Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: AlinutsSa
Shut up !
Re: Re: grav
Si care e explicatia ta? Si apropo cei care au schimbat cuvantul cum spui au facut o"contragere".
PREDICATIVA E MA AM SPUS
PREDICATIVA E MA AM SPUS
MAI E
Re: Re:
Exact, oricum vorbim la nivel de clasa a 8-a nu de mai stiu eu ce ... Asta a bagat-o doar ca sa ne abureasca
Re:
1+1=3 ziceti voi, cei cu subiectiva si o stiti foarte bine. Profesori universitari, cu doctorat, cu gradul I s.a.m.d sustin ca propozitia este predicativa, dar se gaseste un copil de a VIII-a, ca in cazul de fata /:) , sa vina si sa spuna ca EL/EA are dreptate. Noi pe cine sa credem? Eu optez pentru prima varianta, cea cu profesorii si cred ca multi opteaza ca mine.
Re: heaven
Re: Re:
asta inseamna ca 1+1 pana maine clar nu mai face 2 :(
exact !!!!!!!!!!!!!!!
cum poate sa faca o astfel de gafa dupa alta gafa? E in ceata totala saracu`
Ne dau punctele sau nu???
Scria cineva mai sus ca in unele centre de corectare se iau in considerare ambele variante. Stie cineva mai multe???
Re: Re: Re: grav
draga mea este corect contragere mai deschide si tu manualul de limba roamana din cand in cand
VOTATI IN CONTINUARE!!!!
Ministerul ar trebui sa dea puncte ambelor variante
SUBIECTIVA
Adevarul
Re: PREDICATIVA E MA AM SPUS
#4136: Ion Mariu Olteanu - PREDICATIVA E MA AM SPUS
Cine ti-a zis tie asta? Nici macar nu sunt 200.000 de copii care au dat examenul, de unde sa se stranga 200.000, de la parinti sau de la ceilalti invidiosi?
Re:
Are dreptate macar 3 puncte , deoarece fraza avea subiect nu avea cum sa fie subiectiva oameni buniii !
| This discussion has been closed. |
Re:
#4118: abc -
asta inseamna ca 1+1 pana maine clar nu mai face 2 :(