Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23911

2014-07-15 18:53

Nu trebuie sa fie generate problemele de EL DIRECT DAR ESTE PARTICIPANT DIRECT, ESTE REPREZENTANTUL GUVERNULUI IN TERITORIU, PASTORUL JUDETULUI, ARE OBLIGATIE PRIN CONTRACT DE MUNCA SI SA NU UITAM VINE DE LA AJOFM RAMNICU VALCEA POST DE DIRECTOR , EL SI PREFECTUL DE ARGES SA STEA PLANTON LA PALATUL VICTORIA SI SA CEARA BANII PENTRU TOTI SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI), AU RASPUNDERE DEPLINA CONFORM ACTELOR DE ANGAJARE LA INSTITUTIA PREFCTULUI DE UNDE PRIMESC EI LEAFA, DACA NU..., CORNOIU ESTE LIBER SA-SI DEA DEMISIA, NU-L TINE NIMENI.

MINTE CU NERUSINARE, N-A SCOS EL DIN GREVA PE  NIMENI, AU CAZUT CA POPICELE FEMEILE LESINATE PE PATURA IN FATA INSTITUTIEI PREFECTULUI!!!!

SUNT OAMENI CARE AU PROBLEME DE SANATATE SI SI-AU RISCAT VIATA LA GREVA ACEEA, JAGARDEAUA DE CORNOIU ARE SI NUME PREDESTINAT DE INCORNORAT, MINCINOS SI ODIOS.

UPDATE VIDEO A doua zi de greva foamei în faţa Prefecturii Vâlcea. Două persoane au fost transportate la spital

 

 

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2014/05/20/537b63cc0d133766a8d1194...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/a-doua-zi-greva-foamei-fata-prefecturii-valcea-1_537b337c0d133766a8cfafa6/index.html


10 dintre foştii angajaţi ai combinatului chimic Oltchim au intrat astăzi în cea de-a doua zi de greva foamei. Aceştia spun că vor protesta până când îşi vor primi salariile compensatorii.

UPDATE În jurul orei 16.00, două femei aflate în greva foamei au fost transportate la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea după ce li s-a făcut rău în faţa Prefecturii. Acestea nu au mai mâncat nimic de ieri dimineaţă. Protestatarii şi-au petrecut noaptea pe spaţiul verde din faţa Prefecturii Vâlcea, pe nişte cartoane. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă le monitorizează starea de sănătate o dată de la 12 ore, până în prezent niciunul dintre grevişti nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Am lucrat 32 de ani în combinat, o viaţă de om. Am lucrat cu substanţe toxice, am prins inclusiv perioada când în combinat se făceau pesticide. Sunt în greva foamei pentru drepturile mele, am datorii la bănci, iar în curând n-o să mai primesc nici şomaj, de aia mă zbat acum. Nu ştie nimeni ce probleme am avut eu, cum am reuşit să-mi cresc copiii de una singură, să-i ţin în facultate. Voi sta aici până când îmi voi primi drepturile”, spune Norica Subţirelu, una dintre persoanele aflate în greva foamei. Prefectul de Vâlcea nu a făcut niciun comentariu până în prezent legat de această situaţie. Protestatarilor li s-a comunicat, săptămâna trecută, că-şi vor primi drepturile doar după privatizarea combinatului. Persoanele care au intrat în greva foamei au lucrat zeci de ani în combinat, până în iunie 2013, când au fost concediaţi. În momentul disponibilizării, vâlcenilor li s-au promis până la 18 salarii compensatorii, în funcţia de vechimea în muncă. În total, cei peste 900 de disponibilizaţi de la Oltchim ar trebui să primească de la societate sau de la stat 7 milioane de euro.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=TZzeFDstAKc