Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#287 Re: Re: Re: religia nu are ce cauta in scoli

2014-11-15 08:45

#278: IQ - Re: Re: religia nu are ce cauta in scoli 

 La scoala, elevii trebuie sa invete despre LUMEA REALA, adica despre lumea creata de DUMNEZEU si despre cea VESNICA.

Ca sa inteleaga asta, cei care doresc scoaterea religiei din invatamantul romanesc, trebuie sa citeasca mult din toate domeniile, nu unilateral!

Semnatarul comentariului semnat IQ, care sustine ca adevarata credinta in Dumnezeu se echivaleaza cu schizofrenia, este demn de mila. Ne este foarte mila de el!!!Mai ales ca ii acuza pe altii de boala de care sufera el. Multa sanatate mintala, domnule IQ!

Raspunsuri

Melania

#307 Re: Re: Re: Re: religia nu are ce cauta in scoli

2014-11-15 10:49:01

Religia are ce căuta în școli. Mă mir că nimeni nu vorbește despre acele materii care într-adevăr nu ar avea ce căuta în școli. De exemplu-limba latină, se menține în școală numai pentru că limba română se trage din limba latină? Apoi ce caută chimia și fizica la clasa a VI/a și a VII/a. Eu nu contest prin aceasta existența acestor materii în școală ci dimpotrivă, vreau să amintesc de acele situații prin care elevii sunt prejudiciați de adevărata valoare a învățământului. În unele orașe (dacă nu în toate), unii profesori intenționat nu își fac orele pentru ca elevii să fie nevoiți să fie meditați tot de ei pentru a trece cu bine peste examene. Asta este adevărata problemă în învățământul românesc, nu religia în școală.