Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#2991

2015-01-31 14:09

Fratilor, intelegeti de ce e important sa semnam cat mai multi aceasta petitie, faceti-o cunoscuta pe facebook, pe ce retele de socializare puteti, pentru ca mediul virtual e accesat de toata lumea. Ati vazut cum tinerii au reusit sa-l mediatizeze pe Klaus Iohanis, in mediul virtual si a fost ales presedintele tarii, de fapt, a fost cea mai de succes campanie electorala ( pe facebook). Poate reusim si noi prin aceasta petitie, daca devine cunoscuta in presa scrisa , la tv, nu mai avem decat un pas pana la izbanda! Indemnati toti cunoscutii, rudele sa semneze petitia!

Raspunsuri


Musafir

#2993 Re:

2015-02-01 12:02:15

#2991: -  

 In media nu prea este o veste bună asta, nici una vandabila.  Mai ales că din ce în ce mai  mulți din presă sunt atei care au misiune denigtarea religiei,  a credincioșilor,  a clericilor. Și asta cu directionare BOR.  

In schimb dacă vorbești despre alte lumi spirituale, de ex. religii sau filosofii asiatice, e ok. Dacă vorbești de bine spiritualitatea ortodoxa,  ești un prost.  

Așa că media nu va sprijini un demers absolut normal. 

Decizia ccr este in anumite  locuri alambicata. Ccr s' a lăsat furată de argumentatia lui Emil Moise, și prezintă ora de religie ca și cum acolo ar avea loc servicii religioase la care elevul este constrâns să participe. Nu se privește ca o oră în care se transmit informații.