Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39301 Re: da

2015-06-03 09:03

#39300: musafir - da 

 Care primele plati si ce suma?? Specifica la ce te referi, au mai scris de la voi si au spus ca au primit cei 531 lei prima faza., tu la ce te referi "primele plati"? SE PARE CA PESTE TOT ESTE PE SUSTA SI FURT IN OLTCHIM,  ASA SE PROCEDEAZA, ...OBSERVI SI TU SI ALTII  CA TINE CAM CE SE PETRECE SI PE ACEASTA PETITIE SI LASATE DE CEI CARE FURA SI PRADUIESC IN NUMELE LA TOTI , NUMAI CA EI SUNT UN GRUP INFRACTIONAL INCU_RAJATI DE PIPEREA CU ASOCIATII & CO SI CEILALTI AUTORI PENALI.

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

musafir

#39302 da

2015-06-03 09:11

50 de persoane au luat toti banii o data pe card..exista o esalonare cate 50 de persoane pe luna sa primeasca banii

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39303 Re: da

2015-06-03 09:15

#39302: musafir - da 

 Ai putine neclaritati si nu prea iese ce spui. Ar trebui sa te mai informezi despre ce este vorba, suma si modul care specifici.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39304 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-03 09:18

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

Actuala conducere a societăţii Oltchim împarte salariile compensatorii pe pile. Săptămâna trecută, radicalii din grupul disponibilizaţilor de la Oltchim au aflat că administratorul judiciar i-a luat de fraieri,că bolnavii trecuţi pe listă s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, dar şi faptul că cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit banii.

Situaţie explozivă pe platformă. Disponibilizaţii de la Oltchim ameninţă noua conducere a combinatului cu măsuri majore de protest, chiar violente. Săptămâna trecută, reprezentanţii celor peste 500 de disponibilizaţi vâlceni au avut o nouă întâlnire cu ministrul Economiei Mihai Tudose, în vederea recuperării salariilor compensatorii. Cu excepţia aceloraşi promisiuni de amânare, ministrul Economiei n-a prea avut răspunsuri pentru grupul de la Vâlcea şi a transferat problema ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici, care i-a informat la rândul său că situaţia este complicată  din cauza fostului ministru Darius Vâlcov, artizanul unor  inginerii financiare total greşite. Tudose a confirmat că Vâlcov ,,a susţinut combinatul din buzunarul salariilor compensatorii destinate disponibilizaţilor, nu din buzunarul ministerului”.Pe scu_rt, ministrul Economiei l-a acuzat pe Vâlcov de  deturnare de fonduri, drept urmare cele două ministere nu au cadrul legal pentru alocarea  altor fonduri  cu aceeaşi destinaţie.În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii. În timp ce grupul celor trei purta discuţii la Bucu_reşti, alţi 70 de nemulţumiţi protestau în faţa pavilionului central de pe platforma chimică. Foştii angajaţi au aflat cu stupoare că doar ei au fost luaţi de fraieri, deoarece cei 300 de angajaţi de la Piteşti şi-au primit salariile compensatorii.,,Ne întrebam cu toţii de ce tac cei 300 de oameni de la Piteşti, pentru că ei luau cu asalt porţile combinatului când Roibu întârzia câteva săptămâni cu salariile. Noi stăteam în şomaj tehnic câte o lună de zile, prin rotaţie, şi veneam la serviciu zilnic pe un sfert de salariu, dar ei erau cu salariile la zi, întregi. Ne-am dat seama că sunt foarte cuminţi pentru că ei şi-au luat banii. Asta e discriminare pe faţă!”, au declarat câţiva dintre cei prezenţi pe platformă.

Salariile compensatorii, împărţite pe pile


Pentru cei peste 500 de disponibilizaţi în vara lui 2013, o parte fiind trecuţi în pensie, joia trecută a fost ziua surprizelor neplăcute. Aşa zişii recalcitranţi, persoanele care refuză să-şi ia salariile în rate la calendele greceşti, au aflat cu stupoare că administratorul judiciar a dat salariile compensatorii pentru 40 de persoane cu afecţiuni mai mult sau mai puţin grave. Iniţial, disponibilizaţii au propus conducerii Oltchim ca cei 12 bolnavi de cancer să primească banii înaintea lor pentru achitarea tratamentelor medicale. După două luni de zile s-au trezit că Gheorghe Piperea a făcut o listă cu 40 de persoane, unii neavând probleme grave de sănătate.

,,Noi am convenit să dăm banii la cei bolnavi, am acceptat să-i primim mai târziu pentru că erau mulţi în fază gravă, nu să-i dăm unora care nu văd bine cu un ochi. Acum sunt 40 pe listă, toţi cu dosare medicale. De la 12- 13, au ajuns la 40. Am cerut listele să vedem şi noi cine sunt, pentru că noi ne cunoaştem, doar am lucrat 30 de ani împreună, dar am fost refuzaţi pe motiv că se încalcă deontologia. Au făcut asta ca să ne dezbine. Tot ca să ne încaiere, au propus să ne dea nouă câte 15 milioane din banii angajaţilor şi ai pensionarilor. Adică să-i lase pe ei fără bani câteva luni pentru a ne închide nouă gura. Am refuzat pentru că nu este corect, cei rămaşi nu au nicio vină. Ne tot spun că Victor Ponta a găsit un cumpărător prin ultimele lui  vizite şi că vom primi banii când se va vinde combinatul, adică peste trei ani. Ei îl tot vând de doi ani, în fiecare zi, dar nimeni nu vrea să-l ia. Sunt câţiva care s-au mulţumit cu plata banilor în rate, dar grupul nostru vrea toţi banii odată, pentru că ministerul i-a dat.”, au menţionat disponibilizaţii. Întâlnirea s-a finalizat cu promisiuni din partea conducerii Oltchim şi cu ameninţări din partea disponibilizaţilor, care au promis că se vor reîntoarce săptămâna viitoare, tot  joi, cu  ,,focu_ri de artificii”. 

http://www.infopuls.ro/index

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39305 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-03 09:22

 

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

Disponibilizaţii de la Oltchim nu-şi mai aşteaptă salariile compensatorii, unul dintre actualii directori ai combinatului a recunoscut că acordarea lor depinde doar de producţia internă, nu de ajutorul Guvernului sau al Ministerului Economiei.

Directorul a recunoscut, la presiunea disponibilizaţilor prezenţi, că banii lor, salariile compensatorii, au fost păpaţi de combinat încă din 2013, printr-un artificiu al Guvernului şi complicitatea prefectului Dumitru Nicu Cornoiu, director al AJOFM Vâlcea la momentul cu pricina. Guvernul Ponta a virat salariile compensatorii pentru cei 969 de angajaţi, respectiv peste 9 milioane de euro, dar banii au ajuns prin AJOFM Vâlcea, după plata taxelor şi impozitelor aferente, în casieria combinatului. Practic, Oltchim a fost menţinut în viaţă o bună bucată de timp pe banii disponibilizaţilor, din cota lor au fost plătite salariile celor rămaşi şi materia primă. O parte din disponibilizaţi sunt hotărâţi să dea statul în judecată, deci şi pe prefectul Dumitru Cornoiu pentru deturnare de fonduri.

Disponibilizaţii de la Oltchim au descoperit în primăvara anului trecut, din greşeală, că statul le-a perceput taxele şi impozitele pe salariile compensatorii neîncasate. Respectivii au aflat din fişele fiscale pe 2013 că şi-au primit integral plăţile compensatorii promise de administratorul judiciar, şi şi-au plătit şi taxele către stat ...deşi ei n-au văzut un leu. O parte din foştii angajaţi figurează la FISC cu sume încasate în cuantum de 79.000 lei, bani care n-au ajuns în buzunarele lor. După incident, timp de un an de zile, au tot cerut explicaţii atât ANAF, cât şi prefectului Dumitru Cornoiu, dar nu au primit niciun răspuns, au primit tot felul de acte eliberate de Fisc, dar nimic concret, toate se bat cap în cap.
La începutul acestui an, conducerea combinatului le-a comunicat că se zbat degeaba, deoarece zarurile au fost aruncate în defavoarea lor pentru că salariile compensatorii, ca şi CAR-urile, au fost declarate credite negarantate, în traducere liberă îşi vor lua banii după privatizare... dacă mai rămâne ceva de la masa creditorilor garantaţi.
Foştii angajaţi au fost negociaţi pe minus, altfel Guvernul ar fi obligat să plătească, din nou, peste 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii.
La ultima descindere, la sediul Oltchim, organizată în urmă cu opt zile, unul dintre directorii combinatului a cedat presiuni şi a confirmat ceea ce disponibilizaţii ştiau ... că salariile lor au fost păpate de actuala echipă de manageri pentru asigurarea funcţionării combinatului, deci şi a salariilor nesimţite ale directorilor.
,,Noi am ştiut încă de atunci că prefectul Dumitru Cornoiu ne-a minţit, că a dat banii noştri combinatului, pentru că ministrul Mariana Câmpeanu spusese pe TV că a virat banii Agenţiei de Şomaj, iar femeia aia era femeie serioasă, nu ca prefectul. Ne-au lăsat fără bani, şi cu datorii la CAR. Mulţi dintre noi au acceptat deja plata în rate a banilor, pentru că la ora asta pare soluţia cea mai sigură, restul ne-am gândit să dăm din nou statul în judecată, chiar şi pe prefectul Dumitru Cornoiu, dacă va fi cazul, pentru deturnare de fonduri", a declarat unul dintre disponibilizaţi.
Afirmaţiile făcute la adresa prefectului Dumitru Cornoiu de disponibilizaţi, şi susţinute de directorul Oltchim, sunt extrem de grave.
Chiar dacă prefectul are în spate acordul premierului Victor Ponta, poate fi acuzat foarte uşor de deturnare de fonduri, de deturnarea salariilor compensatorii, şi în actuala conjunctură, când DNA ridică tot ce prinde, se poate lăsa lejer cu ceva ani de închisoare.

Oltchim se află în insolvenţă din ianuarie 2013, înregistrează datorii istorice de aproximativ 800 milioane de euro, iar planul de reorganizare al combinatului depus de administratorul judiciar la începutul acestui an a fost întors de instanţa de judecată pentru că este mult prea general şi nu prevede nici sume exacte, nici sursele din care se va face plata datoriilor şi a salariilor compensatorii. Conform contractului colectiv de muncă, disponibilizaţii au dreptul, în funcţie de vechime, la 7,12 sau 18 salarii compensatorii, respectiv între 20 000 şi 50 000 de lei, bani existenţi doar în fişele Fiscului.

http://www.infopuls.ro/


Musafir

#39306 Planurile guvernului Ponta despre OLTCHIM: Se ia în calcul FALIMENTUL Oltchim!

2015-06-03 09:34

CRISTIAN BUICAN a aflat planurile guvernului Ponta despre OLTCHIM: Se ia în calcul FALIMENTUL Oltchim!

IUN 02, 2015 SCRIS DE  MAGDA POPESCU

La iniţiativa deputatului de Vâlcea, Cristian Buican, 10 deputaţi din judeţele Vâlcea şi Argeş şi cei patru senatori ai judeţului Vâlcea au depus un memoriu la cabinetului Primului-Ministru Victor Viorel Ponta şi la Ministerul Finanţelor Publice. Prin acest memoriu se solicita guvernului analizarea posibilităţii cumpărării creanţei salariale a foştilor angajaţi disponibilizaţi de la Oltchim din fonduri de la Bugetul de stat, pentru a stinge conflictul social cauzat de această problemă.

Prin intermediul unui răspuns transmis pe adresa Parlamentului României, înregistrat la cabinetul Ministrului de Finanţe cu nr. 527081 din 28.05.2015, domnul Eugen Orlando Teodorovici, cu un cinism incredibil, se spală pe mâini de problema întârzierilor nepermise privind plata salariilor compensatorii salariaţilor disponibilizaţi de la Oltchim în anul 2013. Pentru ca tabloul nepăsării Executivului PSD privind această importantă problemă socială să fie complet, menţionăm faptul că Premierul Victor Ponta nu a vrut, nici până în acest moment, să răspundă la memoriul depus de cei 14 parlamentari.

„În răspunsul evaziv al Ministerului de Finanţe, nu numai că se încearcă inducerea ideii că potrivit prevederilor legale nu există cadru pentru adoptarea soluţiei propuse de cei 14 parlamentari la solicitarea persoanelor disponibilizate, dar se menţionează, negru pe alb, că  „În ipoteza în care ar fi avansate sume din bugetul de stat în vederea «cumpărării» acestor creanţe salariale, cuantumul sumei recuperate va fi la acelaşi nivel cu suma avansată. Astfel că bugetul de stat nu va avea niciun beneficiu întrucât la suma avansată nu ar putea fi adăugate eventuale accesorii sau dobânzi,...”.

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, consideră că din acest paragraf extras din răspunsul venit de la Ministerul de Finanţe se poate observa, foarte clar, cinismul şi demagogia reprezentanţilor PSD faţă de cea mai importantă problemă socială a judeţului Vâlcea şi faţă de drepturile unui număr destul de mare de cetăţeni români.

Mergând pe acelaşi raţionament dispreţuitor, pentru prima dată într-un document oficial al Guvernului, se ia în calcul falimentul SC Oltchim SA, caz în care, conform aceluiaşi document venit de la Ministerul de Finanţe, „categoria creanţelor salariale este previzionată a încasa 0% din sumele înscrise la masa credală. Astfel încât sumele avansate de la bugetul de stat nu vor putea fi recuperate în caz de faliment, ca urmare a eşuării planului”.

Parlamentarul Cristian Buican acuză Guvernul Ponta de nepăsare şi indolenţă şi solicită de urgenţă adoptarea din partea Executivului a unui angajament scris, în sensul asumării, în orice variantă de lucru a companiei S.C. Oltchim SA., a acordării plăţilor salariilor compensatorii a persoanelor disponibilizate de la Oltchim în anul 2013, aceste sume reprezentând un drept al foştilor angajaţi şi nu beneficii nemeritate, aşa cum sunt tratate de către Ponta şi gaşca PSD”, se arată într-un comunicat al deputatului PNL, Cristian Buican.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39307 Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim

2015-06-03 09:35

Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim

Ca urmare a întâlnirilor dintre deputatul Cristian Buican şi reprezentanţii persoanelor disponibilizate de la Oltchim în primăvara acestui an, în data de 19.03.2015, un număr de 10 deputaţi din judeţele Vâlcea şi Argeş şi cei patru senatori ai judeţului Vâlcea au depus un memoriu la cabinetului Primului-Ministru Victor Viorel Ponta şi la Ministerul Finanţelor Publice, prin care solicitau Executivului să analizeze posibilitatea cumpărării creanţei salariale a foştilor angajaţi disponibilizaţi de la Oltchim din fonduri de la Bugetul de stat, pentru a stinge conflictul social cauzat de această problemă. Prin intermediul unui răspuns transmis pe adresa Parlamentului României, înregistrat la cabinetul Ministrului de Finanţe cu nr. 527081 din 28.05.2015, domnul Eugen Orlando Teodorovici, cu un cinism incredibil, se spală pe mâini de problema întârzierilor nepermise privind plata salariilor compensatorii salariaţilor disponibilizaţi de la Oltchim în anul 2013. Pentru ca tabloul nepăsării Executivului PSD privind această importantă problemă socială să fie complet, menţionăm faptul că Premierul Victor Ponta nu a vrut, nici până în acest moment, să răspundă la memoriul depus de cei 14 parlamentari.

Răspuns evaziv de la Ministerul Finanţelor

În răspunsul evaziv al Ministerului de Finanţe, nu numai că se încearcă inducerea ideii că potrivit prevederilor legale nu există cadru pentru adoptarea soluţiei propuse de cei 14 parlamentari la solicitarea persoanelor disponibilizate, dar se menţionează, negru pe alb, că „În ipoteza în care ar fi avansate sume din bugetul de stat în vederea «cumpărării» acestor creanţe salariale, cuantumul sumei recuperate va fi la acelaşi nivel cu suma avansată. Astfel că bugetul de stat nu va avea niciun beneficiu întrucât la suma avansată nu ar putea fi adăugate eventuale accesorii sau dobânzi,…”. Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, consideră că din acest paragraf extras din răspunsul venit de la Ministerul de Finanţe se poate observa, foarte clar, cinismul şi demagogia reprezentanţilor PSD faţă de cea mai importantă problemă socială a judeţului Vâlcea şi faţă de drepturile unui număr destul de mare de cetăţeni români. Mergând pe acelaşi raţionament dispreţuitor, pentru prima dată într-un document oficial al Guvernului, se ia în calcul falimentul SC Oltchim SA, caz în care, conform aceluiaşi document venit de la Ministerul de Finanţe, „categoria creanţelor salariale este previzionată a încasa 0% din sumele înscrise la masa credală. Astfel încât sumele avansate de la bugetul de stat nu vor putea fi recuperate în caz de faliment, ca urmare a eşuării planului”.

Buican acuză nepăsare şi indolenţă

Parlamentarul Cristian Buican acuză Guvernul Ponta de nepăsare şi indolenţă şi solicită de urgenţă adoptarea din partea Executivului a unui angajament scris, în sensul asumării, în orice variantă de lucru a companiei S.C. Oltchim SA., a acordării plăţilor salariilor compensatorii a persoanelor disponibilizate de la Oltchim în anul 2013, aceste sume reprezentând un drept al foştilor angajaţi şi nu beneficii nemeritate, aşa cum sunt tratate de către Ponta şi gaşca PSD. În finalul răspunsului venit de la Ministerul de Finanţe, domnul Eugen Orlando Teodorovici încearcă să se spele pe mâini de problema socială privind plata salariilor compensatorii ale persoanelor disponibilizate de la Oltchim, menţionând faptul că „Comisia Europeană nu ar aproba un ajutor de stat de natura celui propus prin adresa transmisă” şi că „este necesar obţinerea unui punct de vedere pe această speţă din partea Consiliului Concu_renţei, în calitate de autoritate responsabilă cu gestionarea legislaţiei în domeniul ajutorului de stat”. Preşedintele liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican, este de părere că în cadrul Guvernului Ponta există o lipsă de răspundere şi o practică a pasări responsabilităţii, plata salariilor compensatorii ale disponibilizaţilor de la Oltchim, dar şi alte probleme precum plata lucrărilor efectuate la pârtia de schi de la Vidra-Obârşia Lotrului fiind cele mai importante exemple în acest sens.

Cel mai cinic şi demagog Guvern

„În ultimii 25 de ani, România nu a avut un Executiv mai cinic, mai demagog, mai lipsit de responsabilitate şi mai incompetent decât Guvernul Ponta. În ultimii ani, am iniţiat o serie de demersuri parlamentare, memorii şi adrese pe marile probleme ale judeţului Vâlcea, cum ar fi construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti, plata lucrărilor de la pârtia de schi de la Vidra-Obârşia Lotrului, plata salariilor compensatorii ale disponibilizaţilor de la Oltchim, alocarea fondurilor guvernamentale privind lucrările de infrastructură locală sau pentru calamităţi, şi de fiecare dată m-am lovit de un zid de cinism şi nepăsare. PSD-iştii din Executiv nu numai că dau dovadă demagogie, dar nici măcar nu încearcă să înţeleagă problemele ridicate. Parcă sunt imuni la problemele cetăţenilor şi ale autorităţilor locale şi judeţene. Îşi pasează responsabilitatea de la unul la altul, de la o instituţie la alta, cum nu am mai văzut până acum. Dacă e să vorbim de Victor Viorel Ponta, pot să vă spun că nesimţirea acestuia este atât de mare încât nici nu catadicseşte să răspundă la problemele ridicate, chiar dacă în mod normal ar fi obligat, conform prevederilor legale. Eu intenţionez să mă adresez instanţei, pentru că am văzut că doar aşa îl putem determina pe marele demagog Ponta să respecte Legea. Nu numai că minte continuu, dar dovedeşte în fiecare zi că nu are pic de respect pentru Lege şi aplicarea ei. De problemele oamenilor sau de cele ale administraţiilor publice locale şi judeţene nici nu mai vorbesc, pentru că oricum sunt convins că Ponta nu are capacitatea intelectuală să le înţeleagă, darămite să le şi rezolve” a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

http://viatavalcii.ro/index.php/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39308 Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim

2015-06-03 11:33

#39307: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim 

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

Un călău neîndemânatic: Victor Ponta

" A început devreme, în septembrie 2012, cu Oltchimul. S-a hârjonit cu Dan Diaconescu într-o panaramă de privatizare ratată, după care a lăsat lucrurile să se rezolve de la sine. Nu s-au rezolvat nici până în ziua de azi. Combinatul încă se zvârcoleşte pe eşafod şi mii de oameni din industria orizontală umblă bezmetici cu căpăţânile atârnânde: nici să moară nu pot, nici să trăiască n-au cum.

Dar atâţia şi atâţia oameni cu ce i-or fi greşit lui Victor Ponta? "

Citeste mai mult: adev.ro/ngqr2l

 

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

UNDE SUNT BANII????  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39309 Re: Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim

2015-06-03 11:36

#39308: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim 

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!! HOTIA DE LA OLTCHIM CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

JOS CENZURA OLTCHIM!!!

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

 Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!!   

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39310 Re: Re: Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim

2015-06-03 11:42

#39309: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim 

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

Ludovic Orban: Ați fost călăul capitalului românesc

http://www.digi24.ro/Stiri/

Ponta da raportul in Parlament, la "ora premierului". BUM,BUM,BUM, ESEC, ESEC..ESEC... ESEC, FALIMENT  ROMANIA 2015.

 

"Să mute "chermeza" la Oltchim sau Arpechim " recomandare de la Predoiu. 

 

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

 

UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!! 

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39311 Re: Re: Re: Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim

2015-06-03 11:44

#39310: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim 

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII????

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015

link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

     
Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

  http://www.impactreal.ro/

DISPONIBILIZATII DE N- ORI PAGUBITI:

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI 2013;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM 2013  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM 2012 SI PENALIZARI CU DOBANZI DIN 2013 PANA AZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI SALARII  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN anul 2012,CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII 2013 CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI SI N-AU AJUNS LA DESTINATARII DISPONIBILIZATI 2013;

4. BLOCATI SI DETURNATI VOIT FARA ACORDUL SCRIS DE CATRE DISPONIBILIZATI  2013, ILEGAL FIIND BLOCATI CATRE MASA CREDALA 2013-2014,SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME..., DOVEDITE ACUM CA NU AVEAU CE CAUTA ACOLO BLOCATE;

5. ANAF IMPOZITATI, PILONUL II PENSII PRIVATE SI CASEI DE PENSII STATUTUL ROMAN, APAREM CU SUME DE BANI  PE CARE NOI NU-I AVEM NICI PANA AZI;

6. INCALCAREA LEGII INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE CATRE PIPEREA CU ASOCIATII &CO SI  NICULAE BALAN BDO Business Restructuring SPRL si restul participantilor....!!!!!!

7.

8.

9.

10.

-

-

-

N.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

AUGUST 2012 PANA AZI 2015........

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

 

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39312 Gigi Matei, schimbat pentru a doua oara din functia de primar

2015-06-03 11:56

Gigi Matei, schimbat pentru a doua oara din functia de primar

Data publicarii: 03-06-15
 Ieri, 2 iunie, lui Gigi Matei i s-au retras pentru a doua oară, în doar câteva zile, atribuţiile de primar obţinute în urma arestării primarului ales, Emilian Frâncu. După modelul aplicat la Consiliul Judeţean la începutul anului 2015, când liberalii şi l-au impus în fruntea CJ pe liberalul Gheorghe Păsat, nouă “grupare” condusă din umbră de Mircia Gutău, a recu_rs la schimbarea lui Gigi Matei din funcţia de primar interimar al Râmnicului. Prima încercare, care a avut loc pe 28 mai a fost un eşec total. Atunci liberalii nu au primit avizul de legalitate din partea secretarului primăriei, Ion Didoiu, pe motiv că proiectele au fost depuse prea “din scu_rt”. Drept urmare, ahtiaţi ca Gigi Matei să fie schimbat cât mai repede, liberalii au revenit ieri, într-o şedinţă extraordinară propusă de executivul primăriei, asupra modificărilor aprobate în şedinţă din 28 mai şi apoi au reluat paşii privind aprobarea celor trei proiecte care vizau retragerea atribuţiilor de primar lui Gigi Matei şi punerea unui consilier cu atribuţii de viceprimar în locul lui Eduard Vârlan, cel care, începând de ieri, ocupă funcţia de primar interimar al Râmnicului. Acum, Gigi Matei speră ca prefectul Dumitru Cornoiu să atace hotărârea în contencios administrativ, însă şansele ca demersul să fie ilegal sunt foarte mici. Singură obiecţie, de această dată, a secretarului primăriei a fost simplă rânduire a proiectelor, care în opinia sa trebuiau discutate la punctul “Diverse” şi nu introduse la începutul şedinţei. După ce au fost aprobate proiectele care vizează problemele Râmnicului, social-democraţii s-au retras din sală. Nouă “gaşcă” liberală a rămas să revoce hotărârile de la ultima şedinţă şi să facă lucrurile “ca la carte”. Astfel, Gigi Matei a fost schimbat pentru a doua oară din funcţia de primar interimar, Eduard Vârlan fiind noul primar interimar al Râmnicului. Liberalul a obținut 13 voturi pentru. Drept urmare, în maximum două zile, Gigi Matei va trebui să se mute în biroul lui Vasile Cocos şi va avea ca atribuţii compartimentul Asistenta Socială, ADP, şi va veghea asupra modului de derulare al lucrărilor din oraş.

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39313 Re: Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim

2015-06-03 12:04

#39308: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Guvernul Ponta, nepăsare şi indolenţă pentru disponibilizaţii de la Oltchim 

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM PUSCARIASIULE???

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

Informatii financiare

 www.oltchim.ro/index.php

 

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

SA I SU....GETI PIXUL LUI PICASSO PAPAGALILOR

#39314 CUM E GAOAZA RETARDATA CU MENTCHIMUL? .TE N GITU MATI DE NEMERNIC IMPUTIT.

2015-06-03 12:57

#39276: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 ASTA ATI FACUT GAOAZA SI TAMBALAGIULE DE 2 ANI,DENIGRARE,DEZBINARE,SANTAJARE SI AMENINTARE,DAR VINE SI RINDUL VOSTRU MU...ISTILOR JEGOSII,APROPO MAI CRA CRA,TE A VAZUT LUMEA CU BOSOROGUL  SI MIZERABILUL DE POPESCU VALENTIN IESIND DIN RESTAURANT,CE AFINITATI MAI AVETI MAI TRADATORILOR SI HOTILOR 

BREAKING NEWS ALERT :

#39315 Darius Vâlcov s-a ales cu un nou DOSAR PENAL. Fostul ministrul de Finanţe este suspectat de TRAFIC D

2015-06-03 13:08

Darius Vâlcov s-a ales cu un nou DOSAR PENAL. Fostul ministrul de Finanţe este suspectat de TRAFIC DE INFLUENŢĂ

Darius Vâlcov, fostul ministrul de Finanţe, este anchetat într-un nou dosar penal. El a fost adus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru un nou dosar, fiind suspect de trafic de influenţă. Fostul ministru al Finanţelor se află în arest preventiv din 2 aprilie, fiind trimis în judecată de DNA în dosarul în care este acuzat că ar fi primit aproximativ două milioane de euro de la Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion.

Reamintim că DNA l-a trimis în judecată, în 20 mai, pe Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina, judeţul Olt, fost ministru al Finanţelor, pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupa de acesta.

Darius Vâlcov mai este acuzat că, în perioada aprilie-decembrie 2011, a primit de la omul de afaceri, prin intermediul fostului primar Minel Florin Prina, suma totală de 2,5 milioane de lei, în cinci tranşe a câte 500.000 de lei, banii fiind daţi lui Prina, în municipiul Slatina.


Vâlcov ar mai fi primit, în perioada 2012- 2013, de la omul de afaceri, prin intermediul mai multor firme, suma de 3.080.000 de lei.

"Contractele încheiate între aceste firme, precum şi facturile emise în baza acestor contracte erau fictive, atestând împrejurări care nu corespund realităţii. Acest mecanism a avut drept rol, pe lângă disimularea sumei de 3.080.000 lei şi transferul bunurilor provenite din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, sub forma unor opere de artă şi sub forma unor servicii, amenajări şi bunuri, în beneficiul unui hotel din municipiul Slatina, pe care inculpatul Vâlcov Bogdan Darius îl deţinea şi controla prin interpuşi", au mai scris procu_rorii în rechizitoriu.

Darius Vâlcov mai este acuzat şi că, începând din 2011, a efectuat operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile de primar, senator şi ministru, utilizând informaţii deţinute în virtutea acestora, în legătură cu şapte firme pe care le deţine în fapt şi pe care le administrează, prin interpuşi, obţinând astfel foloase de 2.272.200 de lei.

Potrivit anchetatorilor, Darius Vâlcov ar fi obţinut mai multe bunuri, între care trei lingouri de aur, care cântăresc în total trei kilograme, un tablou cu ramă aurie, inscripţionat Renoir, un tablou inscripţionat Jean Cocteau şi o pictură pe lemn, inscripţionată Aurel Acasandrei, precum şi sumele de 90.000 de dolari şi 1.323.850 de lei.

Citiţi mai multe AICI

http://www.evz.ro/valcov

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39316 Protest extrem în faţa Guvernului. Mai mulţi disponibilizaţi de la combinatul Oltchim au intrat în g

2015-06-03 13:57

Protest extrem în faţa Guvernului. Mai mulţi disponibilizaţi de la combinatul Oltchim au intrat în greva foamei

Mai mulţi disponibilizaţi de la Oltchim au intrat în greva foamei, în faţa sediului Guvernului României. Vâlcenii au recu_rs la acest gest extrem din cauza faptului că nu şi-au primit salariile compensatorii, deşi au trecut doi ani de când au fost concediaţi.

Cei şapte foşti angajaţi ai combinatului din Râmnicu Vâlcea spun că vor rămâne în greva foamei atâta timp cât le va permite starea de sănătate şi că vor dormi în această seară în parcul din faţa sediului Executivului.

„Cerem plata salariilor comepnsatorii şi vrem ca cineva să fie tras la răspundere pentru tot ceea ce s-a întâmplat cu noi, cu acest combinat Oltchim. Vom sta în greva foamei atât cât este nevoie, iar în seara aceasta vom dormi sub cerul liber, în parcul de peste stradă. Noi ne-am fi dorit să protestăm chiar în faţa intrării în sediul Guvernului, dar au venit jandarmii şi ne-au forţat să ne mutăm peste stradă, probabil au zis că le stricăm imaginea”, declară Ion Drăghici, unul dintre protestatari.

Alte 20 de persoane care au lucrat la Oltchim până în iunie 2013 au anunţat că se vor deplasa la Bucu_reşti, joi dimineaţa, pentru a protesta.

Citeste mai mult: adev.ro/npdg6r

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39317 DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM, IN GREVA FOAMEI LA GUVERN

2015-06-03 14:34

DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM, IN GREVA FOAMEI LA GUVERN

Aproximativ 20 de fosti salariati ai societatii de pe platform chimica au plecat in aceasta dimineata din fata Prefecturii Valcea sa protesteze la Bucu_resti, fiind nemultumiti de faptul ca nu si-au luat nici pana in prezent salariile compensatorii. Oamenii spun ca spera sa stea de vorba cu premierul Victor Ponta sau chiar cu presedintele Romaniei Klaus Iohannis.

https://www.youtube.com/watch?v=-_XGFuI5CXs

 

 


Musafir

#39318 Pentru 39300

2015-06-03 14:54

1.NU MAI MINTI SI SPUNE CA LA PITESTI AU FOST DATE SALARIILE COMPENSATORII. AU FOST DATE DOAR DOUA TRANSE DE 531 RON. VA PLACE SA BAGATI RACA INTRE COLEGII DE LA OLTCHIM SI ARPECHIM CU BUNA STIINTA!

2.DACA DICULOIU ARE DREPTATE IN CE AFIRMA DE CE NU DA IN JUDECATA SEMNATARII COMUNICATULUI CA NU SE RESPECTA CE A APROBAT JUDECATORUL SINDIC?

3.DE CE NICI IN ULTIMUL CEAS MEMBRII LUI DICULOIU SI AI LUI DUMITRU NU SE UNESC (LASAND DEOPARTE ORGOLIILE PERSONALE!), PENTRU A FACE FRONT COMUN PENTRU SALVAREA ARPECHIM SI OLTCHIM?????? LA PITESTI SE ZVONESTE CA DACA MERGEM LA VALCEA IES CEI DE LA OLTCHIM SI II BAT CA NU AU CE CAUTA ACOLO. NU CREDETI CA ESTE "CUSUTA CU ATA ALBA" ACEST ZVON PENTRU A ASIGURA LINISTEA CELOR CARE DUC LA INDEPLINIRE "DIRECTIVELE GUVERNULUI SI ALE PLAYBOIU-LUI TEODOROVICI??????

DACA UNII COLEGI DE LA OLTCHIM NU INTELEG CA SE VREA DORINTA PCC (MAX.700 DE SALARIATI!) SI CA SE VREA DEZBINAREA NOASTRA, SUNTEM PIERDUTI!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39319 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-03 15:32

#39318: - Pentru 39300 

 ESTE O " MASINARIE " UMANA  DE TROLLI , II DEPISTAM FOARTE USOR PE ACEASTA PETITIE SI PESTE TOT, ABSOLUT PESTE TOT...., ASA SE NUMESC, TROLL, CARE AU PORNIT DE FOARTE MULT TIMP MOTOARELE SA ZAPACEASCA PE TOTI, SA-I AIUREASCA , SA NE ADUCA FALSE INFORMATII, SA NE CREEZE TOATE METODELE DE A RENUNTA SI MULTE ALTELE...., ARUNCA UNUI NAIV  CA SA SPUNA SI  LA ALTII LATURILE ...., SAU INTRA CHIAR EI SI FAC RAVAGII PRIN CEEA CE AVEM SI PE PETITIE DE ANI DE ZILE DOVEDIT CA FAC SI RECENT ARATATA SI LA VEDERE CU CE SE OCUPA..., SE OBSERVA SI PE ACEASTA  PETITIE  SI CE ESTE IN URMA LOR DE AU LASAT SI LASA MEREU, SUNT LUZARI, SUNT TRADATORII, CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOALE ILEGALE SI SUNT IUDA PE PAMANT SI  SE VAND USOR...., CEI CARE AU FURAT SI FURA CU HOTII DE MANA , SUNT CEI CARE PENTRU O FIRMITURA SE COMPROMIT,  NU PREA STIU MULTE DAR AU PLACEREA SA INJURE, SA SCOATA TOATE TAMPENIILE DIN  EI...,  SA FACA CA TOTI DRACII SI  II COMBATI DIRECT PENTRU  INFORMATII PE CARE NU LE STAPANESC SI  LE INFIGEM TARUSII MULTI TARUSI IN EI, PICA IN TARUSII LOR , PENTRU CA   NU STIU... EI,  SE HRANERSC DIN ASTA, SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI MURDARE...TRAIESC CU ASTA..., SE COMPORTA PRECUM STRIGOII SI IES VARCOLACII DIN EI. NU MAI STIU CE SA MINTA, PENTRU CA NU MAI AU CE SA MINTA, AU FURAT CU FAPTE DOVEDITE SI FURA IN CONTINUARE SI DORESC SA CONFISTE SI AERUL ... MAMA LOR DE HOTI ORDINARI CU PARTIDULETELE LOR FECUNDATE IN MIZERII...!!!!! SUNT PERSONAJE DE CASA A PARTIDELOR POLITICE SI ALE SINDICATELOR ....

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Troll

Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.

Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.http://www.docdroid.net/

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#39320 ..DU MITRULEEEE,LASA ORGOLIILE CA AI GRESIT DESTUL CU CERNEV NEMERNICUL

2015-06-03 15:53

#39318: - Pentru 39300 

 E MINCIUNA FRATELE MEU DIN ARPECHIM,NU VA BATE NIMENI,VENITI LA VALCEA CA POATE SI PAPAGALII DIN OLTCHIM VOR PRINDE C..URAJ SI VI SE VOR ALATURA,DAR CA CINEVA ARE CEVA CU VOI E O MINCIUNA,VA SPUNE FOTA FARA PERDEA,VENITI VOI LA VILCEA CA RETARDATII DIN OLTCHIM NU STIU DECIT SA STEA  SI SA SI ASTEPTE SENTINTA,ADICA JOC..URILE SI DRUMURILE CARE DUC SPRE ZAREMBA,POATE VOR CONSTIENTIZA CA NU MAI AU NIMIC DE PIERDUT.


Musafir

#39321 Re: ..DU MITRULEEEE,LASA ORGOLIILE CA AI GRESIT DESTUL CU CERNEV NEMERNICUL

2015-06-03 15:59

#39320: - ..DU MITRULEEEE,LASA ORGOLIILE CA AI GRESIT DESTUL CU CERNEV NEMERNICUL 

 APROPO FRATELE MEU DE LA ARPECHIM,SINGURI PAPAGALI CARE NU STIU DECIT SA DENIGREZE,DEZBINE SI AMENINTE SINT NISTE TRADATORI DIN SINDILICA..CATUL [SVRO]CU R DE LA RAHAT,O MINA DE TARANI COCLITI,O MINA DE LABAGIII CERNEVISTIIIIII,DOAR O MINA DE SOBOLANI JEGOSI.


Musafir

#39322 Re: Re: ..DU MITRULEEEE,LASA ORGOLIILE CA AI GRESIT DESTUL CU CERNEV NEMERNICUL

2015-06-03 16:05

#39321: - Re: ..DU MITRULEEEE,LASA ORGOLIILE CA AI GRESIT DESTUL CU CERNEV NEMERNICUL 

 SINT DOAR CITIVA JEGOSI CERNEVISTI,IA UITE I;GHIOCA[GAOAZA]RADU DE LA AFUMATI,CORNESCU[CARE NU SI MAI DA FOC PT. CA IA DAT TACSO CERNEV ZLOTII]SI INCA VREO 2 TARANI CARE LE TIN PALMA [APARA JIGODIILE CARE AU TRADAT PT. NISTE ZLOTII]LA RAHATI ASTIA DE CERNEVISTII,TRADATORIII.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#39323 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-03 16:18

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

 NICI AZI 25.05.2015, PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM NU ESTE APROBAT DECAT PARTIAL PE FILE SI PAGINI . HOTARAREA JUSTITIE A FOST PUBLICAT IN BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENT SI PE BVB DIN CARE REZULTA  FURTUL CREAT CREANTELOR SALARIALE SI TUTUROR CREANTELOR SALARIALE, DOVEDITE CA SUNT FURATE PRIN CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE SI ILICITE ( CONDAMNARE PENALA )  LA CARE CREDITORUL SALARIAT NU A DAT SEMNATURA PENTRU DETURNAREA SUMELOR SI ROSTOGOLIREA LOR LA INFINIT!!!!!

Cu_rrent report - insolvency procedure, Court decision no. 892 as of April 22, 2015 - Dossier 887/90/2013 - confirmation of reorganization plan 5/27/2015 8:43:00 AM  http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/_ro.pdf

Oltchim va reveni la tranzacţionare după doi ani

 În cazul Oltchim, acest lucru s-a întâmplat pe 22 aprilie 2015, dar Tribunalul Vâlcea nu a publicat încă hotărârea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, moment de la care ar putea să cu_rgă termenul de recu_rs împotriva deciziei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2015

http://www.zf.ro/burse

Nr. unic (nr. format vechi) :                                    887/90/2013
 
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 29.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre   892/2015  22.04.2015

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

Page 77 of 315 http://i.imgur.com/3ihtsDr.jpg

Page 78 of 315 http://i.imgur.com/KQfAgs0.jpg 

Page 79 of 315 http://i.imgur.com/whbEd4M.jpg 

Page 83 of 315 http://i.imgur.com/y6wbcxh.jpg

Page 84 of 315 http://i.imgur.com/u8JgnaE.jpg

Page 85 of 315 http://i.imgur.com/8bSD9SN.jpg

Page 86 of 315 http://i.imgur.com/PObv2O0.jpg 

Page 87 of 315 http://i.imgur.com/6GjIHua.jpg

Page 88 of 315 http://i.imgur.com/IEcN8np.jpg

Page 89 of 315 http://i.imgur.com/rp3jQtf.jpg 

Page 90 of 315 http://i.imgur.com/jAWGgDO.jpg

NU SUNTEM PE CAZ SOCIAL DISPONIBILIZATI, ASA CUM AU INCHEIAT EI DUPA DISPONIBILIZARE PE HOTIE COMPLETARE IN FURT SI CREAND CONFUZII SI ALTE ILEGALITATI... DISPONIBILIZATII 2013 AVEM DREPTURI SALARIALE DIN RAPORTUL DE MUNCA PE LEGE CCM OLTCHIM SALARII si Legea 85/2006 cu  TOATE LEGILE IN SUSTINERE

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII, FURATE!!!

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA , OLTCHIM ACHITA TOT, LEGE.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39324 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-03 16:21

#39323: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.

http://www.dreptonline.ro/

COROBORAT CU MULTE INFRACTIUNI COMISE DE ACESTIA, ACESTE PEDEPSE CRESC SI DEVIN EXPLOZIVE CU URMARI ALE CONFISCARILOR AVERILOR ILICITE PANA IN PANZELE ALBE DE LA CEI CARE AU COMIS FAPTA

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

 SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

 

 

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39325 Re: DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM, IN GREVA FOAMEI LA GUVERN

2015-06-03 16:29

#39317: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - DISPONIBILIZATII DE LA OLTCHIM, IN GREVA FOAMEI LA GUVERN 

 GUVERUL ROMANIEI ARE INGHIS LA ORICE FEL DE MANIFESTATIE SI GREVE.

PLANGERI PENALE IMPOTRIVA LUI PIPEREA CU ASOCIATII & CO SI  STATUL ROMAN CU SINDICATELE  SI CEI CARE AU SEMNAT CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE... SI TOATE CONVENTIILE ILEGALE SA FIE ANULATE SI TRASI LA RASPUNDERE FAPTASII, SUNT IN CULPA!!!!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM PUSCARIASIULE???

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM, JAF,JAF, JAF....JAF!!!!!!!!

Informatii financiare

 www.oltchim.ro/index.php

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

 

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

  DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

 

 ESTE O " MASINARIE " UMANA  DE TROLLI , II DEPISTAM FOARTE USOR PE ACEASTA PETITIE SI PESTE TOT, ABSOLUT PESTE TOT...., ASA SE NUMESC, TROLL, CARE AU PORNIT DE FOARTE MULT TIMP MOTOARELE SA ZAPACEASCA PE TOTI, SA-I AIUREASCA , SA NE ADUCA FALSE INFORMATII, SA NE CREEZE TOATE METODELE DE A RENUNTA SI MULTE ALTELE...., ARUNCA UNUI NAIV  CA SA SPUNA SI  LA ALTII LATURILE ...., SAU INTRA CHIAR EI SI FAC RAVAGII PRIN CEEA CE AVEM SI PE PETITIE DE ANI DE ZILE DOVEDIT CA FAC SI RECENT ARATATA SI LA VEDERE CU CE SE OCUPA..., SE OBSERVA SI PE ACEASTA  PETITIE  SI CE ESTE IN URMA LOR DE AU LASAT SI LASA MEREU, SUNT LUZARI, SUNT TRADATORII, CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOALE ILEGALE SI SUNT IUDA PE PAMANT SI  SE VAND USOR...., CEI CARE AU FURAT SI FURA CU HOTII DE MANA , SUNT CEI CARE PENTRU O FIRMITURA SE COMPROMIT,  NU PREA STIU MULTE DAR AU PLACEREA SA INJURE, SA SCOATA TOATE TAMPENIILE DIN  EI...,  SA FACA CA TOTI DRACII SI  II COMBATI DIRECT PENTRU  INFORMATII PE CARE NU LE STAPANESC SI  LE INFIGEM TARUSII MULTI TARUSI IN EI, PICA IN TARUSII LOR , PENTRU CA   NU STIU... EI,  SE HRANERSC DIN ASTA, SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI MURDARE...TRAIESC CU ASTA..., SE COMPORTA PRECUM STRIGOII SI IES VARCOLACII DIN EI. NU MAI STIU CE SA MINTA, PENTRU CA NU MAI AU CE SA MINTA, AU FURAT CU FAPTE DOVEDITE SI FURA IN CONTINUARE SI DORESC SA CONFISTE SI AERUL ... MAMA LOR DE HOTI ORDINARI CU PARTIDULETELE LOR FECUNDATE IN MIZERII...!!!!! SUNT PERSONAJE DE CASA A PARTIDELOR POLITICE SI ALE SINDICATELOR ....

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

Troll

 

Un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

 

Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresa unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima.

 

Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele.

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "