Noi suntem și ne numim "Tătari"!

TatarMan
Autorul acestei petitii

/ #8 Re: Cine vrea sa nu fim musulmani?

2015-06-04 09:30

#6: Aidin Ablez - Cine vrea sa nu fim musulmani? 

 Ati inteles fix nimic! In aceasta petitie nu este vorba de credinta sau politica ci despre faptul de a mai fi tatar sau nu, de natie! De a fi tatar sau turc, de a fi tatar sau turco-tatar, de a fi tatar sau turco-musulman! Ar trebui sa invatati sa faceti diferenta intre a fi TATAR si a fi MUSULMAN. Sa stiti in primul rand ce inseamna sa fiti musulman(am sa ma interesez in privinta dvs si am sa revin). Prin astfel de remarci aberante faceti de rusine inteligenta consacrata a tatarilor. Credinta este spiritualitate, nu sta in inscrisuri pe denumiri de organizatii. Pe piatra de mormant nu scrie "aici odihneste un musulman". Daca esti intr-adevar credincios si nu te minti singur, credinta nu ti-o pierzi in cazul ca ea nu figureaza pe hartii, insa identitatea ta si pe a celor ce vin dupa tine o poti pierde daca accepti ca in mod repetat cineva sa te indoctrineze ducand o propaganda de deruta, spunandu-ti intotdeauna ca esti ceea ce de fapt nu esti. Spre exemplu tu esti "turco-musulman"? Ce inseamna "turco-musulman"? Unde ai mai auzit tu sintagma asta? Nu d-le, daca esti, esti tatar, de religie islamica, si nu are nici in clin nici in maneca radacina ta nationala cu religia ta, cu a fi musulman, cu a fi democrat sau nu.
Revenind, in aceasta petitie este vorba despre identitatea nationala, pastrarea, propasirea, perpetuarea ei. Iar identitatea noastra, nationalitatea noastra este TATARA! Uniunea, singura care ne reprezinta ca TATARI, SI CARE A FOST CREATA PENTRU A REPREZENTA INTERESELE TATARILOR (nu a musulmanilor), trebuie sa ne poarte numele si trebuie sa reprezinte absolut toti tatarii, INDIFERENT de afinitatile religioase sau politice personale! Interesele religiei islamice sio a credinciosilor ei, musulmanii, sunt aparate si promovate de Muftiatul Cultului Musulman, deci nu ne putem da "orfani".
Asadar, daca credinta voastra sta in inscrisuri pe "fațade", mi-e mila de sufletul vostru! La fel si cu democratia...nu stiam ca daca nu umbli cu ea tatuata pe frunte esti adept al dictaturii!.
Revizuiti-va gandurile oameni buni! Din cauza ca nu stim ce suntem si ce vrem, nu stim incotro sa o apucam si unde ne este locul! Suntem in deriva de atata timp, nu stim ce se intampla cu noi, apoi ne miram ca se alege praful! Cand e vorba de natia noastra ne certam intre noi ca de fapt suntem turci! Punem in discutie natia noastra si viitorul ei dar ne certam ca noi de fapt suntem musulmani! Exista cineva intre noi care sa nu stie ca este musulman? Insa cati dintre noi alterneaza intre a fi tatar sau turc? De ce? Pentru ca vin unii si le baga in cap ca bunicii nostri ar fi fost tampiti cand se numeau tatari. Pai si atunci despre ce trebuie sa vorbim aici?
In incheiere trebuie sa stiti ca Uniunea primeste bani de la buget nu pentru faptul ca noi suntem musulmani ci pentru faptul ca suntem MINORITATEA TATARA!
Semnati petitia!