S.O.S. familia!

Quoted post

Alex

#168 Re:

2013-08-12 17:24

#157: Alt Alex -

Tu de fiecare data cand ti-o tragi o faci cu unica motivatie procrearea? Ma indoiesc. Plus ca sexul anal nu e nici pe departe o practica exclusiv homosexuala, plus ca nu toti homosexualii fac sex anal. Si hai sa fim sinceri... cati dintre barbatii care sunt atat de impotriva homosexualitatii au fantezii cu lesbiene? Curios, cum cu lesbienele n-are niciun barbat nimic..

Cat despre 'promovarea heterosexualitatii'.. nu fii ignorant. Motivul pentru care nu se 'promoveaza heterosexualitatea' e ca nu e nevoie de asta. Cati tineri ai auzit sa se sinucida din cauza ca sunt straight? Tot strigati ca 'vai, copiii, sa-i protejam'... dar pentru copiii gay ce faceti? Le bagati pe gat ca sunt bolnavi, ca sunt anormali, ca o sa arda in Iad si ca sunt impotriva firii.

Iar despre drepturi... doar din faptul ca nu sunt legale casatoriile intre gay (iar aici din nou mentionez ca ma refer la actul pe care ti-l da la primarie, nu la slujba religioasa!) sunt o groaza de drepturi pe care tu le ai si un cuplu gay nu. Cu adoptia la fel. Nu stiu daca sa zic si de discriminare, dar oricum e si aia o problema. Repet, pentru a treia oare cel putin, ca nimeni nu vrea drepturi speciale, doar EGALITATE.

Problema noastra ti-am spus-o, exista enorm de multa ura si discrimare indreptata inspre comunitatea lgbt. Adica prin exact aceleasi metode pe care le-au scris altii aici, prin rugaciune (ca un aside, nici chiar Dumnezeu nu poate repara ce nu e stricat), prin self-introspection, prin will power (ptr ca a fi gay e o alegere, nu?), am asteptat 'sa treaca', ptr ca e doar o faza, nu?

Ca exercitiu de imaginatie, incearca TU sa fi gay sa vezi cat de bine iti iese.

Raspunsuri

sorin h

#474 Re: Re:

2013-08-18 00:49:08

#168: Alex - Re:

"Motivul pentru care nu se 'promoveaza heterosexualitatea' e ca nu e nevoie de asta."... dar de promovarea homosexualitatii e nevoie???

Stiu copii cu hormonii dati peste cap, da. Nu este nevoie de promovarea homosexualitatii ptr a-i "salva", de fapt a-i distruge. Este nevoie de un tratament hormonal corect. Atat. Si de dragoste multa si de rugaciune. Si de o mama adevarata care sa-i deschida inima catre Dumnezeu. Caci iubirea de mama este cea mai avansata si cea mai puternica forma de iubire din univers, asemanatoare cu cea a lui Dumnezeu. Si aceasta iubire nu poate fi inlocuita de nimic. NIMIC.

by the way... lgbt inseamna si transexuali, nu? Acolo acceptati tratamente hormonale, nu? La "copiii gay" de ce nu acceptati ideea? Adica sa-i aduca la un balans cat de cat hormonal, ptr a fi mai putin vulnerabili in ceea ce priveste atractia catre acelasi sex.

Ptr ca asa ati recunoaste ca e tratabila treaba...

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...