S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#2851 Re: Re: Italia: ''romantism'' intre o persoana de 60 de ani si alta de 11

2013-12-14 10:54

#2850: - Re: Italia: ''romantism'' intre o persoana de 60 de ani si alta de 11

Da, evident, plus ca a mai fost si factorul material, copilul provenind dintr-o familie saraca si fiind luat in ''ingrijire'' de acel bolnav psihic. Mai grav este ca si curtea de apel unde s-a judecat cazul a considerat ca relatia era una romantica; asta spune multe despre perspectiva distorsionata a celor care s-au ocupat de caz. Cine altcineva decat un pedofil ar putea interpreta lucrurile la modul asta? Nu numai ca legile par sa nu mai conteze; nu mai conteaza nici ratiunea sau bunul simt. Si e doar inceputul.


Musafir

#2852 Cum se vor parli reformatorii lui peste

2013-12-14 23:24

Sa presupunem ca lobby-ul lor are succes si reformele cerute de ei sunt implementate pe moment, pentru a transforma societatea. Insa ei nu sunt decat un grup folosit in acest scop, intre multe altele. Va rog sa urmariti materialul de mai jos, despre modelul sovietic al subversiunii, descris in detaliu de un fost agent KGB.

https://www.youtube.com/watch?v=5gnpCqsXE8g

Datand din 1984, discursul este atat de graitor pentru realitatile prin care trecem astazi incat oricine ar observa similitudini, fie el cat de sceptic. Pe scurt, etapele subversiunii ar fi acestea:

1. Demoralizarea
2. Destabilizarea
3. Criza
4. Normalizarea

Din ce se vede, noi am fi in faza a doua. Prima faza dureaza 15-20 de ani, suficient pentru a influenta o generatie intreaga sa gandeasca altfel, prin raspandirea directa a mentalitatilor de export (in cazul nostru prin mass-media si divertisment mai mult decat orice altceva). Aceste influente sapa la temelia sistemului etic al tarii respective, a culturii, a spiritualitatii si a organizarii sociale traditionale. Suna cunoscut?

A doua faza consta in crearea tensiunii in societate prin incurajarea formarii unor grupuri radicale, de genul celor care ''lupta'' pentru ''drepturile'' homosexualilor - exemplu dat si in discurs de altfel. Oameni care inainte taceau si isi vedeau de viata lor deodata sunt mobilizati sa adopte o atitudine militanta pentru a polariza societatea in tabere beligerante, pana se ajunge la criza. Din exterior, grupurile sunt impinse sa nu accepte niciun compromis, de asta vedem absurditatea cu care ele cer sa dicteze asupra tuturor (fiind sponsorizate din afara de magnati-caracatita, ca George Soros).

Criza, fireste, reprezinta apogeul conflictelor, in care oamenii incep sa simta nevoia de o conducere categorica, din dorinta de a pune capat dezorganizarii. Apare la un moment dat mana forte - partidul, conducatorul, solutia asteptata, in uralele ''revolutionarilor''.

Insa, spre surpriza lor, militantii radicali incep sa isi dea seama ca au fost folositi pentru ascensiunea unui grup politic din care nu vor face parte niciodata la modul serios, iar schimbarile implementate nu coincid deloc cu ce li s-a promis initial. De fapt, asemenea grupuri care chiar militeaza pentru ceva din convingere (sau fanatism, sau tulburari psihice, chiar nu conteaza) sunt intotdeauna inlaturate de la putere si uneori chiar fizic.

Preluarea puterii e un joc pragmatic, cinic, in care nu e loc pe termen lung pentru idealisti; ei isi indeplinesc rolul, cum spune dl Bezmenov, exclusiv destabilizand o tara, mobilizand masele intr-un sens sau altul. Putem lua N exemple de tari unde socialistii, imediat ce au ajuns la putere, au inceput sa isi elimine colaboratorii si sa se elimine intre ei pana au ramas grupuri extrem de mici care sa dicteze mersul lucrurilor (URSS, Cambodgia, Cuba etc). Marxistii convinsi au fost printre primii pusi la zid si eliminati, sub acuzatia de tradare.

Explicatia e simpla - rezultatul nu e niciodata menit sa fie cel afisat maselor si propagandistilor convinsi, ci opusul lui, iar cei care au sustinut activ o rasturnare de sistem, dandu-si seama ca au fost prostiti, se transforma peste noapte in cei mai inversunati inamici ai noului regim. De exemplu, socialismul a promis egalitate si a creat societati in care cativa aveau putere de viata si moarte asupra tuturor celorlalti; a promis suficienta pentru toti si in schimb a adus o saracie extrema, care a ucis milioane de oameni. Cei care s-au revoltat au fost pusi la zid (la propriu), indiferent de contributia lor (sau datorita ei mai bine zis; stiau prea multe).

In etapa de normalizare, observam ca toate categoriile incurajate sa isi ceara drepturile statornic in perioada vechiului regim (muncitori, sateni, femei etc) sunt reduse la tacere si asuprite de aceiasi care le indemnau nu demult sa provoace haos in societatea cat de cat functionala de atunci. Vechile doleante sunt uitate; un sistem totalitar nu tolereaza galagia, protestele, impotrivirea. ''No more revolutions please'', spune dl Bezmenov in mod ludic.

 

Sistemul inspre care ne indreptam noi acum le promite trei lucruri esentiale acestor grupuri radicale (homosexuali, atei militanti, ''umanisti'' etc): libertate aproape completa, mai multe drepturi ale omului si respectarea unicitatii fiecarui individ. Ei considera ca aceste scopuri au fost atinse partial in alte tari si trebuie importate in cele ''retrograde'', cum ar fi Romania.

Ni se spune sa luam aminte la tari ca SUA sau Marea Britanie, leagane ale democratiei, civilizatiei, respectului dintre stat si cetatean.

Ei bine, aceste state au ajuns mai ceva ca Germania nazista in privinta supravegherii populatiei si a nedreptatilor crunte asupra cetatenilor. Ma refer la serviciile sociale in special, care, motivate financiar (e o afacere imensa pentru toti cei implicati, o industrie aproape), sechestreaza copiii oamenilor fara motive intemeiate, plasandu-i spre adoptie impotriva vointei lor si a parintilor, admitand ca totul se bazeaza pe suspiciunea ca acei parinti i-ar putea neglija sau abuza candva (fara minima dovada concreta). Sunt psihopati care se folosesc de sperjur, inventeaza dovezi, platesc psihiatri sa dea diagnostice false samd, totul pentru bani. Intr-o tara unde – repet – se vorbeste intruna despre drepturile omului, statul trimite matahale de politisti la casele oamenilor sa ameninte femeile care tocmai au nascut ca vor face uz de forta daca nu le dau copiii de bunavoie, lucru care se si intampla (sunt luati cu forta). Sunt trimisi uneori in spitale, la usa salii de nasteri sau chiar inauntru, sa ia copiii imediat ce se nasc. Apogeul a fost atins acum 1 an in UK, cand unei femei i s-a facut cezariana fortat pentru a ii scoate copilul si a-l da spre adoptie (nici macar nu era cetatean britanic). Copiii sunt o marfa foarte pretioasa, mai ales nou-nascutii, mai cautati pentru adoptii decat cei mai in varsta. Materialele abunda pe internet, unii au reusit chiar sa filmeze aceasta procedura; e necesar avertismentul ca vizionarea va va destabiliza emotional o perioada.

In privinta cetatenilor in varsta sau a celor grav bolnavi, britanicii au un sistem prin care, daca medicul considera ca nu au mari sanse de supravietuire sau de a duce o viata implinita, poate decide sa ii puna pe programul Liverpool Care Pathway, care inseamna stoparea tratamentului, sedarea si retragerea hranei si lichidelor (adica mor de foame si de sete, mai pe romaneste). Evident ca medicul nu are de unde sa stie daca pacientul isi poate reveni sau nu, din moment ce, odata ce decide sa nu il mai trateze si practic il condamna la moarte, nu va sti nimeni ce sanse ar fi avut respectivul. Ce trebuie spus e ca rudele nu au dreptul sa intervina – ba de cele mai multe ori nici nu li se spune, au impresia ca pacientul a murit natural - iar medicii au un anumit target de atins pe o perioada determinata (un numar de pacienti care trebuie sa elibereze paturile, mai pe romaneste), lucru care a aparut si in presa.

Am scris toate astea pentru ca mass-media ne ofera o imagine complet eronata asupra tarilor de la care, chipurile, ar trebui sa luam exemplu in materie de drepturile omului. Desi ocazional apar in presa internationala asemenea cazuri, ele nu sunt cunoscute celor din tari ca Romania, care trebuie sa idolatrizeze acesti piloni ai inaltei civilizatii.

Cei care isi inchipuie ca intr-o asemenea lume vor domni ca voda prin loboda, doar pentru ca sunt homosexuali sau minoritari in orice alt mod, traiesc pe alta planeta. Legile impotriva ''incitarii la ura'' (hate speech) sunt menite sa impuna cenzura totala, iar educatia sexuala obligatorie in scoli, pe care si-o doresc atat de mult, este menita sa distruga instinctul de supravietuire individuala si colectiva in om, iar prin obligativitatea ei sa le impuna elevilor un mod de gandire, luandu-le parintilor dreptul de a se impotrivi. O lume in care oamenii ajung la inchisoare pentru simple opinii, in care le sunt luati copiii de acasa daca opteaza pentru homeschooling in loc de indoctrinarea de stat (se intampla des in Suedia), este una in care nu exista libertate.

Sa ne imaginam cum vor reactiona atunci revolutionarii lui peste, care se simt oprimati si discriminati in situatia actuala (desi nu ii intreaba nimeni nimic), cand statul li se va uita si in dosul pantalonilor si le va impune ce sa gandeasca, pe cine sa aplaude, cum sa se exprime samd, pentru ca aici se ajunge in final, intotdeauna (avem un exemplu in cultul personalitatii lui Obama; americanii care nu sunt de acord cu reformele lui sunt etichetati automat drept rasisti, impotriva oricarei logici).

Ei sunt doar pionii folositi pentru destabilizarea unor tari si se vor parli mult mai rau la sfarsit, pentru ca au crezut si cred propaganda mincinoasa a celor care ii manipuleaza. Sunt sanse mari ca, la fel ca marxistii convinsi din jurul lui Lenin, Stalin, Mao sau Pol Pot, sa fie primii sacrificati cand se va ajunge la etapa de stabilizare.


Musafir

#2853

2013-12-15 19:21

Nu urmaresc ProTV si nu agreez astfel de emisiuni.
Va incurajez in demersurile de sustinere a familiei.

Musafir

#2854 Fara comentarii...

2013-12-19 14:01

Un articol recent despre protagonistii nuntii gay:

http://www.wowbiz.ro/ce-mai-fac-mirii-de-la-patru-nunti-si-o-provocare-in-tenerife-cadou-obscen-de-ziua-unuia-dintre-homosexualii-de-la-pro-tv--am-gustat-si-era-foarte-dul_82433.html

Iar acest individ supranumit Keky, aflu pentru prima data, ar fi un ''celebru artist roman'':

http://www.youtube.com/watch?v=fucDmbcIy1A#t=94

Credeam ca invazia spatiului public de catre asemenea personaje era abia la inceput in Romania; se pare ca nu.

 


Musafir

#2855 Dedicatie

2013-12-22 00:56

Observ ca schimbul de replici a incetat, prin urmare ma retrag si eu, nu inainte de a lasa doua ganduri.

1. Dupa ani buni petrecuti in procesul deparazitarii de idei subversive, am scris urmatoarele versuri, perfect aplicabile situatiei de fata.

Lume noua

Cu parade si tarafuri, cu trompete si paiate
Ati venit in zorii vietii sa imi puneti moartea-n brate;
Sa-mi ciuntiti necoapta minte cu un jeg si o sminteala
Ce indoaie si credinta si coloana vertebrala;

Ne-am nascut senini si liberi, ca minciunii dand crezare
Sa ne joace dracii-ntruna tontoroiul pe spinare;
Si treptat, impinsi de dansii, cu-a zadarniciei sapa
Eternului nostru suflet ii sapam eterna groapa.

2. https://www.youtube.com/watch?v=OKuggBnqKSk

 


Musafir

#2856

2014-01-01 22:49

1. Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioşilor şi în calea păcătoşilor nu a stat şi pe scaunul hulitorilor n-a şezut;
2. Ci în legea Domnului e voia lui şi la legea Lui va cugeta ziua şi noaptea.
3. Şi va fi ca un pom răsădit lângă izvoarele apelor, care rodul său va da la vremea sa şi frunza lui nu va cădea şi toate câte va face vor spori.
4. Nu sunt aşa necredincioşii, nu sunt aşa! Ci ca praful ce-l spulberă vântul de pe faţa pământului.
5. De aceea nu se vor ridica necredincioşii la judecată, nici păcătoşii în sfatul drepţilor.
6. Că ştie Domnul calea drepţilor, iar calea necredincioşilor va pieri.

1. Pentru ce s-au întărâtat neamurile şi popoarele au cugetat deşertăciuni?
2. S-au ridicat împăraţii pământului şi căpeteniile s-au adunat împreună împotriva Domnului şi a unsului Său, zicând:
3. « Să rupem legăturile lor şi să lepădăm de la noi jugul lor ».
4. Cel ce locuieşte în ceruri va râde de dânşii şi Domnul îi va batjocori pe ei!
5. Atunci va grăi către ei întru urgia Lui şi întru mânia Lui îi va tulbura pe ei;
6. Iar Eu sunt pus împărat de El peste Sion, muntele cel sfânt al Lui, vestind porunca Domnului.
7. Domnul a zis către Mine: "Fiul Meu eşti Tu, Eu astăzi Te-am născut!
8. Cere de la Mine şi-Ţi voi da neamurile moştenirea Ta şi stăpânirea Ta marginile pământului.
9. Le vei paşte pe ele cu toiag de fier; ca pe vasul olarului le vei zdrobi!"
10. Şi acum împăraţi înţelegeţi! Învăţaţi-vă toţi, care judecaţi pământul!
11. Slujiţi Domnului cu frică şi vă bucuraţi de El cu cutremur.
12. Luaţi învăţătură, ca nu cumva să Se mânie Domnul şi să pieriţi din calea cea dreaptă, când se va aprinde degrab mânia Lui! Fericiţi toţi cei ce nădăjduiesc în El.

Psalmii 1 si 2

Musafir

#2858 Rugaciune pentru adevar

2014-01-09 13:27

Doamne-ajuta ca membrii CNA sa dea socoteala in instanta pentru comportarile lor! Si de este adevarat, asa cum se arata ca s-au purtat, atunci sa afle toata tara ca sunt niste nulitati, niste manipulatori aroganti, fara cea mai mica urma de bun simt si de suflet, sa fie dat ca stire, chiar la T.V., ca sa vada tot romanul cum ei, in loc sa-si faca meseria de protejare a integritatii mintilor oamenilor, otraveau poporul, in timp ce mancau din sudoarea fruntii lui! Doamne-ajuta sa se vada dreptatea si numai dreptatea! Sa ii descopere pe ei Dumnezeu in fata oamenilor, dupa sufletele lor! Ma rog pentru Adevar, alaturi de toti fratii crestini!

Musafir

#2859

2014-01-10 12:59

Dumnezeu a facut barbatul si femeia pentru continuitatea creatiei Lui.Ceea ce este acum se cheama,,sodoma si gomora,, si va sfarsi exact la fel

Musafir

#2860

2014-01-12 14:41

Vreau sa traiesc intro tara normala si sa nu exageram !

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-13 23:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-13 23:28


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-13 23:29Musafir

#2864 Re: 2860

2014-01-15 00:17

Ati zis bine. In limbajul comun, tot omul stie: cuvantul ''normal'' , este sinonim cu cuvantul ''natural''.
Natural, orice individ se naste dintr-o mama si un tata. Restul...e can-can! ;-)

Musafir

#2865 Mobilizare generală împotriva proiectelor LGBT și anti-familie

2014-01-16 09:56


Musafir

#2866

2014-01-16 21:34

Ne-am SATURAT!!!!! Pleaca omule si lasa-ne in truda noastra. Chiar nu vrei sa intelegi ca nimeni nu te mai vrea? Eu, printr-un presentiment nu te-am votat niciodata. Devii penibil. PLEACAAAAAAA!!!!!!!!

Musafir

#2867 STRASBOURG – 16 JANUARY 2014

2014-01-17 08:31

Conform principiului subsidiarității, Uniunea Europeană nu are niciun drept de interferență și nu poate exercita nicio presiune, de niciun fel, pentru adoptarea, neadoptarea sau modificarea legislațiilor naționale.

http://www.culturavietii.ro/2014/01/16/comisia-europeana-confirma-este-dreptul-exclusiv-al-statelor-de-legifera-probleme-de-avort-si-educatie-sexuala/

 

http://stiripentruviata.ro/propaganda-favoarea-teoriei-genului-ia-amploare/

Alyx

#2868 Pentru autoare

2014-01-17 09:44

"Felicitări" că de la început ai cenzurat toate comentariile care nu ți-au plăcut (probabil de la persoane care te-au criticat, care nu sunt bigoți, și care nu au nimic împotriva homosexualilor).

P.S. nu știu ce vârstă are copilul tău, dar e posibil să ai o surpriză, (neplăcută pentru oameni ca tine)că nu îți împărtăsește opiniile greșite, discriminatorii etc.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-18 15:06


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-18 15:12


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-19 17:44Musafir

#2872 Re: Pentru autoare

2014-01-20 08:01

#2868: Alyx - Pentru autoare 

 s-au sters postarile cu imagini pornografice, cele cu limbaj agresiv, amenintarile, vulgaritatile si cele care aveau rolul de a dezinforma fara a prezenta dovezile concludete, metoda tipica de propaganda. acestea au dovedit care sunt atuurile propagandei homosexuale, viclenia, perfidia, obscurantismul, agresivitatea, nevrozele, isteriile, obscenitatile acesteia, falsul si minciuna, trunchierea adevarului, lucruri care nu merita pastrate intr-un cadru civilizat si curat.


Musafir

#2873 Raportul Lunacek încalcă principiul subsidiarității

2014-01-21 11:27

Ca și Estrela, Raportul Lunacek încalcă principiul subsidiarității: competența statelor membre în ceea ce privește politicile care se adresează familiei, definită încă, în România și în alte state UE, ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

http://www.culturavietii.ro/2014/01/20/raportul-lunacek-despre-pericolul-dictaturii-gay-europa/

Musafir

#2874 Putin către homosexuali: Veniţi la Jocurile Olimpice, dar „lăsaţi copiii în pace”

2014-01-24 09:27

„Nu interzicem nimic şi nu arestăm pe nimeni. Legea noastră nu prescrie nicio pedeapsă pentru aceste tipuri de relaţii, spre deosebire de legile din alte ţări”, a spus el.

A accentuat însă faptul că legea interzice propaganda homosexuală îndreptată către copii.

Putin a semnat în iunie anul trecut legea care interzice promovarea homosexualităţii şi a altor forme de „relaţii sexuale netradiţionale”, interzicând efectiv festivalurile homosexualilor şi încercările grupurilor activiste homosexuale străine de prezentare a stilul lor de viaţă drept unul normal, precum şi campaniile pentru recunoaşterea legală a relaţiilor între persoane de acelaşi sex.

Legea a enervat activiştii homosexuali şi guvernele străine, provocând ameninţări cu demonstraţii şi boicot la Soci.

Totuşi, Comitetul Olimpic Internaţional a declarat în septembrie că interzicerea propagandei homosexuale nu este împotriva politicilor sale.

... Carta Jocurilor Olimpice interzice anume demonstraţiile sau propaganda politică în orice zonă în care se desfăşoară Jocurile Olimpice.


http://www.drumeuropean.ro/?p=2960&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=putin-catre-homosexuali-veniti-la-jocurile-olimpice-dar-lasati-copiii-in-pace


Musafir

#2875 cuplu-de-lesbiene-intr-un-serial-pentru-copii

2014-01-29 14:03

Disney Channel a adus în premieră personajele homosexuale, în sitcomul Good Luck Charlie, după ce ani buni geniul Walt Disney a fost criticat din pricina discriminărilor. Probabil că relizatorul faimoaselor desene animate se răsuceşte în mormânt la vederea imaginilor de azi. Ultimul film biografic relevă şi o ”înclinaţie rasistă”, a spus actiţa Meryl Streep despre Walt Disney.

În controversatul episod difuzat pe canalul pentru copii, părinţii Amy şi Bob Duncan, interpretaţi de Leigh-Allyn Baker şi de Eric Allan Kramer, aranjează o întâlnire de joacă pentru preşcolara Charlie (Mia Talerico) şi pentru una dintre prietenele sale care are, în schimb, două mame. “Am dezvoltat această poveste după ce am cerut opinia unor experţi în dezvoltarea copiilor (…) programul a fost elaborat pentru a fi revelant copiilor şi familiilor la nivel global şi pentru a aduce teme despre diversitate şi incluziune”, a explicat un purtător de cuvânt, scrie Adevărul.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...