Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Mai presus de toate, in momentul in care a fost nevoit sa dea explicatii, sa motiveze de ce punctul b nu este corect, ministrul nostru a schimbat subtil subiectul. Noua ni se reproseaza ca am gresit, desi am scris corect. Singurul lucru care ar trebui sa ni-l reproseze ar fi ca nu incercam sa dam jos un incompetent de la conducere, ca suportam batjocura acestei persoane fara scrupule. Imi pare rau de viitoarele generatii care vor simti indiferenta unui astfel de sistem absurd.
era atributiva.
"Ceea ce m-a j-eneaza e dificultate-a rasfoiri"
dificultate. DE CARE dificultate? a rasfoirii,
vai de capul vostru.
#4064 Sa facem cu totii contestatii2012-06-26 16:57
Deci nu vor sa rezolve, trebuie sa facem cu totii contestatii, sa blocam sistemul"
Asa ar trebui !!
Se cearta profesorii intre ei. Unii spun k e predicativa unii k e subiectiva. Ce mai vor de la noi dak ei habar nu au. Asta e, nai ce-i face traim in Romania
Re: Re : #3903 o tara de agramati
#3914: - Re : #3903 o tara de agramati
prostul nu sunt eu
cei ca tine nu au ce cauta pe astfel de forumuri; probabil ca esti vreun manelist; ai grija ca mai sus ai scris "sa scri" si corect este "sa scrii"; asa ca mai invata, si apoi sa vii sa-ti dai cu parerea; probabil ca la viata ta nu ai citit decat facebook-ul; mai citeste si altceva; da, chestiile alea de hartie, in care nu ai poze, si se gasesc la librarie
mi-a dat ca exemplu matematica:
1+1=2 dar, in baza 2 1+1=0 (zerooooo !) asa a spus ! sa-i spun ca face 10 sau sa-l las in ceata, cum m-a lasat si el pe mine?
Trist - majoritatea a gresit
Aproape 27 de mii de semnaturi chiar nu conteaza?!?! In alte tari problema era deja rezolvata.e vina noastra ca ei nu stiu sa faca un examen calumea si specific clasei a VIII`a?!Cu exercitii concrete?! Rusine !!!
Re: Re:
Dar problema e ca nu vor pierde nimic, petitia asta cere sa se puncteze in mod egal ambele variante ca fiind corecte. Ei nu au nimic de pierdut, de aceea nu reusesc sa inteleg de ce inloc sa ne sustina, ca acum suntem toti stresati cu admiterea la liceu, ei vor sa ne saboteze, sa primeasca doar ei cele 6p in ciuda faptului ca ambele sunt corecte.
Re: Re: #4078
sunt la fac. de litere, inteligent-o, am media 9.42 curvo!
Re: Un elev
#4090: josministerul - Un elev
Da, si te trezesti cu vreo 20-30p in minus ca ai facut contestatie.
Adevarul
Adevarul
| This discussion has been closed. |