Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Profesor

#32376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:08

#32374: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Cine este?

Am lucrat si eu in OLTCHIM acum multi ani...este posibil sa-l cunosc.

CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI.

#32377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:10

#32372: Profesor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Cu stima pentru ca dovediti a fi civilizat, nu ca predecedentul. Va confirm 100 % este adevarat ce v-am scris. SCRI este forma corecta, restul este abuz si chiar daca las sa fiti negajit, stiu foarte bine ce am incercat sa va aduc la cunostinta. Initial si eu am vazut ca multi gresesc, insa daca aceasta greseala CONTINUA,  copiii din vremurile acestea chiar preiau gresit forma si o folosesc, multe argouri si regionalisme folosindu-se intens si fara discernamant...

CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI.

#32378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:11

#32376: Profesor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nu stie domne, bate campii, individul sufera cu maimutarelile si iluzile, pagini pline sterse de injuraturi si a infectat petitia cu cuvinte fara nimic real, numai porcisme, crede ca ii stie el pe toti, nu are habar si este total confuz.


Musafir

#32379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:15

#32376: Profesor - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 E un disponibilizat de varsta a doua, foarte activ pe petitie, prin repostarea la nesfarsit a unor texte, rubrici de ziare, caricaturi, cruci, maimute (de care tot pomeneste). Recalcitrant, tare in gura, il stie bine si fota, prieten cu el, care ocazional il msi si injura ;))) deh, alcoolul. Am dat ceva indicii :)). 

CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI.

#32380 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:17

#32379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Din ziar esti tu ba scos si scos din context, rubrica pierduti.. ( nu te vom regreta niciodata ). Esti o maimuta care nu sti nimic, insa te bagi in seama, total confuz si prostit de viata pe care incerci sa spui ca o traiesti. Bati campii baietica.


Musafir

#32381 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:17

#32378: CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

 

 Batranelule, "profesorul" ma intreba pe mine :)). Esti confuzat rau, dar rau de tot :)))

CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI.

#32382 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:18

#32381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dai rateu ca de fiecare data, asta e, ti-o furi singur, la fel si cu procesele, singur ti-o furi, mai papa o data, vezi cand te trezesti, poate o fi vineri, sau luni, ori joi, sau duminica hahahaahaaa....

CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI.

#32383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-21 22:21

#32381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pe aceasta petitie scriu multi nataraule, muuuulti, citesc multi, tu ramai la grupul tau mic si compact de fraieri pierduti..., prin ziare...

CREANTELE OLTCHIM.

#32384 VIDEO Disponibilizaţii de la Oltchim, protest în timpul vizitei ministrului pentru Dialog Social. Li

2015-01-21 22:27

VIDEO Disponibilizaţii de la Oltchim, protest în timpul vizitei ministrului pentru Dialog Social. Liviu Pop îi anunţă pe vâlceni că se întorc investitorii chinezi.

100 de persoane au scandat lozinci antiguvernamentale în timpul vizitei ministrului pentru Dialog Social, Liviu Pop, în Râmnicu Vâlcea. În ciuda protestului, ministrul Pop ţinut să le dea vâlcenilor o veste bună: un consorţiu din China a depus o scrisoare de intenţie pentru Oltchim. Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, s-a întâlnit miercuri după-amiază, la sediul Prefecturii Vâlcea, cu liderii sindicali din Oltchim şi disponibilizaţii din combinat, care sunt nemulţumiţi că nici până în prezent nu şi-au primit salariile compensatorii, deşi au trecut 18 luni de când au fost concediaţi. Ministrul pentru Dialog Social le-a comunicat celor prezenţi la întâlnire că administratorii judiciari vor prezenta planul de reoganizare şi modul cum vor fi achitate datoriile şi salariile compensatorii în februarie. „Săptămâna viitoare îmi doresc să avem o discuţie cu domnul ministru Tudose (n.r.-Mihai Tudose, ministrul Economiei), pentru că administratorul judiciar s-a angajat prin protocol ca până cel târziu în data de 5 februarie să comunice clar planul de reorganizare, eşalonarea şi cum se face plata datoriilor şi a plăţilor restante pentru cei care au fost disponibilizaţi”, a spus Liviu Pop. Ministrul pentru Dialog Social a afirmat în timpul vizitei la Râmnicu Vâlcea că investitorii din China sunt în continuare interesaţi de combiantul Oltchim. “Înainte de a ajunge la Râmnicu Vâlcea, am avut o discuţie cu domnul ministru Tudose, cu care discut zilnic acest subiect. La nivelul Ministerului există o scrisoare de intenţie clară, transmisă zilele acestea, din partea unui consorţiu din China, care este direct interesat de Oltchim. Asta este vestea bună pentru noi, pentru că am încercat privatizarea şi nu am reuşit din păcate să avem un ofertant”, a declarat ministrul Liviu Pop. Aproximativ 100 de disponibilizaţi de la Oltchim l-au asteptat pe ministrul pentru Dialog Social în faţa Prefecturii Vâlcea. Pentru a-i evita, ministrul pentru Dialog Social a ajuns în Prefectură prin sediul Consiliului Judeţean. Disponibilizaţii au scandat lozinci antiguvernamentale, supăraţi că de aproape doi ani aşteaptă plata salariilor compensatorii. În urma protestului, ministrul Liviu Pop a făcut apel la disponibilizaţi să renunţe la astfel de manifestări întrucât îi pot speria pe investitori.

https://www.youtube.com/

http://adevarul.ro/


Citeste mai mult: adev.ro/nijoax
CREANTELE OLTCHIM.

#32385 Liviu Pop: Disponibilizații de la Oltchim vor primi răspunsuri cu privire la plățile compensatorii p

2015-01-21 22:31

miercuri, 21 Ian 2015

Liviu Pop: Disponibilizații de la Oltchim vor primi răspunsuri cu privire la plățile compensatorii până în 5 februarie

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat miercuri la Râmnicu Vâlcea că disponibilizații de la Oltchim vor primi un răspuns privind plata salariilor compensatorii până în 5 februarie.

"Problema disponibilizaților de la Oltchim este cunoscută de Guvernul României. Există un protocol însă realizat de administratorul judiciar al combinatului, ce va fi publicat până în 5 februarie, în care este prevăzut planul de reorganizare a combinatului, dar și plata datoriilor pe care le are societatea. Asta include și datoriile către cei 1.000 de disponibilizați din anul 2013. Oamenii vor fi deci informați cât de curând despre cum vor fi acordate aceste plăți", a precizat Liviu Pop.

El a anunțat și faptul că există o scrisoare de intenție din partea unui consorțiu chinez interesat de preluarea combinatului vâlcean.

"Înainte de a ajunge la Râmnicu Vâlcea, m-am întâlnit cu domnul ministru Tudose (Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comerțului și Turismului — n.r.), care m-a informat că există o scrisoare de intenție din partea unui consorțiu chinez interesat de preluarea combinatului. Mai multe detalii va oferi domnul ministru", a spus Liviu Pop.

Aproximativ 100 de disponibilizați de la Oltchim au protestat, miercuri seară, în fața Prefecturii din Râmnicu Vâlcea cerând salariile promise în urmă cu doi ani când au fost concediați de la combinatul chimic.

Protestatarii au scandat lozinci antiguvernamentale și au cerut soluții și răspunsuri concrete cu privire la plățile compensatorii.

În sediul Prefecturii, o delegație a protestatarilor împreună cu liderii de sindicat ai Oltchim, ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, și prefectul județului, Dumitru Cornoiu, au avut o rundă de discuții pe tema drepturilor bănești ce se cuvin disponibilizaților de la Oltchim.

1.000 de salariați ai Oltchim au fost disponibilizați, în vara anului 2013, într-un proiect de restructurare a combinatului.

Oltchim, cel mai mare agent economic din județul Vâlcea, se află de doi ani în procedură de insolvență și a trecut prin mai multe etape eșuate de privatizare.

AGERPRES/(AS — autor: Liviu Popescu, editor: Ștefan Gabrea)

http://www.agerpres.ro/

CREANTELE OLTCHIM.

#32386 Liviu Pop: Disponibilizații de la Oltchim vor primi răspunsuri cu privire la plățile compensatorii p

2015-01-21 22:36

Liviu Pop: Disponibilizații de la Oltchim vor primi răspunsuri cu privire la plățile compensatorii până în 5 februarie

21.01.15

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat miercuri la Râmnicu Vâlcea că disponibilizații de la Oltchim vor primi un răspuns privind plata salariilor compensatorii până în 5 februarie.

„Problema disponibilizaților de la Oltchim este cunoscută de Guvernul României. Există un protocol însă realizat de administratorul judiciar al combinatului, ce va fi publicat până în 5 februarie, în care este prevăzut planul de reorganizare a combinatului, dar și plata datoriilor pe care le are societatea. Asta include și datoriile către cei 1.000 de disponibilizați din anul 2013. Oamenii vor fi deci informați cât de curând despre cum vor fi acordate aceste plăți”, a precizat Liviu Pop.

El a anunțat și faptul că există o scrisoare de intenție din partea unui consorțiu chinez interesat de preluarea combinatului vâlcean.

„Înainte de a ajunge la Râmnicu Vâlcea, m-am întâlnit cu domnul ministru Tudose (Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comerțului și Turismului — n.r.), care m-a informat că există o scrisoare de intenție din partea unui consorțiu chinez interesat de preluarea combinatului. Mai multe detalii va oferi domnul ministru”, a spus Liviu Pop, potrivit Mediafax.

Aproximativ 100 de disponibilizați de la Oltchim au protestat, miercuri seară, în fața Prefecturii din Râmnicu Vâlcea cerând salariile promise în urmă cu doi ani când au fost concediați de la combinatul chimic. Protestatarii au scandat lozinci antiguvernamentale și au cerut soluții și răspunsuri concrete cu privire la plățile compensatorii. 

 http://www.digi24.ro

asta e diferenta dintre noi mai tradatorule

#32387 eu prostanac,da recunosc,dar tu esti un taliban care ai luat mita

2015-01-21 23:09

#32325: - Re: Re: Iti mai explic odata 

 ZLOTI LUI ZAREMBA,AI INTELES MAI TRADATORULE,CA SA NU TI DAU NUMELE,NU MERITI MAI NAGIT IMPUTIT.


Musafir

#32388

2015-01-22 03:46

Ba am o rugaminte da-o dracului de treaba,iar venim cu abureli,gen coada la privatizare,chiar puteti sa mai puneti botul la astfel de minciuni(numai Pop cat a mintit pana acum),care chinezi aia din Dragonul Rosu.Ne mai aburesc o luna,doua si s-ar putea sa iasa de la guvernare si iar o luam de la capat.ABURELI.


Musafir

#32389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 06:02

#32382: CORECT SI IN DEX-URI ESTE SCRI. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Procese ai tu, boule si le pierzi la greu. Eu nu am procese, sic :)))). 

Tot dobitoc ai ramas. Dobitocul petitiei.


Musafir

#32390 SANT FOTA BETIVU

2015-01-22 06:30

SANT FOOTA BETIVU PROSTOVANU DE DOUA ZIILE SANT MORT DA BEEAAT. PA CINEE TREBE SA ANJUUR AZI, CA SUNT NAUC DE CAP. BAAA CREANTA, ATI DAU MUIE NAGITULE, AN BULGARIA CU TINE. 

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#32391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 06:34

#32389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ai procese de constiinta si mori de ciuda ca le pierzi. definitiv si irevocabile Ai pierdut toata viata ta prin scoatere din context si te bagi ca mucii in cacat unde creierul tau lipsa vrei cu tot dinadinsul sa- ti expui vidul si cretinismul impreuna cu toata prostia care o ai in dotare. Si sa te maimutaresti, porcesti continuu. Esti bolnavul psihic a prostiei de o porti, cu mandrie, iar camasa de forta e buna pentru tine.

ESTI SCOS DIN CONTEXT SI TE-AI BAGAT CA UN CACAT IN CANALIZAREA NOSTRA, NOI DEJECTAM IN GURA TA SI TU NU TE SIMTI, DACA NU AI PROCESE SI MAI SI SCOTI DIN CONTEXT, NU ESTI DIN OLTCHIM, NU AI FOST VREODATA SI NICI NU EXISTI PENTRU NOI, MAIMUTARITULE SI PORCAITULE PRIN FAPTELE TALE NEMERNICE. VESNICA TA POMENIRE LA GROAPA CELOR TRECUTI DEMULT CATRE CAZANUL CU SMOALA, ACOLO ITI ESTE LOCUL SA FI FIERT SI PRAJIT DE NEMERNICIILE CU CARE TE OCUPI.

CREANTELE OLTCHIM.

#32392 CREANTELE OLTCHIM.

2015-01-22 06:36

CREANTELE OLTCHIM.

SORCOVA...

CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM.  ,CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM........CREANTELE OLTCHIM.


Musafir

#32393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 06:47

#32391: CREANTELE OLTCHIM. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Bolnav psihic esti tu, ma mosulica. Mars in spatiu cu scosul tau din context si creantele tale imbecile. Ciudosule :)))

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-22 06:49


papa ion

#32395 Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti pe lista!

2015-01-22 07:01

CREANTELE OLTCHIM.

#32396 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:08

#32393: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Saltinbancule, tine scosul din context pentru fapterle pe care le-ai comis istericule.

Ai procese de constiinta si mori de ciuda ca le pierzi. definitiv si irevocabile

ESTI SCOS DIN CONTEXT SI TE-AI BAGAT CA UN CACAT IN CANALIZAREA NOSTRA, NOI DEJECTAM IN GURA TA SI TU NU TE SIMTI, DACA NU AI PROCESE SI MAI SI SCOTI DIN CONTEXT, NU ESTI DIN OLTCHIM, NU AI FOST VREODATA SI NICI NU EXISTI PENTRU NOI, MAIMUTARITULE SI PORCAITULE PRIN FAPTELE TALE NEMERNICE. VESNICA TA POMENIRE LA GROAPA CELOR TRECUTI DEMULT CATRE CAZANUL CU SMOALA, ACOLO ITI ESTE LOCUL SA FI FIERT SI PRAJIT DE NEMERNICIILE CU CARE TE OCUPI.

CREANTELE OLTCHIM.

#32397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:09

#32394: Gerula - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Baaaa la tine este mort demult timp, asa ca bautura crezi ca te tine treaz, insa e totul este  casat si trecut in nefiinta in cutia craniana la tine, asa caa... n-ai ce trezi, e decedat pentru tine. Ai si tu creante restante neprimite de la Oltchim, pe stat de plati neachitate.

 

SORCOVA...

CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM., CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM.  ,CREANTELE OLTCHIM.,CREANTELE OLTCHIM ,CREANTELE OLTCHIM........CREANTELE OLTCHIM.

CREANTELE OLTCHIM.

#32398 Re: Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti pe lista!

2015-01-22 07:12

#32395: papa ion - Re: Re: S-a publicat lista completă a creditorilor Oltchim. Verificati daca sunteti pe lista! 

 Am publicat eu buletinul de insolventa aici pe petitie,  preluat de la  economica.net, asa ca altii acum se dau viteji, insa sunt niste mizerii infecte, Legea 85/2006 specifica tot ceea ce am publicat si aratat pe petitie,... nu ca altii imbarlicatori, dezinformatori, hoti, deturnatori de adevar si alte fapte.... In tabelul respectiv este masa credala, sumele creante neachitate din timpul insolventei nu apar ( minciunile celor din Oltchim si a ministrilor sau sindicatelor..., scornelile lor cu masa credala ) deoarece numai dupa publicarea planului de reorganizare se vor arata si tabelele de creante din ianuarie 2013 pana azi.

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-01-22 07:40


CREANTELE OLTCHIM.

#32400 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:42

#32399: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  ESTI UN SALTINBANC  SCOS DIN CONTEXT SI MEREU CAZI IN BOTUL TAU INFECT... PAPA TOT...

 Nu ma copia ca-ti cer drepturi de autor , parca asa faceai, te ocupi tu maimutariturle de nemernicii si alte fapte misele..., sa nu crapi in scosul din context care-l mentii in prostia ineptiilor cu care te ocupi. Mai papa tu mult din canalizarea noastra ca-ti oferim sa mananci continuu, PAPA TOT...