S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#151

2013-08-12 13:50

Am semnat aceasta petitie- nu cred ca legal se poate stopa tavalugul programat de zeci de ani,sa distruga,tot ceea ce se cheama traditie,valoare, bun simt,si sa incetoseze realitatea adevarata,cea duhovniceasca. Omul fara Dumnezeu-devine sclav al stapinitorului acestei lumi, adica devine demon. Deci nadejdea ca Domnul se va milostivi de noi- si rugaciunile pentru mantuirea noastra,dar si a aproapelui nostru care, de buna voie, a ales ochelari cu care,in noapte acestei vieti, gandeste-numai la marirea personala si satisfacerea poftelor. Si lupta pentru obtinerea lor-adica este angajat cu tot sufletul ''destinul'' sau.

Musafir

#152

2013-08-12 13:50

S.O.S familia!

Musafir

#153

2013-08-12 14:06

Poate ca unii ar putea considera ca 1124 de semnatari inseamna o cifra mare. De fapt e mica. Sunt 1124 din 20 milioane. Asadar, trebuie sa facem mai mult. Ieri, am vazut ca nemernicii au afisat ca acest desmat va incepe "in curand". Reactia noastra ar trebui sa fie pe masura. Eu am sa scriu la CNA si vineri am sa depun un protesc la guvern. Daca toti 1124 ar trimite protestul prin email la CNA si ar depune cu nr. de inregistrare un protest la guvern, ar fi mai mult. Necuratii trebuie sa stie ca in Romania nu merge "chiar asa".
Mircea

#154 renuntat la ProTV

2013-08-12 14:12

mda. am citit o postare si asta ar putea fi o solutie, dar necuratii nici nu vor baga in seama; poate ca mai bine ar fi o manifestatie in fatza proTV cu o pancarta potrivita, inca inainte de a indrazni sa "lanseze" nemernicia. si poate, ar trebui chemate celelalte televiziuni concurente ... daca nu sunt intelesi intre ei, vor veni pentru ca "nu se iubesc" ...

Musafir

#155

2013-08-12 14:18

Impotriva a tot ceea ce este Rau prin definitie. Raul nu este ceva discutabil ci este un principiu inalienabil si universal.

Musafir

#156

2013-08-12 14:24

DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUIESTE-MA PE MINE PACATOASA SI LUMEA TA!
Alt Alex

#157

2013-08-12 14:46

Auzi ma Alexe, daca ar fi fost normal/firesc sa fii homosexual, atunci puteati sa faceti copii voi intre voi, prin cur; poate chiar nici nu ar fi existat femei. O planeta de barbati! Plus ca e nintel cam degradant sa-ti bagi cucul in fund, nu crezi? Adica e nasol acolo, si e si murdar, right ?
Bã! trezeste-te, e degradant! Nu zic ca nu ai voie, ai voie orice, insa nu striga in gura mare. Ai vazut tu vre-o miscare care sa promoveze heterosexualitatea atat de agresiv cum promoveaza aceste organizatii homosexualitatea? Nu ma vezi iesind in strada si pe la tv sa ma laud ca sunt hereto...
Si stii care e culmea? Pana acum nu mi se parea cine stie ce ca exista homosexuali. Dar acum cu promovarea asta (si celelalte miscari pro) nu ii(vã?) mai suport! Cineva vrea sa va ingroasa randurile mã, nu sa va apere drepturile.
Si tu esti om, ai aceleasi drepturi ca si mine, ce mai vrei ? Nu-ti ajung drepturile de _om_, vrei drepturi de _homosexual_ ?
Ma rog, parerea mea, scuzati limbajul si greselile gramaticale.
Anyway Alex, poate nu inteleg eu problema voastra. Zici ca ai incercat 6 ani. Ce ai incercat? Adica mai exact cum?

Musafir

#158

2013-08-12 15:06

NU pacatului pederast!

Musafir

#159

2013-08-12 15:26

Traim intr-o societate postmoderna, nihilista si secularizata. Atacul la familia traditionala, asa cum a fost lasata de Dumnezeu, este doar una din modalitatile prin care stapanitorul acestui veac cauta sa insele cat mai multe suflete. Semnele Apocalipsei lui Ioan, ale sfarsitului vremurilor, care prevestesc al optulea Veac de la Facerea Lumii (a se citi: Veac = 1000 de ani) in care deja suntem, sunt din ce in ce mai vizibile. Sa ne rugam la Dumnezeu pentru noi, pentru vrajmasi, si pentru cei deja inselati de potrivnicul mantuirii noastre! Doamne ajuta!

Musafir

#160

2013-08-12 16:53

Aparati familia binecuvantata de Dumnezeu!Multumim initiatorilor unei astfel de petitii!

Musafir

#161

2013-08-12 17:03

Va rugam demaarati toate procedurile ce se impun pentru a opri aceasta marsavie! Avem dreptul si datoria de a proteja viitorul spiritual al tinerilor nostrii!

Musafir

#162

2013-08-12 17:20

Luati atitudine!

Musafir

#163

2013-08-12 17:44

FAMILIA este formata dintr-un BARBAT si o FEMEIE,si este INSTITUTIA Creata de DUMNEZEU.BIBLIA ne spune foarte clar ca DOMNUL DUMNEZEU a creat BARBATUL pe ADAM si FEMEIA pe EVA,fiind Binecuvantati de DUMNEZEU cu copii.Cine-si permite sase joace cu DUMNEZEU, DATATORUL VIETII?
Iris

#164

2013-08-12 17:45

In textul petitiei scrieti: "Din iubire si respect, cauti sa intelegi cauza, iar din responsabilitate vezi si efectul." Doamna, va intreb (mai mult retoric, nu astept aici un raspuns scris): ati incercat sa intelegeti inainte de a redacta textul petitiei? Ar fi multe lucruri pe care le-as critica la textul in sine al petitiei (de exp, de cand suntem "un popor care se manifesta ca crestin"?!), dar cred ca e mai util sa va las pe dvs si pe cititori cu provocarea asta: am incercat sa intelegem homosexualii, am incercat sa ne punem in locul lor inainte de a ne declara pro sau contra emisiunea cu pricina? Cu bine,


Musafir

#165

2013-08-12 17:52

Homosexualitatea este o anomalie, un pacat impotriva firii! Pro Tv -ul este o televiziune antinationala si anticrestina! Nu vreau sa ne invete nimeni pe noi, crestinii romani, ce este familia! Familia este cea pe care a lasat-o Dumnezeu: unirea dintre un barbat si o femeie!!!

Musafir

#166

2013-08-12 18:06

Trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce se petrece sub ochii nostri! Si sa nu uitam ca ziua de maine depinde, intotdeauna, de cele de dinaintea ei.
Live

#167 Re:

2013-08-12 18:11

#164: Iris -

Am prieteni care fac parte din minoritatea sexuala si stiu destul de bine care sunt „categoriile” de homosexuali, dupa modul in care ajung/se nasc asa. Sunt total de acord cu acele uniuni consensuale. Cred ca se merge dincolo de asta.

Am semnat petitia nu pt a ma arata contra minoritatii gay, ci contra intregului context. Nici nu as putea fi contra unor persoane care traiesc zilnic cu povara unei existente „altfel”. Viata comunitatii cu pricina este departe de a fi vesela si colorata, daca se ajunge la sufletele acelor oameni. Oameni care ar da orice pt a fi „normali”...

Alex

#168 Re:

2013-08-12 18:24

#157: Alt Alex -

Tu de fiecare data cand ti-o tragi o faci cu unica motivatie procrearea? Ma indoiesc. Plus ca sexul anal nu e nici pe departe o practica exclusiv homosexuala, plus ca nu toti homosexualii fac sex anal. Si hai sa fim sinceri... cati dintre barbatii care sunt atat de impotriva homosexualitatii au fantezii cu lesbiene? Curios, cum cu lesbienele n-are niciun barbat nimic..

Cat despre 'promovarea heterosexualitatii'.. nu fii ignorant. Motivul pentru care nu se 'promoveaza heterosexualitatea' e ca nu e nevoie de asta. Cati tineri ai auzit sa se sinucida din cauza ca sunt straight? Tot strigati ca 'vai, copiii, sa-i protejam'... dar pentru copiii gay ce faceti? Le bagati pe gat ca sunt bolnavi, ca sunt anormali, ca o sa arda in Iad si ca sunt impotriva firii.

Iar despre drepturi... doar din faptul ca nu sunt legale casatoriile intre gay (iar aici din nou mentionez ca ma refer la actul pe care ti-l da la primarie, nu la slujba religioasa!) sunt o groaza de drepturi pe care tu le ai si un cuplu gay nu. Cu adoptia la fel. Nu stiu daca sa zic si de discriminare, dar oricum e si aia o problema. Repet, pentru a treia oare cel putin, ca nimeni nu vrea drepturi speciale, doar EGALITATE.

Problema noastra ti-am spus-o, exista enorm de multa ura si discrimare indreptata inspre comunitatea lgbt. Adica prin exact aceleasi metode pe care le-au scris altii aici, prin rugaciune (ca un aside, nici chiar Dumnezeu nu poate repara ce nu e stricat), prin self-introspection, prin will power (ptr ca a fi gay e o alegere, nu?), am asteptat 'sa treaca', ptr ca e doar o faza, nu?

Ca exercitiu de imaginatie, incearca TU sa fi gay sa vezi cat de bine iti iese.


Musafir

#169

2013-08-12 18:33

Nu exista sa se numeasca Familie doua persoane de acelasi sex,casatorite,e o rusine fara cuvinte...

Musafir

#170

2013-08-12 18:42

vrem sa ne protejam copiii si familia!

Musafir

#171 Re:

2013-08-12 19:15

#148: stop discriminarii -

Iubirea dintre douà persoane, care culmineazà cu unirea ìn actul sexual, vine dintr-un simtàmìnt firesc, si asta se ìntìmplà numai la cuplul format dintr- un bàrbat si o femeie. Dumnezeu a zis femeii "...atrasà vei fi càtre bàrbatul tàu...". Unirea ìn actul sexual dintre douà persoane de acelasi sex, este orientare sexualà, o alegere, o deviere voità de la firesc, nu iubire. Vrei sau nu, Dumnezeu existà...ìntr-un final te va càuta El sà-ti aminteascà "motto-ul" Lui...


Musafir

#172

2013-08-12 19:34

Homosexualitatea este impotriva naturii umane.Dumnezeu a lasat familia si cununia ca legaturi firesti si in acelasi timp sfinte...relatiile sexuale sant lasate doar pentru procreatie...numai ca natura umana distorsioneaza acest act...aducand in prim plan doar urmarirea placerilor trupesti!!Acestea sant relatii nebinecuvantate..

Musafir

#173

2013-08-12 20:19

Sa nu va fie frica! Maica Domnului ne va scoate din necazuri! Familia sa ramana asa cum a lasat-o Dumnezeu! Amin!
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#174 Re:

2013-08-12 20:51

#29: -

A fi mama este o binecuvantare de la Dumnezeu, o mangaiere a Fecioarei Maria si cea mai nobila responsabilitate pe care o femeie o poate avea fata de ea insasi, fata de patrie si fata de semeni, pentru ca prin nastere, ea lanseaza in Univers o poveste care se va implini. Am convingerea ca toate mamele gandesc asa, dar ca, tracasate de griji si dispozitii negative, isi izoleaza gandurile asa cum fac pasarile cu aripi largi, pe stanci. Si nu stiu cat de inalt si falnic le poate fi zborul, pana nu-i impinge nevoia, sau cineva care stie mai bine ca ele ca ele pot zbura. Si zborul lor umple cerul de frumusete. Cred ca nu intamplator sunt mama, si nu tata. Cred ca in mame (fara sa aduc atingere tatilor!!) sta izvorul de educatie, de cultura, dar mai ales de credinta.


Musafir

#175 Mircea

2013-08-12 21:14

A fi tolerant este una, a accepta ceea ce este de ne-acceptat CU TOTUL ALTA. Regret situatia in care se afla cei care nu pot sa respecte ceea ce am primit ca dar de la Dumnezeu. Nu stiu daca sentimentul meu este de "mila", poate ca mai mult de compasiune. TOTUSI, una este una, alta este alta. Cei care sunt "așa” nu pot fi așa decât privat, în niciun caz în public. Familiile, tinerii, copiii nu trebuie expuși. Dacă o televiziune este anti-creștină, aceasta nu trebuie tolerată. Cea mai bună varianta ar fi ca nimeni sa nu mai deschida televizoarele la canalul dedicat acelei televiziuni. Apoi sa protesteze la CNA si sa solicite ca aceasta institutie sa amendeze respectiva televiziune pentru atac la bunul simtz. Dupa ce respectivii vor plati amenzi pe masura, se vor satura. Cam atat.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...