Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Isi bat joc de copii care sunt la inceput de drum . Se taie orice speranta . Cum este corect?
Departajearea se face pe subiecte neclare ?
Re: Re:
A spune ca subiectul si predicatul sunt identificate dupa pozitia in propozitie este inca o mare dovada a necunoasterii gramaticii limbii romane si explica numarul mare de raspunsuri incorecte, inclusiv al ministerului. Felicitari!
Trisori
Re:
Dupa cum prea bine vezi si tu in articol,scrie ca doar in judetele Zalau si Cluj Napoca se vor puncta ambele raspunsuri.
este norml sa se puncteze numai sudiectiva deoarece era foarte clar prin contragere.daca contragi propozitia secundara cuvantul care iti iese este cu functia de subiect.de aici rezulta ca propozitia secundara din fraza data este subiectiva.
Re: Subiectiva era:P
http://www.antena3.ro/pictures/documents/195-EN_Limba_si_literatura_romana_bar_06_LRO.pdf
Nu cred ca ganditi:D...Cititi cu atentie aici si vedeti ca e subiectiva;)
Re: Re: Nu e corect!!!!!
Are un blog:http://liviumarianpop.blogspot.ro/ ,si din cate am inteles are si twitter!
Da..este foarte preocupat sa mentina publicul informat prin intermediul internetului,dar se pare ca neglijeaza problemele REALE ale acestei tari:PROGRAMA SCOLARA(in tara fiind multe alte probleme...dar EDUCATIA il priveste pe acest stimat domn...deoarece se numeste Ministru al Educatiei) !!!
Nu am o inteligenta peste medie,dar imi dau seama cand sunt victima unei nedreptati!Telul meu acum,este sa obtin o nota cat mai mare la matematica(desi ma bazam pe romana,fiind materia mea preferata) sa intru la un liceu acceptabil(datorita PROGRAMEI SCOLARE DEFICITARE nu pot intra la liceul dorit), si apoi sa plec din tara!Multumesc tuturor care au semnat in scopul revizuirii baremului de corectare!Am mai zis-o si repet:Prost sa fii noroc sa ai!
100% ?:| Poate 100 la mie din profesori sustin ca este subiectiva. Eu stiu exact ca 98-99% din profesori considera ca predicativa este raspunsul corect. Si ne spune noua ministrul altceva? :)) E paralel cu viata si nu stie sa-si faca meseria. Daca vrea schimba baremul, daca nu vrea il lasa asa. E foarte simplu. Daca nu se putea schimba nu mai lua nastere tot scandalul, nu se mai scria nicio petitie, toti acceptau fara sa comenteze. Dar din moment ce se poate schimba si se poate repara greseala, e si normal sa ne revoltam.
Re:
Multi au pus varianta c. la nimereala si acum se cred mari destepti. Atata timp cat profesorii se contrazic este sigur o problema de interpretare. Prin urmare corect ar fi sa se puncteze amandoua variantele, avand in vedere ca amandoua sunt posibile.
Nu are nimeni dreptul sa jigneasca niste elevi, care poate CHIAR AU INVATAT , asa ca abtine-te! IMI PARE RAU CA ESTI INVIDIOS.
anonim
| This discussion has been closed. |
:p