S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#176

2013-08-12 21:16

Homosexualitatea nu este ceva normal. Organismul uman nu a fost proiectat pentru asemenea experiente. Numai omul bolnav poate ajunge la asemenea anomalii si nici un alt mamifer.
Ioan
Musafir

#177

2013-08-12 21:32

Homosexualitatea e o anomalie pe care doar oamenii o au. Este promovata in ciuda evidentelor ca oamenii sunt facuti heterosexuali chiar si pt necrestini. Ce se incerca acum e un atac direct adresat neamului romanesc , culturii si traditiilor lui prin intermediul unor cozi de topor. Cred ca orice roman normal pe linga o riposta hotarita prin demonstratii in fata postului de tv sa boicoteze acest post pina la desfiintare. Chiar daca e sustinut de fonduri straine care au o agenda bine pregatita , faptul ca nu va avea audienta va duce la disparitia lui. Asa cum eliminam ceva stricat, la fel cu aceasta televiziune sa ne comportam. Nu exista motivatii " ca suntem deschisi la minte" sau "nu suntem "europeni" ori alte timpenii care sa ii convinga pe unii sa zica ca nu e o problema daca unii vor asta. Problema este ca nu e normal ca un copil sau un tinar sa fie atras sa incerce ceva anormal, care trebuie tratat de fapt. Se promoveaza mirsav doar cu scopul imprastierii acestei boli psihice si a unui pacat vechi si greu de iertat. Daca familia va fi homo, cine va naste copiii? Laboratoarele? Cine va avea interes ca societatea sa progreseze daca nu va mai exista familia? Nu vreau sa folosesc formula familia clasica pentra ca nu exista altfel de familie decit formata din barbat si femei. Nu exista solutie alternativa decit celibatul! Acesti nemernici isi bat joc de romani, si trebuiesc pedepsiti crunt! Prin eliminare din viata publica in primul rind! Chair daca au cumparat legiutorii numai noi putem sa ii oprim sa intre in casele noastre si sa le arate copiiilor ca...exista "alternative" sau"diversitati" ale naturii demonice. Dragi romani, cu o singura apasare de buton va asigurati ca acestia vor dipsare de pe piata. Avem o viata care nu trebuie consumata in fata televizorului asteptind extraterestrii sa ne rezolve problemele. Sa lasam mintea sa nu fie alterata de emisiuni propagandistice si de spalat creierul. Opriti mizeria ce se revarsa zilnic prin televizor.  Aveti aceasta libertate, inca!


Musafir

#178

2013-08-12 21:36

Copiii nostri sunt acum atacati cum nu s-a intamplat niciodata in istoria umanitatii. Vom raspunde in fata lui Dumnezeu pentru lumea pe care le-o lasam mostenire. Daca Romania va ajunge sa legifereze homosexualitatea va fi judecata de Dumnezeu, inaintea de a veni Judecatii de Apoi. Sa nu fie!

Musafir

#179

2013-08-12 22:13

Ma bucur ca intra se implica si parintii, in sfarsit! Sunt la fel de ingrijorata pt. fiul meu si pt. toti tinerii carora li se inoculeaza, pervers, faptul ca binele e rau si raul e bine...

Musafir

#180

2013-08-12 22:14

Nu sunt de acord cu publicitatea excesiva si avantajele ce vor sa fie acordate homosexualilor.

Musafir

#181

2013-08-12 22:18

Casatoria se poate face NUMAI intre un barbat si o femeie!

Musafir

#182

2013-08-12 22:31

Foarte buna initiativa si articolul - felicitati!
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#183 Re: Re: Re:

2013-08-12 22:34

#32: Alex - Re: Re:

Stiu ca stai cu ochii ca pe butelie pe raspunsurile mele :)), dar oricat as fi vrut sa-ti raspund, am avut diverse...

Nimeni nu vrea sa te jigneasca, deci daca ai renunta la expresia 'hai sictir' cred c-ar fi mai bine. Pe alocuri o sa ma si repet, de-aia iti zic iar: nu persoana este condamnata, ci fapta sa (drept e ca fara persoana purtatoare de convingeri n-ar fi nici fapta posibila).

Asadar, a pune intre ghilimele verbul ''a vindeca'' e oarecum impropiu, deoarece homosexualitatea chiar se vindeca in sensul de revenire.

Printre initiatorii cercetarii care urma sa stabileasca existenta cauzei genetice (din nastere, deci) a homosexualitatii, cel care a adus cea mai mare contributie este homosexual. S-a pornit de la ipoteza (ca in orice cercetare, metodologia spune clar: o cercetare nu poate fi mai buna ca ipoteza de la care porneste - nu uita asta, te rog), deci s-a pornit de la ipoteza ca homosexualitatea are o cauza genetica. Pe parcurs, s-a descoperit ca nu este asa, nu exista ''gena homosexualitatii''. In plus, pe parcursul cercetarilor s-a stabilit ca sexualitatea poate atinge 3 forme de manifestare, dincolo de cea normala barbat si femeie, si anume: 1. homosexualitatea, atractia afectiv-emotionala si sexuala catre parteneri de acelasi sex; 2. bisexualitatea, atractia catre parteneri de ambele sexe; 3. asexualitatea, lipsa nevoii de-a face sex.

Nu vreau sa fiu ironica cu tine, insa asa... retoric ma-ntreb oare de ce nu ies in strada sa-si aroge drepturi si asexualii...? Raspunsul ti-l dau tot eu, si este singurul raspuns valid: pentru ca asexualii nu reprezinta o masa care sa accepte manipularea in a-si dori libertati civile, asa cum pot fi manipulati cei ce-si doresc relatii homosexuale si atunci acest interes in manipularea maselor a folosind ca pretext camuflajul libertatilor civile, prin proteste si alte influente agresive in mass-media, scoli etc, pentru a muta atentia cercetarilor de pe COMPORTAMENT pe DREPTURI. Noi doi ne situam acum in 2 tabere diferite nu din cauza TA, dar nici din cauza mea, ci pur si simplu din cauza unui proces caruia tu ii esti victima. Stiu ca strambi din nas si-mi zici 'hai sictir' in gand, dar asa este, Alex. Tu si multi alti homosexuali traiti adevarate drame acum nu din cauza crestinilor sau a celor cu atractii sexuale firesti, si nici macar din cauza acestor asa-zise drepturi de ''egalitate'' (pe care oricum le aveti!), ci din cauza unor interese care depasesc cu mult sfera perceptiei superficiale.

Cand cercetarile s-au incheiat si a urmat verificarea ipotezei, concluziile la care a ajuns intreaga echipa au fost clare si fara nuante: "Este important să subliniez ce nu am descoperit. Nu am dovedit că homosexualitatea are cauze genetice. Nu am descoperit un motiv genetic al orientării homosexuale. Nu am arătat că bărbaţii homosexuali se nasc în acest fel, aceasta fiind cea mai obişnuită greşeală pe care o fac cei care îmi interpretează munca. Nu am localizat o «zonă» homosexuală în creier." (LeVay - 2003)

Dar... in tot acest timp au fost facute descoperiri valoroase, printre care aceea ca structura creierului este flexibila. Mai pe sleau, in functie de cea ce incepem sa facem, dezvoltam in creier zone care, ulterior, vor ''cere'' sa MAI facem. Deasemenea, si in functie de ceea ce vedem in perioada de formare (copilarie, adolescenta). Iata:

Aceste descoperiri ne oferă dovada a ceea ce cunoaştem în mod teoretic - că experienţele sexuale pot modifica structura creierului în acelaşi fel în care o pot afecta şi genele… este foarte posibil ca aceste diferenţe în orientarea sexuală să fie mai degrabă cauza decât ca acestea să fie cauzate de diferenţele din structura creierului” (Mark Breedlove)

Draga Alex, nu stiu ce spui tu ca ai incercat 6 ani (ca timp mi se pare colosal sub aspectul pierdere-castig, sub aspectul creditului afectiv, sub aspectul informarii tale de la premise gresite), in mod cert rugaciunea n-ai invatat a o face in inima (si atunci e degeaba, caci rugaciunea se face simplu ca un ou rosu de Paste - cu smerenie si simtind ca vrei sa arunci cu pietre in pacatul pe care l-ai facut, fie el o crima de muste sau furatul pensiei unei babe bolnave). Nici eu nu intelegeam cum vine asta, pana n-am simtit pentru prima oara durerea pentru pacat in mod organic si lacrimile pe care nu le mai puteam opri. Dar nici atunci n-am fost prea constienta, parandu-mi-se slabiciune. Insa cand am pierdut starea de Har pe care numai rugaciunea o poate aseza in suflet, am inteles cat de greu e sa POTI plange pentru propriul pacat!

In privinta psihologilor/psihoterapeutilor, asa cum singura spune ca este si doamna Cirstea Cristina, care-si face un mare deserviciu profesional (dar nu numai) postand impresii personale legate de probabilele afinitati sexuale ale fiicei ei intr-un subiect pe care ar trebui sa-l abordeze obiectiv d.p.d.v. profesional, deci detasat de persoana ei, pareri cu adevarat avizate sunt ale doctorilor din clinicile in care chiar se acorda atentie subiectilor de ani de zile, experienta spunandu-si si ea cuvantul. In fapt, ca in orice clinica, exista un set de coduri etice care spune ca tratamentul (deci subiectul este BOLNAV daca trebuie tratat) trebuie sa dea rezultate, altfel nu exista (la timpul trecut) boala. Acum ia o gura de aer si reia fraza, ca poate n-ai inteles. Dealtfel, suntem intr-o dilema al carei talc te las sa-l sesizezi singur: nu era boala, dar s-a tratat? nu s-a tratat, deci nu era boala? Cand te lamuresti cu dilema, intoarce-te la ideea codului deontologic de care-ti ziceam mai sus. Este codul etic de care se lovesc toti doctorii implicati in tratamentul homosexualitatii, si vei vedea ca, daca se continua mascarada asta a manipularii masei de homosexuali pusi la inaintare ca masa de tun pentru a servi unor interese greu de inteles pentru cei slabi de inger, va disparea ORICE urma de tratament. La asta se lucreaza.


Alex, as fi in stare sa te iau de mana si sa te duc la un duhovnic bun, dar nici eu nu cunosc unul. In mod cert exista multi, dar din pacate nu-i cunosc eu. Insa asta nu ma opreste sa-mi cultiv sufletul si sa spun hotarat NU atunci cand simt ca altii imi impun convingeri straine de tot ce-i omenesc. Nu incerc sa te conving de nimic, dar simt ca esti praf sub aspectul informatiei simple si calde, care tine de esenta sufletelor noastre. Nu-i o rusine sa-ti recunosti, este insa esential pentru a mai deschide o usa spre tine. Omul simplu, credincios, nu are de ce sa-si caute identitatea (ti-o intelegi in copilarie, dar niciodata nu o cauti), pentru ca o are si si-o pretuieste stiind cate minuni poate savarsi pentru semenii sai. Insa trecand prin experienta homosexualitatii iti ratacesti identitatea si e nevoie mereu si mereu de reconfirmari, de cautari si regasiri (asa se explica si de ce, mari personalitati printre artisti homosexuali, au o cariera faimoasa - este acel Katharsis pe care-l traiesc artistii cautandu-se, cu atat mai mult homosexualii). Usa pe care o deschizi spre tine, cand esti la rascruce, este bine sa fie spre adevar (nu al tau, nu al meu, ci singurul adevar universal - Dumnezeu), este singurul de folos, si-ti va folosi cu prisosinta! Totul depinde numai si numai de tine sa te REgasesti, pentru ca atnci cand vrei ceva si toata fiinta ta respira asta, reusesti. Nimeni nu zice ca-i usor. Dar nu este imposibil!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#184 Re:

2013-08-12 22:54

#161: -

De demarat le-om demara, si cert este ca ne ajuta Dumnezeu, altfel n-ar fi fost peste 1300 de semnaturi in 4 zile, si astea de concediu!

Insa mai important este sa gasim FIECARE in noi puterea de-a crede ca suntem in stare sa facem orice pentru tot ce inseamna Dumnezeu, dar mai ales sa tinem drept poruncile sfinte, legile lui Dumnezeu, pentru ca in vremurile actuale e greu sa ramai normal doar prin propria-ti judecata. Gasind puterea de-a crede, Dumnezeu ne ajuta sa si facem. Doamne ajuta!


Musafir

#185

2013-08-12 22:57

strigator la cer. de neconceput cum am ajuns in asa hal! domnul sa aiba mila de noi

Musafir

#186

2013-08-12 23:07

Nu strambati lumea,lasati familia sa fie asa cum este de cand omul e pe pamant: familia traditionala.

Musafir

#187

2013-08-12 23:08

CNA trebuie sa intervina inainte de a fi nevoie de mai mult decat atat.
Alex

#188 Re: Re: Re: Re:

2013-08-12 23:21

#183: Dana Captilin - Re: Re: Re:

Faptul ca imi spui ca nu s-a descoperit o gena a homosexualitatii e o informatie veche. Cauza actuala a homosexualitatii se crede a fi o combinatie intre biological si environmental factors. Iar asexualitatea nu are nimic de-a face cu homosexualitatea, acesta fiind si motivul ptr care nu ies in strada.

Referitor la citatul lui Mark Breedlove... eu am fost crescut de un cuplu heterosexual, am fost inconjurat numai de heterosexuali, nu am auzit nici macar o data cuvantul 'gay' in toata copilaria... si totusi sunt gay. Prima data cand am descoperit conceptul a fost dupa ce mi-a placut de un baiat pentru prima data.

Si din nou il aduci pe Dumnezeu in discutie si din nou pornesti de la premiza ca e un fapt dovedit ca el exista si din nou afirmi ca homosexualitatea e o boala care poate fi si trebuie tratata, uitand de faptul ca in afara de motivul religios nu exista niciun altul pentru care ar trebui 'tratata', uitand de faptul ca nu se poate trata si uitand de faptul ca nu e boala. Nu are niciun efect negativ asupra nimanui, dar deja ma repet.

A, si daca tu citind comentariile postate aici ai ramas cu impresia ca 'nimeni nu vrea sa jigneasca'... no words. Also, mi se pare fascinant cum poti sa ii spui unui om ca 'nu s-a rugat bine', cand rugaciunea e una din cele mai personale si intime ritualuri pe care il poate face un om. :|

Dar dupa cum am mai spus, simplul motiv pentru care nu vom ajunge la un acord e ca tu nu ai nimic nici de pierdut nici de castigat ca sa incerci sa vezi lucrurile si altfel decat prin prisma religiei. Deci nu te vei obosi sa o faci.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#189 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-12 23:39

#188: Alex - Re: Re: Re: Re:

Rugaciunea nu este ritual, ci TRAIRE.

Iar inafara lui Dumnezeu (sau fara Dumnezeu) nimic nu exista!

"Situaţia creştinului e la fel de paradoxală ca a lui Don Quijote. E om şi i se cere să fie Dumnezeu. A fost creat curat şi e murdar, şi trebuie doar să se întoarcă la ceea ce a fost menit a fi. Altfel spus, el trebuie să lupte pentru a deveni ceea ce este."

"Cred că nu există nimic mai frumos, mai adânc, mai îmbietor, mai rezonabil, mai bărbătesc şi mai perfect decât Hristos, ba mai mult decât atât, dacă cineva mi-ar dovedi că Hristos este în afara adevărului şi că, de fapt, adevărul este în afara lui Hristos, mai bine aş rămâne atunci cu Hristos decât cu adevărul."(Nicolae Steinhardt)

Dialogul nostru incepe sa semene a tenis la perete (ca sa folosesc o expresie eufemistica), deci cred ca se sfarseste aici.


Musafir

#190 S.O.S familia

2013-08-13 05:44

nu sunt de accord cu aceasta emisiune.familia este lasata de Dumnezeu sa fie formata dintr_un barbat, o femeie si copii.

Musafir

#191

2013-08-13 06:02

Sunt impotriva degradarii umane, impotriva injosirii valorilor morale si normale ale familiei.
horia
Musafir

#192

2013-08-13 06:39

PRO TV ar trebui sa promoveze traditiile poporului roman nu apucaturile unor degenerati!!!


Musafir

#193

2013-08-13 07:40

Sa nu ne lasam inselati... homosexualitatea nu are nimic a face cu familia. Ei nu au nevoie de institutia familiei pentru ca ei traiesc ceva care nu poate fi numit biologic - familie. Este o coborare a omului mai jos de animal, pentru ca si animalele si pestii si florile si pasarile, si gandacii, dupa fire nu se imperecheaza mascul cu mascul si femela cu femela! Este un rod al poftelor sexuale nebune, amestecate cu perversitate si nu are legatura cu iubirea.
vai de noi daca nu ne trezim...

#194 SOS - vedeti cum ne sunt distrusi copiii, inca de la scoala...

2013-08-13 08:11

Dragi parinti, va rog sa va rupeti macar o jumatate de ora din timpul Dvs., pentru a vedea in ce pericol ne sunt copiii, cum le sunt impartite prezervative in scoala (in clase) si cum le sunt promovate metode de contraceptie (pilule) de la varste fragede :
http://www.dailymotion.com/video/x10ys9k_s-o-s-vedeti-cum-ne-sunt-distrusi-copiii_people


Pe site-ul clopotel.ro, puteti citi cum ne sunt invatati copii sa se masturbeze si sa intretina relatii sexuale de la varste foarte mici (10, 11 ani).., sub indrumarea ca ei pot sa faca acest lucru cand simt nevoia…
Puteti citi aici cateva exemple :
clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/forum_despre_sex/pag_3679/
Daca, cautati mai adanc cine da povete acolo.., veti constata ca este vorba despre un homosexual, poate chiar pedofil..
Aici ii vedeti profilul inregistrat pe clopotel,
http://www.clopotel.ro/user/index.php?module=pagina&mid=157872&action=forum#E208
iar daca il cautati pe google dupa adresa de e-mail (sillvi_388@hotmail.com), ramaneti socati..

Iata cine ne educa copiii ! ; daca-i lasam nesupravegheati pe internet..
Dragi cititori, informati cat mai multi parinti despre aceste pericole, caci altfel va fi VAI si AMAR de copiii nostri !

Dumnezeu, sa ne ierte !
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#195 Re:

2013-08-13 08:18

#164: Iris -  

 

Iris, eu sunt foarte atenta cu cuvintele mele, evident. La fel de evident este ca, indiferent daca/ce astepti, aici este logic ca nu-ti pot da un altfel de raspuns decat scris! N-am inteles la ce te referi cand  ma intrebi daca am inteles textul petitiei (ma intrebi asa: 'ati incercat sa intelegeti inainte de a redacta textul petitiei?' ; deci sa inteleg... ce?), dar trecem peste asta. Cred ca ai avut o alta scapare.

Facem analiza pe text? Bun. "Din iubire si respect cauti sa intelegi cauza(1), iar din responsabilitate vezi si efectul.(2)" - asta vrand a zice ca orice bine(1) trebuie sa fie anticipat de respingerea raului(2). Binele nu-l poti cunoaste si face fara sa iubesti si deci, fara respectul fata de propria persoana si implicit fata de ceilalti(1), iar dintr-un sentiment de responsabilitate ai o viziune de ansamblu asupra consecintelor.(2)

A scoate dintr-un text fragmente si-a le aranja dupa propria rastalmacire este mai mult decat penibil atunci cand ceri lamuriri PE TEXT, de aceea am sa te rog sa recitesti si sa vezi contextul si legatura dintre cuvinte. N-am scris ca suntem un ''popor care se manifesta ca crestin'', ci “Nu poate fi indus la nivelul unui popor care se identifica si se manifesta ca fiind crestin, un alt model de “familie”, printr-un show tv care incearca sa ne impuna nefirescul.”

Mi-am facut licenta in fenomenul alcoolismului. Un an de zile si mai bine de-atat, am studiat fenomenul ca sa-mi aleg/culeg la mod teoretic datele, apoi a urmat practica de care m-am folosit pentru lucrare. Si nu a fost nevoie sa beau ca sa inteleg fenomenul, ma crezi?


Musafir

#196

2013-08-13 08:54

Starea de normalitate trebuie sa fie impusa de majoritate si nu de o minoritate deviata sustinuta material si manipulata de catre licurici. Poate daca in educatia copiilor ar fi introdusa si cultivarea spiritului nu ar mai fi atatia pierduti si mai apoi regasiti in roluri nepotrivite lor. E si vina parintilor care isi lasa copii sa se piarda de ei insisi.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-08-13 08:58


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-13 09:00


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-13 09:12Musafir

#200

2013-08-13 09:49

SUNT ONORAT SA FI SEMNAT ACEASTA PETITIE!Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...