Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re:
bun........si ce legatura are ???????
in plus in fraza era verbul "a fi" care e vb copulativ:) si era predicat nominal incomplet => subordonata e predicativa.. iar principala avea subiect :)
o tara de agramati
Cel mai bine este sa le puncteze pe ambele,nu se poate ca un asa subiect sa fie dat la examenul unor copii de clasa a VIII-a,in care doua variante sa fie corecte.
Daca nu te-ar fi deranjat si nu ti-ar fi fost frica de petitia noastra, care , sa fim seriosi, si tu esti constient ca e corecta, nu te-ai fi amestecat de la inceput, ti-ai fi vazut de treaba ta.
Si din moment ce imi spui mie ca "dau in penibil" , ceea ce nu prea exista prin limba romana :)), iti pot spune si eu : Invata sa te exprimi ! ;)
Adevarul
Re: Re: Mai "ratatule".
Mai zici de noi ca suntem ofticati, uita-te ma la tine ca vi aici si comentezi. Du-te ma si invata la matematica, daca esti asa destept la romana.
Adevarul
SA SE FACA DREPTATE
Re: Re:
Cum adica 'doar' ? Adica jumatate de tara e putin? Tu esti cam prost
Re:
Aoleu ! 2 luni ai invatat ? si ce s-a intamplat cu restul de 4 ani , pana in clasa a vIII a ?
ce sa mai facem acum?
Re:
Nu se pune problema ca a gresit o jumatate de tara, elevii nu au gresit, nici daca au ales subiectiva, nici daca au ales predicativa!
Au gresit grav si ar trebui sa isi dea demisia urgent cei din Comisia de eleborare a subiectelor, dar mai ale a baremului!
Groaznic am ajuns ....
| This discussion has been closed. |
Re:
#36: -
e ma-ta . toti astia care ati dat predicativa va ofticati ca ati stiut la celelalte. ofticatilor.. asa va trebuie. nu trebuie schimbat baremul doar pentru jumate de tara de idioti care au scris b.