S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2875 cuplu-de-lesbiene-intr-un-serial-pentru-copii

2014-01-29 13:03

Disney Channel a adus în premieră personajele homosexuale, în sitcomul Good Luck Charlie, după ce ani buni geniul Walt Disney a fost criticat din pricina discriminărilor. Probabil că relizatorul faimoaselor desene animate se răsuceşte în mormânt la vederea imaginilor de azi. Ultimul film biografic relevă şi o ”înclinaţie rasistă”, a spus actiţa Meryl Streep despre Walt Disney.

În controversatul episod difuzat pe canalul pentru copii, părinţii Amy şi Bob Duncan, interpretaţi de Leigh-Allyn Baker şi de Eric Allan Kramer, aranjează o întâlnire de joacă pentru preşcolara Charlie (Mia Talerico) şi pentru una dintre prietenele sale care are, în schimb, două mame. “Am dezvoltat această poveste după ce am cerut opinia unor experţi în dezvoltarea copiilor (…) programul a fost elaborat pentru a fi revelant copiilor şi familiilor la nivel global şi pentru a aduce teme despre diversitate şi incluziune”, a explicat un purtător de cuvânt, scrie Adevărul.

Raspunsuri


Musafir

#2876 Re: cuplu-de-lesbiene-intr-un-serial-pentru-copii

2014-02-02 00:25:41

#2875: - cuplu-de-lesbiene-intr-un-serial-pentru-copii

Disney Channel a adus în premieră personajele homosexuale, în sitcomul Good Luck Charlie, după ce ani buni geniul Walt Disney a fost criticat din pricina discriminărilor. Probabil că relizatorul faimoaselor desene animate se răsuceşte în mormânt la vederea imaginilor de azi.

Cine a scris articolul respectiv - cu bune intentii, fara indoiala - are o perspectiva eronata asupra intregii situatii.

Walt Disney a fost mason de gradul 33 (cel mai inalt).

De altfel, compania Disney a fost prinsa in repetate randuri cu inserarea de imagini pornografice subliminale in desenele animate (mi se pare ca a si pierdut un proces intr-un astfel de caz) ; dovezile sunt disponibile din plin pe internet. Dati un search cu termenii ''Disney subliminal images'' si rezultatele vor fi destul de multe.

Aceeasi companie are o legatura sinistra cu proiectul MK Ultra, printre dovezi fiind numarul de copii talentati care si-au inceput cariera acolo si au urmat aceeasi traiectorie de destabilizare si cadere psihica aparent nemotivata, prezentand semne clare ca au fost supusi la traume pentru controlarea mintii (disociere, personalitati multiple etc). Povestea se repeta constant in cazul fetelor care isi incep cariera in adolescenta (Britney Spears, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Amanda Bynes etc) cu o imagine inocenta, fiind transformate apoi, brusc, in obiecte sexuale si multe ajungand sa aiba probleme psihice grave.

De asemenea, filmele adresate copiilor contin teme si motive care se tot repeta, nu fara rost, pentru a programa copiii sa gandeasca intr-un anume fel, mai ales in privinta relatiilor familiale. Recomand aceasta analiza ( https://www.youtube.com/watch?v=8kXosbJSLFk; discutia despre Disney incepe dupa 15 minute, pentru cine nu are rabdare ), foarte interesanta si complexa, care atinge printre altele problema motivului fetei fara mama, fara un model feminin pozitiv (veti observa ca in multe povesti ecranizate de Disney acest motiv se repeta).




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...