S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

A.

#451 Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 19:47

#448: Alexandru - Re: Re: Ipocriti sau needucati?  

 subiectul petitiei nu a fost "interzicerea" emisiunii ci pur si simplu apelul de a se renunta la ea. suficient de democratic, pentru cei care stiu sa citeasca, evident.

dar inainte de a se legifera "casatoriile" gay, sa se faca referendum, ca sa fie democratic, nu?! cel mai bun sa invinga. :)

Alexandru

#452 Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 19:53

#450: A. - Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

Draga A,

eu purtam o dezbatere cu doamna Dana. Sunt sigur ca daca are nevoie de avocat, isi va angaja unul.

Cu stima,

Alexandru.


Musafir

#453 Re: :)))))

2013-08-17 19:56

#432: Sorin - :)))))

Foarte interesant. Conceptul de ''tara civilizata'' este vehiculat foarte des, fara sa se intrebe unii si altii cine defineste civilizatia momentului (spun a momentului pentru ca regulile se schimba in functie de anumite interese) si impune standardele. Daca aruncam o privire catre dinamica (chiar si recenta) dintre state, observam ca tarile etichetate drept ''civilizate'' sunt cele cu un nivel de trai mai ridicat, pe care cetatenii celorlalte aspira sa il atinga. Criteriul principal este asadar cel economic; nu are legatura cu promovarea unui stil de viata sanatos. Observam asta mai ales cand vedem cum se discuta problema homosexualitatii in Republica Moldova, unde le-a fost bagata pe gat moldovenilor de UE, diferite persoane publice punand intrebarea ''cu cine vrem sa ne asemanam; cu Rusia sau cu Marea Britanie si Germania?''... Va sa zica, sa facem acest compromis sperand ca prin imitarea a ceea ce se intampla in occident vom trai mai bine.

Acest rationament este gresit din start, statutul de putere economica fiind volatil, schimbator, iar problemle in cauza unele existentiale, care tin de intelegerea naturii umane.

Pe scurt, civilizatia este definita ca un ''nivel inalt de dezvoltare societatii''. Aceasta definitie in mod logic implica si aspectul dezvoltarii intelectuale; aceasta la randul ei implica o constientizare a realitatii, a naturii si a practicilor insalubre. Daca nu credem in Dumnezeu, recunoastem macar ca natura este un sistem bine organizat, care ne transmite ce e indicat si ce nu e indicat sa facem. Practicile care sunt urmate de o rata alarmant de mare a transmiterii unor boli periculoase evident trebuie evitate. Oricine poate consulta statisticile cu privire la bolile trasmise prin acte homosexuale (problema este atat de grava incat homosexualilor le este interzis sa doneze sange), datele privind speranta de viata, prevalenta infectiilor cu HIV, a contactelor sexuale neprotejate cu straini (marind riscul infectiei) etc. Nu putem vorbi cu adevarat despre civilizatie in tari care se declara guvernate de principii stiintifice si totusi ignora aceste realitati biologice, promovand actul homosexual ca perfect normal si sanatos.

Iarasi, putem vedea nivelul de ''civilizatie'' adus de permisivitatea absoluta in privinta homosexualitatii. Dau ca exemple doua evenimente anuale ale comunitatii gay din San Francisco, Folsom Street Fair si Up Your Alley, la care participa mii de persoane. O cautare a termenilor ''Folsom Street Fair images'' va conduce si catre site-ul www.zombietime.co m (nu pot pune link-ul direct pentru ca imaginile ar putea fi considerate pornografice), unde puteti observa exact ce se intampla acolo. Pe scurt, iata ce am vazut:

- acte de sex oral intre mai multi barbati,

- nuditate completa,

- oameni care urinau pe altii/ beau urina colectata de la mai multi indivizi intr-un pahar de plastic,

- oameni care se masturbau in public, unul facand acest lucru la o fereastra deschisa (sau balcon, nu mai retin) in aplauzele celor din strada si murdarindu-i cu secretiile lui fiziologice,

- oameni care isi introduceau obiecte in anus in vazul tuturor,

- oameni care practicau acte implicand cavitatea bucala a unuia si orificiul anal al celuilalt etc.

San Francisco este considerat ''capitala'' comunitatii gay in SUA.

 

 

A.

#454 Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:05

#452: Alexandru - Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?  

 Alexandru, daca homosexualitatea ar fi avut nevoie de un avocat cu siguranta nu te-ar fi ales pe tine. tu nu dezbati nimic. tu batatoresti mai bine aceleasi idei tampite pe care le au toti sustinatorii homosexualitatii iar eu nu sunt de acord sa faci asta aici. pentru asta sunt aici. tu ai zis "ipocriti sau needucati". doamna Dana e cumva "mai multi"?

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#455 Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:12

#452: Alexandru - Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

As repeta ceea ce am mai spus si ar fi redundant. Mai aleg si eu cui sa raspund si cui nu..., e dreptul meu.

In plus, esti aici pe o pagina a unei petitii cu care nu esti de acord. AI spus ce ai avut de spus, e timpul sa renunti.

Oricine, dar efectiv oricine care a semnat pentru aceasta petitie este indreptatit sa vorbeasca in numele petitiei. N-ai auzit de solidaritate, probabil. Dar, cand iti pierzi cuvintele, e greu sa remontezi din nimic o alta teorie.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#456 Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:37

#446: Alexandru - Ipocriti sau needucati?

Nu ma pot muta dintr-o tara in care bunicii mei (niciunul roman get-beget) au ajuns cu greu in vreme de prigoana si au gasit aici, inafara socialisilor si a comunistilor care le-au luat TOT, iubirea. Ambele perechi de bunici s-au cunoscut in Romania, si au ales sa ramana aici intemeindu-si in siguranta familii, dincolo de orice pierdere materiala (si au fost pierderi mari!), intr-o tara careia ii sunt datoare fie si doar pentru faptul ca m-am putut naste aici, o tara ale carei traditii le-am asimilat perfect, o tara pe care o iubesc, o tara pentru care mi-as schimba religia, o tara calda si singura careia simt ca-i apartin. Rusia este tara unuia dintre bunici, dar prefer Romania.

Cand o rugam pe administratora de bloc, femeie simpla cu 3 clase, sa afiseze  la tabloul de la scara un program prin care sa nu fie deranjata linistea macar duminica, mi-a spus acelasi lucru: de ce nu ma mut la casa? Venita din partea ei, nu m-a mirat intrebarea. Omul sfinteste locul, i-am spus atunci, si in 2 saptamani era afisat deja un program. Femeia simpla a inteles.

Nici nu va cer sa definiti conceptul de 'pacat' pe care, cu atata obida, il folositi drept concluzie.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#457 Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:42

#448: Alexandru - Re: Re: Ipocriti sau needucati?

Tangenta este totusi calculabila, in trigonometrie. Ceea ce spune multe despre aplicabilitatea ei in fenomenele sociale.

Sunteti liber sa aveti preferinte pentru ce doriti dumneavoastra, insa muraturile depasesc obiectul acestei petitii intr-o maniera de un penibil grotesc.

Alexandru

#458 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 20:52

#455: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

Eu nu vorbeam "cu petitia" ci cu dumneavoastra ca initiator al acesteia. Nu cu A, nu cu B, nu cu X.

Daca tot v-ati trezit ca aveti spirit civic atunci sustineti-va ideea pana la capat!

Daca tot ati ales sa-mi raspundeti, faceti-o pana la capat! Sigur, e dreptul dumeavoastra sa renuntati oricand, dar atunci aveti decenta sa recunoasteti ca - nu mai aveti arugumente / nu mai aveti chef / nu mai aveti timp sa va sustineti cauza.

In fine, va las cu petitia dumneavoastra cu tot, ca mi-am gasit raspunsul la intrebare!

Si ma bucur ca am aflat de initiativa PRO TV-ului, care cu siguranta nu se va opri din pricina unor ipocriti! Ba chiar mai mult, sunt convins ca va prinde bine la public!

 


Musafir

#459 Nu e doar ''divertisment''

2013-08-17 21:07

Am citit opinii conform carora demersul e unul nepotrivit pentru ca la urma urmei ''e doar o emisiune, poti schimba canalul daca nu iti place; e doar entertainment''. Aici trebuie pusa urmatoarea intrebare: cum s-a schimbat relativ repede mentalitatea atator romani, dintre care unii militeaza astazi pentru ''drepturile'' homosexualilor cu atata convingere?

Putem lua ca punct de referinta o dezbatere din 1999, in cadrul emisiunii Marius Tuca Show (https://www.youtube.com/watch?v=OVcBtMPRfNg), avand ca subiect propunerea de abrogare a Art 200 din Codul Penal, in scopul ''armonizarii cu Europa''- in urma cu doar 14 ani, discursul politic si cel al altor persoane publice era foarte diferit de cel de astazi. Se vorbea (ca si astazi in Republica Moldova) despre modificari impuse de UE si avantajele economice pe care Romania le-ar obtine daca s-ar conforma. Iarasi, nu se punea problema unei modificari radicale de atitudine in societate si a acceptarii prozelitismului. Nu se punea problema legalizarii casatoriilor sau adoptiilor, ba mai mult, se insista ca asa ceva nu se va intampla niciodata in Romania.

In acesti 14 ani nu au avut loc modificari legislative majore care sa intoarca la 180 de grade opinia publica, nici campanii oficiale (din partea guvernantilor), nici descoperiri stiintifice care sa confirme faptul ca homosexualitatea e naturala, innascuta etc. Au avut loc cateva studii contestate, unul chiar recent, carora le gasim hibele daca le luam la puricat; oricum, multi romani, poate din lipsa de timp si de interes, nu se documenteaza in legatura cu ele.

Atunci, cum a fost modificata cu succes perceptia atator romani asupra realitatii? Prin doua metode:

1. Lobby-ul ONG-urilor autohtone (sprijinite de unele straine), dar mai ales al celor straine, plus presiunile din partea UE, pe care in mod normal nu le-ar resimti oamenii neimplicati in politica. Acele campanii au fost limitate ca mijloace si efect pana in ultimii ani, cand au inceput sa devina agresive (amintesc cazul celor 50 de panouri amplasate in 7 orase acum 2 ani, ce infatisau un bebelus identificat drept ''homosexual'', promovand ideea ca orientarea sexuala e innascuta).

2. Mass-media si ''industria entertainment-ului'', cu care au luat contact mult mai multi romani, fiind expusi in mod regulat propagandei subtile prin diverse programe, stiri, filme, seriale si chiar prin muzica. Practic observam cum mentalitatea atator romani se schimba fara sa fie nevoie de o propaganda ostentativa.

A.

#460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?

2013-08-17 21:30

#458: Alexandru - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ipocriti sau needucati?  

 Alexandre, ceea ce nu ai inteles tu este ca intiatoarea acestei petitii este una singura. si chiar si asa, domnia ei a tinut cu dinadinsul sa dea cateva zeci sau chiar sute de raspunsuri tuturor celor cateva zeci de nelamuriti, printre care te afli si tu. nedumeririle pe care le-ai afisat tu sunt in acelasi registru cu ale celorlalti. dar cred ca stii asta deja.

atunci de ce consideri tu ca ar fi cazul sa-ti dea tie cineva rapunsurile pe care le-a dat deja anterior "inaintasilor" tai, doar pentru ca tu nu ai disponibilitatea de a le cauta? insuseste-ti macar deprinderea de a cauta informatiile pe care le doresti si singur, fara a ti le da cineva in mod expres, pentru ca probabil esti baiat mare si te poti descurca si singurel.  ti-e lene, sau nu esti capabil sa cauti ce te intereseaza? C A U T A - L E! si le vei gasi daca ai bunavointa. daca nu, oricum si daca ar fi transcrise, tot nu le-ai vedea, pentru ca scopul tau este sa nu le vezi, doar sa ceri. uite asa se nasc cersetorii.

intelegi sau nu intelegi? sau nu mai vorbesti cu mine?


Musafir

#461

2013-08-17 22:27

Acest "Alexandru" tine neaparat sa devina vedeta petitiei, altfel ar intelege ca cei care au semnat aici stiu deja de ce au semnat si ca sacaiala asta de "bad boy/girl" devine cu adevarat plictisitoare.

Musafir

#462

2013-08-17 22:28

si celelalte 3 cupluri normale se fac vinovate de amestecarea intr-o astfel de blestematie...

Musafir

#463 Re: Re:

2013-08-17 22:52

#56: Alex - Re:

ba dauneaza

sorin h

#464 Re: Re: Re:

2013-08-17 23:09

#75: Alex - Re: Re:

homosexualitatea ESTE o boala psihica, adica a sufletului, indiferent daca e definita sau nu ca atare. Si indiferent daca cel bolnav este bolnav si fizic sau nu.

sunt 2 boli distincte, una este curvia - adica boala sufletului, si cealalta este disfunctia hormonala - a trupului.

e posibil ca cineva sa aiba doar una dintre ele sau pe amandoua.

cand o are doar pe cea fizica nu este homosexual, poate nici nu simte atractie fata de persoane de acelasi sex, poate nici nu stie ca e bolnav, si daca stie, se lupta cu boala si nu face pacatul. Acesti oameni ar trebui sa iasa in fata ca un bun exemplu. Din pacate celor mai multi le este rusine sa o faca, si poate pe buna dreptate...

cand o are doar pe cea psihica, o ia razna si se crede homosexual sau bisexual, si chiar daca nu simte atractie fata de cei de acelasi sex, si-o impune, si se lasa cazand in perversiune, caci legile perversiunii asa lucreaza - prin depersonalizare drastica si relativizare a valorilor.

cand le are pe amandoua e clar ce se intampla.

sorin h

#465 Re: Re: Re: Re:

2013-08-17 23:40

#98: Alex - Re: Re: Re:

daca ai fi mai inteligent ti-ai da seama cum cei mai rai oameni de pe planeta asta se folosesc de homosexuali ca de pioni intr-un joc de sah.

un homosexual "onest" si cat de cat inteligent ar intelege agenda acestor blestemati si nu s-ar lasa folosit catusi de putin si nu s-ar lasa purtat in nici un fel de propagandă homosexuală, ci si-ar vedea de curviile lui linistit.

si chiar asta fac majoritatea dintre homosexuali. Sunt putini care se lasa angrenati in jocul asta de-a propaganda. Cei mai prosti dintre ei, sau cei platiti...

Ba sunt si unii care se prefac ca ar fi homosexuali, mai ales pe net, doar de dragul propagandei... cata prostie. Cata gaunosenie sufleteasca...

sorin h

#466 Re: Re:

2013-08-17 23:53

#115: Cirstea Cristina - Re:

te-as intreba psiholoago, cati la suta dintre homosexuali au avut sau au doar un singur partener de sex??? (sau niciunul, ca in cazul oamenilor normali) Raspunsul la aceasta intrebare e argumentul meu impotriva nobilimii cacacioase de care vorbesti.

nu exista om homosexual ci doar actul sodomiei. Homosexualitatea se rezuma doar la un act sexual pervers, nu la un fel de a fi. Daca cineva nu a facut niciodata asa ceva, indiferent de ce simte, sau consimte, nu poate fi numit homosexual, deci prin urmare nu exista homosexualitate.

sorin h

#467 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-17 23:56

#118: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

excelent comentariu.

Intr-adevar, se definesc prin sex. Daca nu ar fi actul sexual respectiv, cu ce ar mai ramane...?

sorin h

#468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-17 23:59

#122: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

asa percepem noi ptr ca asa va percepeti voi ptr ca asta e ceea ce va defineste, cu asta marsaluiti. Ce altceva aveti, ce? ceeeeee???

sorin h

#469 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-18 00:17

#127: Alex - Re: Re: Re: Re:

Daca credeti ca e ceva normal ce faceti, de ce atata propaganda? de ce trebuie neaparat sa ne convingeti ca e ceva normal, pe noi cei care nu credem asa ceva?

Va cauta cineva sa va omoare, va aresteaza cineva, va opreseaza cineva? Eu nu am auzit de represalii sociale de nici un fel!

Eu cunosc homosexuali si ma port cu ei ca si cand nu ar fi homosexuali. Incerc sa fac abstractie de uraciunea pe care o stiu despre ei. Exact cum incerc sa fac abstractie de orice alta uraciune pe care o stiu despre oricine. Si toti pe care ii stiu fac la fel.

Deci de ce atata lupta? ce are situatia de fata gresit ca sa vreti voi mai mult si mai bine ptr voi in detrimentul nostru, a celor multi?

toleranta nu va e de ajuns? vreti egalitate? nu o veti avea niciodata! Pur si simplu ideea de sodomie ne face scarba, deci acea egalitate este o imposibilitate.

Este ca fumatul. Fumezi, treaba ta, insa daca pe mine ma deranjeaza fumul, iesi tu pe balcon, nu ma obliga sa inghit eu fumul tau, sau sa ies eu pe balcon, ok?

Toleranta este tot ceea ce putem sa va dam. Si purtatul frumos. Adica ura pacatului si iubirea pacatosului.

 

sorin h

#470 Re:

2013-08-18 00:21

#130: -

inca un comentariu excelent.

unde sunteti mai oameni buni? unde va ascundeti? de ce nu vedem decat "porci" peste tot?

sorin h

#471 Re:

2013-08-18 00:26

#148: stop discriminarii -

nimeni nu discrimineaza pe nimeni, mai lasa-ne. Am obosit de noua limba de lemn folosita atat de mult de prostii ca tine.

sorin h

#472 Re:

2013-08-18 00:30

#157: Alt Alex -

bravo ptr comentariu!

as mai spune - de ce nu ies in strada onanistii? Ar fi super

sorin h

#473 Re:

2013-08-18 00:33

#164: Iris -

de cand suntem "un popor care se manifesta ca crestin"?

din timpul lui Traian

 

am incercat sa ne punem in locul lor inainte de a ne declara pro sau contra emisiunea cu pricina?

da, am incercat. .. n-am reusit

sorin h

#474 Re: Re:

2013-08-18 00:49

#168: Alex - Re:

"Motivul pentru care nu se 'promoveaza heterosexualitatea' e ca nu e nevoie de asta."... dar de promovarea homosexualitatii e nevoie???

Stiu copii cu hormonii dati peste cap, da. Nu este nevoie de promovarea homosexualitatii ptr a-i "salva", de fapt a-i distruge. Este nevoie de un tratament hormonal corect. Atat. Si de dragoste multa si de rugaciune. Si de o mama adevarata care sa-i deschida inima catre Dumnezeu. Caci iubirea de mama este cea mai avansata si cea mai puternica forma de iubire din univers, asemanatoare cu cea a lui Dumnezeu. Si aceasta iubire nu poate fi inlocuita de nimic. NIMIC.

by the way... lgbt inseamna si transexuali, nu? Acolo acceptati tratamente hormonale, nu? La "copiii gay" de ce nu acceptati ideea? Adica sa-i aduca la un balans cat de cat hormonal, ptr a fi mai putin vulnerabili in ceea ce priveste atractia catre acelasi sex.

Ptr ca asa ati recunoaste ca e tratabila treaba...


sorin h

#475 Re: Re:

2013-08-18 01:17

#298: Mayhem - Re:

exact, deci du-te




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...