Nu Venirii Satanistilor ce promoveaza neonazismul Marduk

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Nu Venirii Satanistilor ce promoveaza neonazismul Marduk

aliceinchains

#1 Idioţi

2012-08-23 13:30

Nu, nu vorbeam despre cei de la Marduk. Voi sunteţi idioţi şi primitivi. Aţi făcut o petiţie şi pentru asta, prostia nu are limite, se pare. Şi tu, ăsta de ai făcut asta, întâi învaţă, băi, să scrii corect gramatical, dacă tot te dai mare român, dar nu ştii să scrii bine româneşte. "aPţine-te". Şi-n prostia aia de scrisoare e jumate scrisă greşit şi mai spune şi tâmpenii. Marduk e din Suedia, una din cele mai dezvoltate ţări ale Europei, cel mai ridicat nivel de trai, nici nu se compară cu România, n-ai cum să faci asta.
Vai de voi, rămâneţi la fel de primitivi în gândire, dacă nu-ţi place trupa, nu trebuie să o asculţi sau să te duci la concert, dar nu să fii împotrivă printr-o petiţie inutilă, nu rezolvi nimic.
Bogdan

#2 Eu initiatorul

2012-08-23 14:04

aliceinchains ce treaba ai tu ca acesti satanisti provin din Suedia? Nu Suedia este problema ca oricum nu cred ca ne incalzeste pe cineva ca Suedia este tara bogata findca nu Suedia ne da de mancare,nu de la Marduk vine belsugul de grau si legumele fructele ce sunt facute de Dumnezeu nu ai inteles nimica,aici este vorba de cei care promoveaza satanismul ai vazut materialele video ceilor de la marduk? Sa vezi ce mesaje de ura au fata de Dumnezeu.Dumnezeu a creat omul si tot ce ne inconjoara iar noi trebuie sa il slujim nu pe seful tau satana,iuda ce esti.Si te rog sa nu mai jicnesti tu pe altii care sunt cu frica de Dumnezeu eu cu satane ca tine nu negociez.
raven

#3 Si totusi... democratie, anyone?

2012-08-23 15:16

Eu sincer ma uit la chestia asta si nu imi vine sa cred. Petitie pt ce? Societatea noastra a ajuns o mare gluma. Din cate imi amintesc eu, traiam intr-o tara democratica, sau ma insel? M-am saturat de mentalitatea asta de turma... "cine nu e ca noi trebuie sa dispara". Treziti-va la realitate! Oamenii sunt diferiti! Au gusturi diferite! Cei de la Marduk nu vin ca sa va declare voua razboi sau ca sa adune vreo armata de satanisti care sa va arda voua bisericile. Ce se intampla aici e deja psihoza colectiva... Prea mult il folositi pe D-zeu ca scut si motiv pt orice interes. Macar faceti ceva productiv daca va deranjeaza atat de mult asa-zisul "satanism" (care oricum e mai mult ceva imaginat de voi). Organizati voi concertele care credeti ca trebuie organizate... Credeti ca daca ar exista concerte crestine s-ar aduna "satanistii" sa semneze petitii, asa cum faceti voi? Eu nu cred. Nu va mai luptati cu himere si nu mai construiti atatea scenarii melodramatice.. Desi cine stie, poate doar va place sa iscati scandaluri. Parerea mea e ca un crestin adevarat s-ar rusina de activitatile voastre. Crestinismul inseamna acceptare, nu razboi, nu ura, si in orice caz nu politica. Mai bine ganditi-va la lucrurile astea inainte sa luati asemenea masuri puerile si impulsive... si uitati-va si la voi.. Sincer acum, cati oameni credeti ca or sa va semneze petitia? Sa speram ca poporul asta nu a ramas la fel de inchis la minte ca acum 200 de ani. Si chiar daca Marduk au versuri anti-crestine, fiecare are dreptul la o opinie personala. Oricum, oamenii maturi care vin la concerte nu cred ca se duc acolo ca sa il invoce pe satana, ci doar ca sa asculte muzica. Satanistii de care vorbiti voi sunt pustii de 13-14 ani care inca nu stiu pe ce lume sunt. Cu aia va luptati voi? Mai ganditi-va... e penibil ce se intampla.
Un ateu revoltat

#4 Nu mai am cuvinte

2012-08-23 15:32

Ba, cre(s)tinule, INVATA SA SCRII, omu' lui Dumnyezo ! Voi sunteti crestini fanatici, ce se arata asa, doar ca sa fie smek3ri. Religia e ca p..., stim ca o ai (sau nu), da' nu trebe sa o si areti. Nu va inteleg, jur.
Cu ce scop nume ? Sa ma declare satanist ?

#5 Dezgust Total . LTR

2012-08-23 15:42

Societatea noastra cum este incepe sa ma lase rece, mai ceva ca pe un mort in cavou. Din motivul ca cei de la Marduk au versuri in care God and Jesus and toti sfintii, sunt trasi in tepe si omorati si nu stiu ce, nu te convinge el pe tine sa fi satanist. Nu cunoasteti niciunul conceptul de satanist in primul rand, nu stiti sa interpretati cartea voastra scumpa, biblia, nu aveti habar de Goetia a lui Solomon care cu ajutorul la multe entitati(baal, belial, azazel, mamon si multi altii) si-a pus templu pe picioare. Voi daca vedeti ca un om asculta o muzica in care zice ca ,,Jesus Sucks'', gata, e SATANIST, sa il ardem pe rug, sa turnam cianura in anusul lui si sa il tragem in teapa, caci nu il respecta pe ,,dumniezo''. Alt exemplu, daca eu am o piatra, si ma inchin la ea, nu iti voi da in cap cu ea daca tu nu te inchini la ea, doar o sa iti spun de ea . Nu ma dezgusta religia, ci modul cum o interpreteaza oamenii care inca cred tot din biblie. Cititi putin din istorie, faptul ca a fost editata sa fie pe placul bisericii, cititi despre inchizitie, The Black age, cand toate progresele stiintifice au fost stagnate de papa si de autoritatea sa . Toti suntem crestini, insa nimeni nu se intereseaza de adevar, decat de ceea ce ne este indoctrinat in noi. Hai pace si stergeti petitia ca va faceti de rusine.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-09-06 03:41


Arian

#7 Catre "Inchizitorul" Petitiei

2012-09-06 03:44

Domnule Bogdan, initiator al petitiei, raspunde-mi te rog la urmatoarele:

1. De ce incalci dreptul la credinta si la libera exprimare, ambele garantate de Constitutie?
2. Imi poti spune in care articol din Constitutia Romaniei este incriminat satanismul?
3. Unde sunt probele incriminatorii care sa sustina faptul ca formatia "promoveaza neonazismul"?
4. Frica de Dumnezeu pe care o ai, este defapt o frica fata de biblicul Jahve?
5. Tu ce ai creat concret pentru neamul si patria ta?
bogdan

#8 bogdanlupu22@yahoo.ro

2012-09-06 07:17

@7 Catre "Inchizitorul" Petitiei - dar tu ce ai creat? Eu nu pot sa creez ceva ca nu conduc eu tara aici e vorba de un fel de protest impotriva ceilor satanisti daca esti asa tare fericit in bratele lui satana atunci numai critica tu si judeca pe altii care protesteaza impotriva satanistilor. Daca esti asa guraliv te astept pe messenger bogdanlupu22.Buna ziua!!
Arian

#9 Catre "Inchizitorul" Petitiei, partea a II-a si ultima

2012-09-06 13:38

Nu ai binevoit sa raspunzi la cele cinci intrebari. Observ ca nu ai argumente rationale iar dupa discurs pari a fi doar un fanatic religios ce umbla cu etichetari gretoase si care nu binevoieste sa invete macar limba romana. La revedere!
aliceinchains

#10 Arian,

2012-09-07 13:10

Nu ai cu cine discuta, nu are nici un argument în favoarea lui.

Bogdane, ia aruncă o privire aici: http://www.metalhead.ro/poze/poze_concert_marduk_si_immolation_la_bucuresti-foto-gid-131728-l-1
Şi aici: http://aliceinchains95.blogspot.ro/2012/08/marduk-si-noua-dreapta.html

Nu ai făcut nimic cu petiţia, era evident! Şi nici Noua Dreapta n-a făcut nimic, cu toate sesizările lor! Nici nu aveau cum să schimbe ceva, e un concert.
shagrath

#11 Dedicatie

2012-09-07 18:09

Se pare ca tot ce-ati reusit sa faceti,a fost sa atrageti atentia trupei Marduk,care v-a si dedicat o piesa!LA CAT MAI MULTE CONCERTE MARDUK IN ROMANIA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=90TVZzcPYZI
akexabderj

#12 akexabderj

2014-01-23 12:16

sugeti pula cacanarilor! TRAIASCA NEO NAZISMUL!