Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#2998 Re # 2995

2015-02-01 13:21

Aici nu e locul unor oameni bolnavi de ura!" Cum poti gandi asa,  citez din dumneata:" Eu vreau ca preoții să fie sfinți,  iar eu să-i fac in orice condiții una cu pământul. " Mi-e mila de tine, sa-ti dea Dumnezeu minte! Daca esti botezat si tu faci parte din Biserica!!

Raspunsuri


Musafir

#3010 Re: Re # 2995

2015-02-01 21:53:34

#2998: - Re # 2995 

 Dragul meu, înţelesul este altul. În general percepţia este că preoţii trebuie să fie sfinţi. Ei nu sunt, sunt doar nişte oameni. Au dor de Dumnezeu, îi slujesc Lui, au HARUL hirotoniei, au o misiune foarte grea, dar sunt oameni, cu greutăţi şi neputinţe. Ce vroiam să spun este că SE LOVEŞTE ÎN BISERICĂ ŞI MAI ALES ÎN PREOŢI. ORICE LUCRU, ABSOLUT ORICARE, ŞI CÂT DE BUN AR FI EL, ESTE RĂSTĂLMĂCIT şi se aruncă cu noroi.

Vroiam să spun că şi NOI, fiecare dintre noi suntem mădulare ale Bisericii. Şi noi avem obligaţia de a fi buni şi să tindem spre sfinţenie. Nu o facem, ne considerăm ortodocşi, chipurile, unii dintre noi nu mergem la biserică, ci doar avem o idee vagă despre ce înseamnă Biserica. Dar PRETINDEM ca preoţii să fie sfinţi. Şi în acest demers, aruncăm cu noroi în Biserică.

N-am nimic cu ura. Dimpotrivă. Dar ştiu ce se întâmplă prin cancelarii, şi de asemenea câtă dezbinare s-a creat prin această decizie. Atât în şcoli cât şi în mass-media.

Şi cunosc foarte bine efortul preoţilor de a-şi face MISIUNEA. Şi-i apreciez mult mai mult decât ai înţeles tu...

Este drept, comentariul meu anterior a fost scris de pe telefon, şi n-am avut timp să-l recitesc şi să-i dau cel mai bun mesaj.

Avem nevoie de pace, de respect şi de înţelegere.

Scuze dacă s-a înţeles altceva...