Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Trist - majoritatea a gresit
#4088: - Trist - majoritatea a gresit
Si este asa de rau ca un elev olimpic a fost nevoit sa citeasca si iar sa citeasca?De ce sa pedepsesti elevul pentru ca este documentat?De ce sa consideri gresit un raspuns ce era la baza corect?
Re: Re: Re : #3903 o tara de agramati
#4083: ionut - Re: Re : #3903 o tara de agramati
La sfarsitul propozitiei enuntiative se foloseste semnul de punctuatie numit punct [.], nici pe de parte punctul si virgula. Data viitoare cand corectezi pe cineva pe tema asta, prima data uite-te la tine!
Re:
De intrat vom intra toti, asta e logic, dar mai conteaza si unde intram... :-s
Adevarul
Re:
Re:
este cea mai buna metoda:)) de a rezolva pe ministrul nostru il intrebau ceva si el raspundea al;tceva AVEM NUMAI RETARDATI LA CONDUCERE in primul rand MAI MULT DE 50% dintre oameni sustin ca aceasta propozitie predicativa el a schimbat procentu in conferinta in favoarea celor cu subiectiva AVEM DE 10 ORI MAI MULTE ARGUMENTE CA ESTE PREDICATIVA cand a fost pus saargumenteze a schimbat subiectu .....este pateti ceea ce face!!!!
Re:
Consideri ca te duce capul? Pun pariu ca nici macar nu te-ai uitat sa vezi care e subordonata si ai dat la plesneala. Si acum te crezi inteligent si ne faci pe noi, indirect, mai redusi mintal.
Re: grav
Eu personal, alaturi de foarte multe alte persoane competente, cu ceva in creieras, pot sa dovedesc ca propozitia subordonata este subiectiva fara sa schimb nimic. Daca cineva imi poate dovedi ca respectiva propozitie este predicativa fara sa schimbe nicio topica, niciun cuvant atunci, voi semna petitia de revizuire a baremului, dar poate cineva? NU!!
De ce? Pentru ca propozitia a fost data intr-un mod, atunci asa trebuia analizata, nu intoarsa pe toate partile... Desi, nu pot sa-i contest pe cei care doresc revizuirea baremului, de ce? Normal, ca daca nu au fost capabili sa recunoasca felul subordonatei si in momentul actual au 0 puncte, lor le convine sa aibe acum 3, inseamna foarte mult 3 puncte din 100.
Mi-e scarba de ceea ce se intampla, sper ca macar sa se invete din greseala asta...
Se vede ca suntem romani...
1+1 in baza doi face 0 (zero!)
asta a spus ministrul !
pacat
Atributiva, de fapt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ceea ce ma jeneaza e dificultatea rasfoirii - care dificultate? a rasfoirii,
va dau salam in gura daca ma contraziceti, sunt olimpic in clasa a 11-a si stiu ce vorbesc.
Ponta, Ponta si am crezut in tine...si am sperat...
Nu cred ca apuci concediul cu asemenea membrii in echipa!
Re: Trist - majoritatea a gresit
#4088: - Trist - majoritatea a gresit
Si sa inteleg ca suntem depunctati pentru ca avem o minte dezvoltata?
Contestatii
| This discussion has been closed. |
grav