S.O.S. familia!

Quoted post

Alt Alex

#157

2013-08-12 13:46

Auzi ma Alexe, daca ar fi fost normal/firesc sa fii homosexual, atunci puteati sa faceti copii voi intre voi, prin cur; poate chiar nici nu ar fi existat femei. O planeta de barbati! Plus ca e nintel cam degradant sa-ti bagi cucul in fund, nu crezi? Adica e nasol acolo, si e si murdar, right ?
Bã! trezeste-te, e degradant! Nu zic ca nu ai voie, ai voie orice, insa nu striga in gura mare. Ai vazut tu vre-o miscare care sa promoveze heterosexualitatea atat de agresiv cum promoveaza aceste organizatii homosexualitatea? Nu ma vezi iesind in strada si pe la tv sa ma laud ca sunt hereto...
Si stii care e culmea? Pana acum nu mi se parea cine stie ce ca exista homosexuali. Dar acum cu promovarea asta (si celelalte miscari pro) nu ii(vã?) mai suport! Cineva vrea sa va ingroasa randurile mã, nu sa va apere drepturile.
Si tu esti om, ai aceleasi drepturi ca si mine, ce mai vrei ? Nu-ti ajung drepturile de _om_, vrei drepturi de _homosexual_ ?
Ma rog, parerea mea, scuzati limbajul si greselile gramaticale.
Anyway Alex, poate nu inteleg eu problema voastra. Zici ca ai incercat 6 ani. Ce ai incercat? Adica mai exact cum?

Raspunsuri

Alex

#168 Re:

2013-08-12 17:24:40

#157: Alt Alex -

Tu de fiecare data cand ti-o tragi o faci cu unica motivatie procrearea? Ma indoiesc. Plus ca sexul anal nu e nici pe departe o practica exclusiv homosexuala, plus ca nu toti homosexualii fac sex anal. Si hai sa fim sinceri... cati dintre barbatii care sunt atat de impotriva homosexualitatii au fantezii cu lesbiene? Curios, cum cu lesbienele n-are niciun barbat nimic..

Cat despre 'promovarea heterosexualitatii'.. nu fii ignorant. Motivul pentru care nu se 'promoveaza heterosexualitatea' e ca nu e nevoie de asta. Cati tineri ai auzit sa se sinucida din cauza ca sunt straight? Tot strigati ca 'vai, copiii, sa-i protejam'... dar pentru copiii gay ce faceti? Le bagati pe gat ca sunt bolnavi, ca sunt anormali, ca o sa arda in Iad si ca sunt impotriva firii.

Iar despre drepturi... doar din faptul ca nu sunt legale casatoriile intre gay (iar aici din nou mentionez ca ma refer la actul pe care ti-l da la primarie, nu la slujba religioasa!) sunt o groaza de drepturi pe care tu le ai si un cuplu gay nu. Cu adoptia la fel. Nu stiu daca sa zic si de discriminare, dar oricum e si aia o problema. Repet, pentru a treia oare cel putin, ca nimeni nu vrea drepturi speciale, doar EGALITATE.

Problema noastra ti-am spus-o, exista enorm de multa ura si discrimare indreptata inspre comunitatea lgbt. Adica prin exact aceleasi metode pe care le-au scris altii aici, prin rugaciune (ca un aside, nici chiar Dumnezeu nu poate repara ce nu e stricat), prin self-introspection, prin will power (ptr ca a fi gay e o alegere, nu?), am asteptat 'sa treaca', ptr ca e doar o faza, nu?

Ca exercitiu de imaginatie, incearca TU sa fi gay sa vezi cat de bine iti iese.

sorin h

#472 Re:

2013-08-18 00:30:01

#157: Alt Alex -

bravo ptr comentariu!

as mai spune - de ce nu ies in strada onanistii? Ar fi super
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...