Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re:
Domnule Prim Ministru, va multumim pentru aceasta rapida dovada de nepasare, de ignorare a unora dintre locuitorii tarii...
Domnule Presedinte, nu as putea sa jur ca sunt"fanul Dvs". dar, cel putin pana acum,ati aratat ca aveti Coloana si "sange in instalatie". Si, ca VA PASA !Avem sansa unei"reactii"?
Adevarul
Re: Re: Re: Re:
Repet :Sunt din Salaj . Presupun ca se iau in considerare . In aceasta dimineata Ministerul a trimis ordin ca fiecare inspector de limba romana sa-si exprime opinia cu legatura la punctarea ambelor varinate, si banuiesc ca multi dintre ei au fost de acord cu chestia asta , deci da, e posibil ca in fiecare judet sa se aplice .
Re: Re: Re:
Din ce judet esti? Poate din acelasi cu mine... Si nu eram ironic, chiar nu-mi arde de asa ceva...
Adevarul
semnati si aici ca poate rezolvam mai multe !
Re: Adevarul
Adevar ? Sau Minciuna ?
De ce nu vreti sa lasati egoismul de-oparte ? /:)
Va credeti bun pentru faptul ca a-ti dat cu banul ?
Sa fim seriosi acum , v-ati facut si voi o petitie ca sa ce ? Ca sa vi se acorde dreptate ? Nu va furam locurile la liceu , stati linistiti ;)
Re:
Mi se pare normal sa fie revizuit baremul deoarece cei mai buni profesori universitari in lingvistica au afirmat faptul ca propozitia putea fi interpretabila functia sa in fraza fiind data de felul in care este rostita propozitia.Sincer ar trebui sa va ganditi si la cel de langa dumneavoastra tiinand cont de faptul ca nu au gresit 50 - 60 de elevi ci a fost un numar considerabil , iar un alt argument care vine in favoare afirmatiei mele este faptul ca conflictele acestea de opinii s-au creat si in randul profesorilor.Pe viitor v-as ruga daca nu sunteti in domeniu sa va pastrati afirmatile de prost gust . Va multumesc !
MINCIUNA
Re:
Omule nu intelegi ca sunt amandoua corecte? Taci din gura daca tot te dai mare destept!
Re: Re: Nu e corect!!!!!
Ai nevoie de ajutoare? Iti ajung aproape 30 000?
| This discussion has been closed. |
Re: Nu e corect!!!!!
#4201: Andreea - Nu e corect!!!!!
Andreea, unde-l gasesc eu pe NET pe acest MINISTRU?
Da-mi o adresa acestui ministru........un telefon ceva....
IL decapitez !
Am scris peste tot, din start, cred ca am fost PRIMA, ca e PR...si am motivat ...
Stiam acest "litigiu" inca de cand am dat Concurs la Universitate, ca asistent, in 1973!
OF!