v=Mmj2dTixCFA

https://vrempace.ro/alerte/

https://republica.ro/romania-doneaza-ucrainei-un-sistem-patriot-dar-csat-pune-conditii-iohannis-se-retrage-din-cursa-pentru

https://observatornews.ro/eveniment/armata-proiect-de-oug-pentru-finantarea-antrenamentelor-pilotilor-ucraineni-cheltuielile-facute-din-bugetul-apararii-580600.html   https://www.youtube.com/watch?v=SHkByKkm_RI

Scrieți-ne opinia dvs. prin email la:     info@miscareapentrupace.ro 

 MULȚUMIM TUTUROR SUSȚINĂTORILOR PĂCII!  ÎMPREUNĂ VOM IZBÂNDI!                           

PACEA ESTE CHEIA REZOLVĂRII TUTUROR PROBLEMELOR!                                   

MIȘCAREA pentru PACE    

1._EIR_Humanity_for_Peace_6_aug_2023_.PNG

1._WhatsApp_Image_2024-06-24_at_14_.53_.39_1.jpeg1._2_Marsul_Pacii_1_.JPG


Alexandrinna Mihail - MIȘCAREA pentru PACE    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Alexandrinna Mihail - MIȘCAREA pentru PACE va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Autorizez Alexandrinna Mihail - MIȘCAREA pentru PACE să transmită informațiile pe care le furnizez în acest formular următoarelor părți:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...