S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Normal

#76

2013-08-09 12:38

Este important de vazut extremismul gay care se revarsa peste fostii homosexuali care au familii normale acum si cer sa fie cunoscut faptul ca NU TE NASTI HOMOSEXUAL, asta este o minciuna cat secolul de mare!
http://www.advocate.com/politics/2013/07/15/organizers-cancel-ex-gay-pride-month-citing-vague-security-threats

Musafir

#77

2013-08-09 13:02

Ne asumăm acest text scris de o mamă care trage un semnal de alarmă în chestiunea propagandei homosexuale, tot mai agresivă în ultimul timp. Cerem public CNA ca emisiunea „Patru nunți și-o provocare” să fie oprită de la difuzare, iar firmelor de publicitate să o boicoteze.

Musafir

#78

2013-08-09 15:00

no comment..

Musafir

#79

2013-08-09 15:14

trebuie sa spunem lucrurilor pe nume, trebuie sa luam atitudine!!!
Alex

#80 Re:

2013-08-09 15:41

#76: Normal -

hai sictir. la respectivul eveniment au fost sub 10 "ex-

gay".  :/

CătălinM.

#81 Re: Re: Re:

2013-08-09 16:16

#45: Alex - Re: Re:

Nu e sigur că n-ar fi o alegere, dar sigur este o abatere de la normalitate, ca orice altă "orientare sexuală".


Musafir

#82

2013-08-09 16:49

Familia NORMNALA sio FIREASCA nu este compusa nici din doi barbati si nici din doua femei, adica din doi soti de acelasi sex, ci este compusa SI INTEMEIATA prin unirea liber consmtita dintre un barbat si o femeie!
Cuplurile si parteneriatele homosexuale NU SUNT FAMILII!, ci sunt simmple "coabitari" de facto intre persoane de acelasi sex, si care au la baza o VIZIUNE DEGENERATA, bolnava si mai ales ATIPICA despre relatiile INTIME si despre viata sexuala care trebuie sa existe IN MOD NORMAL si NATURAL intre acei membrii ai societatii care doresc sa aiba astfel de relatii sexuale si care isi asuma in mod responsabil sa traiasca o viata intima cu scop procreator...
Homosexualitatea este un mod de viata DEGENERAT, care are la baza o viziune DEGENRATA, DEPRAVATA, DEZAXATA si DISTORSIONATA despre lume si viata, o viziune CANGRENATA care nu aduce nici un folos si nici un bine societatii si omenirii, ci doar un rau malign...si o decadere iremeidabila a vietii oamenilor si a judecatii lor sanatoase care trebuie s-o aiba despre lumea in care traiesc...

Musafir

#83

2013-08-09 17:30

Practicantii apucaturilor sodomice sunt, prin alegerea lor, dusmani ai omenirii si ai vietii. Omenirea are ca IZVOR FUNDAMENTAL VIATA INTEGRALA din punct de vedere FIZIC (conceptie, geneza, crestere, maturizare, imbatranire) si SPIRITUAL/PSIHIC (credinta, moralitate, intelepciune). Singura care poate oferi si sustine viata integrala - evident, in conlucrare cu Pronia Divina - se numeste FAMILIE. Cuplurile sodomice nu sunt si nu vor fi niciodata incluse in ideea de familie. Familia insasi nu va putea fi niciodata segregata. Asa zisa „familie neconventionala”, a sodomicilor, este o metoda prin care indivizii in cauza cauta sa fure viata FAMILIEI autentice. Singurul lor scop este acela de a uzurpa ceea ce le e strain: iubirea dintre barbat si femeie, dintre tata si copil, dintre mama si copil, dintre familie si Dumnezeu. Insasi fiziologia umana le sta impotriva, prin legile clare si destinatia precisa a fiecarui organ in parte. Ei o incalca si pe aceasta intr-o suprema sfidare a UMANULUI SI A DIVINULUI. O fac ostentativ, razboinic, prin media, parade, marsuri, emisiuni dedicate, masuri legislative votate „din greseala”, totul intr-o maniera invaziva. Institutiile-stindard ale natiunii dorm sub copacul lui Buda, visand la cine stie ce Nirvana. Sunt complet inerte atunci cand sute de mii de familii isi manifesta ingrijorarea. Poate ca nu vor trebui sa astepte prea mult ca sa le aratam ca NOI, FAMILIILE, TRAIM SI DAM VIATA, fiind UNICELE CONTINUARI SI CONTINUITATI ALE ACESTUI NEAM. Daca 300 de degenerati „internationali” care fac parada mortii ii sperie atat de mult pe potentati, hai sa-i speriem si noi cu ceva! Petitiile sunt si ele bune de inceput, dar am putea face si mai mult? Sau ne retragem si noi sub copacul meditatiei budiste asteptand moartea?

Musafir

#84

2013-08-09 18:10

Ce se mai poate comenta la o asemenea porcarie cum va fi emisiunea despre care s-a vorbit ? Dar, ce zic eu porcarie ? Cred ca ofensez porcul !
iulia

#85

2013-08-09 18:51

si drepturi de a ucide in continuare fara a fi pedepsiti? Care-i diferenta, doar asa s-au nascut!

Doamne , da-i romanului mintea de pe urma!
iulia

#86

2013-08-09 18:55

Daca haomsexualii asa s-au nascut, oare ucigasii nu s-au nascut si ei ucigasi?daca gay au drepturi de ce nu ar avea si ucigasii drepturi de a ucide in continuare fara a fi pedepsiti? Care-i diferenta, doar asa s-au nascut!

Doamne , da-i romanului mintea de pe urma!

Musafir

#87

2013-08-09 20:04

exista loc de comentarii? De la " a nu-i ostraciza pe cei cu alte inclinatii" s-a ajuns la "ai o problema sa-si exprime -in spatiul public- sentimentele (manifestarile)?" Ca si cum ceilati "normalii -heterosexuali" sunt cei anormali.
Lipsa unui sistem viabil de valori o sa transforme societatea in mici celule atomizate...se vor respinge familiile intre ele, in cadrul familiei membrii acesteia intre ei...in capul fiecaruia ideile intre ele... Ca sa ce? Nu ii intraba nimeni ce fac sub plapuma lor, insa nici nu-i roaga nimeni (nici pe mass media) sa ne detalieze aceste aspecte.. In rest numa' de bine...

Musafir

#89

2013-08-09 21:10

APARATI FAMILIA - MICA BISERICA!
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#91

2013-08-09 22:55

Am scos niste fragmente (nu chiar cele mai reprezentative, din motive intemeiate) din cartea "Despre vremurile din urma", scrisa de stareti. Le redau si fiecare va intelege pe masura:
"Dumnezeu ne avertizeaza si despre aceea ca daca orbul il duce pe orb amandoi vor cadea in groapa (cf. Matei 15: 14). Toti doresc pace, ca totul sa se petreca fara zgomot si linistit. Inchipuiti-va: sloiul de gheata pe care se afla oamenii s-a rupt de ghetarul principal si incet se indeparteaza in ocean. La prima vedere nimic nu s-a intamplat, insa, daca nu vor fi luate masuri, peste un timp vor aparea fisuri si pericolul va deveni inevitabil, deja fiind tarziu. La fel se intampla si in viata duhovniceasca. :
(...)
"Am vazut odata cum se taie oile. E ceva inspaimantator! Inchipuiti-va o turma cu cinci mii de capete care este inchisa in ocolul combinatului de carne. Animalele simt mirosul sangelui, sunt nelinistite, cum sa fie calmata turma? Dupa cum se vede, e foasrte simplu: capetenia este scoasa de pe transportor si turma se aranjeaza in rand. Capetenia e sacrificata in urma turmei.
Speranta ca va veni un om bun care va aranja pentru noi totul este falsa. Nimeni nu este in stare sa stopeze procesul apostat al lumii (adica al parasirii legilor lui Dumnezeu). Insa este de datoria noastra sa ne impotrivim patrunderii duhului apostat in interiorul bisericii, altfel cum ne va ajuta Domnul daca suntem indiferenti? "

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#92 Re: Re:

2013-08-09 23:24

#80: Alex - Re:

Alex, Dumnezeu ar fi salvat Sodoma si Gomora pentru un singur om, asa ca tu multumeste-le acelor ''sub 10''! Este si motivul pentru care iti raspund, dintr-o speranta ca in tine mai sunt resurse de intoarcere spre bine. Argumentele pe care le ceri nu pot fi scrise, ele trebuie intelese prin prisma experientei in legatura cu tot ce este in natura, si asta cere rabdare si timp. Si eu cred ca a fost suficienta o rastignire a lui Isus, mie imi este imposibil sa gandesc/simt/traiesc in afara lui Dumnezeu, pentru ca tot ce exista a fost creat de El, prin urmare si tu. Daca m-as apuca sa caut argumente lipsite de Dumnezeu nu numai ca m-as anula, dar n-as face decat sa-L rastignesc din nou pe Isus. Isus deja ne-a platit toate pacatele, cele care fusesera facute pana la venirea Lui, cele care se faceau in acele timpuri si cele ce au urmat si vor mai urma. Gandul tau e un cui care I-a provocat suferinta si inca provoaca, pentru ca Isus traieste in toti credinciosii; ei sufera sincer cand afla nu de oameni ca tine, ci de pacatul greu pe care-l perpetuati. Dar gata, acum sunt alte vremuri, pentru Isus aleg sa curm aceasta suferinta si in mine, iar Isus trebuie adus intr-un context (de fata, fiind discutia), din punctul meu de vedere, dupa fapta fiecaruia. Eu, inafara Lui Dumnezeu ma ratacesc. Pentru mine nu este bine, nu am de ce s-o fac pentru tine. Ti-am spus, dar cred ca n-ai citit cu atentie - cauta in tine intai credinta, este singura modalitate de-a putea fi ajutat. Cand copilul mic cade, inainte de-a porni iarasi spre ceva se ridica; iar daca-l ridica un adult, ii face un mare deserviciu. Eu nu te pot ridica pentru ca nu vreau (pentru tine!), dar pot sa te iau de mana si sa te ajut sa mergi spre ceva. Nu prea mai este timp, grabeste-te. Incerc sa fiu cu tine atat de delicata pe cat stiu ca este sufletul omenesc de delicat, si este. Dar din delicatete iese puterea, iar puterea sta numai la tine.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-10 00:15



Musafir

#94 LiaRe:

2013-08-10 00:50

#93: Dumnezeu cel cool -

Esti lipsit de eticà...


Musafir

#95

2013-08-10 05:31

Sa facem tot ce putem pentru copii nostri. O astfel de emisiune este o rusine si o umilinta pentru noi si copii. Dumnezeu a lasat lumea intr-un anume fel, asa trebuie sa raman. Homosexualitatea e o boala si ar trebui tratata ca atare, nu sa ne fie murdariti copiii si distrusi de acesti bolnavi care refuza sa se vada cat sunt de bolnavi.

Musafir

#96

2013-08-10 06:54

Dumnezeu a creat barbatul si femeia de la inceput, aceasta e este familia lasata de El. El condamna sexualitatea si o pedepseste, de ce sodoma si gomora din VT au fost oare distruse cu foc si pucioasa? Tocmai din cauza homesexualitatii!Satan insa vreau din toate puterile lui sa distruga familia si daca noi , crestinii indiferent de confesiunea noastra, nu suntem fermi pe pozitie va fi vai de copiii nostri si de tara noastra!Domnul sa ne fereasca!

Musafir

#97

2013-08-10 07:12

Sa aparam familia!
Alex

#98 Re: Re: Re:

2013-08-10 09:11

#92: Dana Captilin - Re: Re:

Dana.... daca te.ai apuca sa cauti argumente altele decat cele religioase nu ai gasi nimic. :) Stii sau intuiesti deja ca homosexualitatea nu mai e considerata boala psihica de aproape 40 de ani, ci doar o deviatie normala a sexualitatii. in acelasi fel in care si ochii albastri sunt tot o deviatie normala. Si de asta nu vrei sa cauti.


Musafir

#99

2013-08-10 11:57

Traim vremuri apocaliptice, cand lumea nu realizeaza dezastrul ce ni se pregateste. Fratilor marea oculta cauta prin orice mijloace bagatelizarea credintei, a familiei, a educatiei.Sa dam marturia cea buna, prin cuvant dar mai ales prin faptele noastre.

Musafir

#100

2013-08-10 13:50

Gand in gand cu bucurie.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...