Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-03-11 19:07



Musafir

#1552

2012-03-11 19:13

In timpul Revolutiei am visat cu ochii deschisi FERICIREA POPORULUI MEU.Acum ma simt tradata furata de toti politicienii perindati la putere de 22 de ani...Nu am incetat sa doresc si sa sper ca visul meu va deveni realitate.

Musafir

#1553

2012-03-12 02:52

"Basescu si mafiotii din tara noastra judecati, condamnati pe viata, confiscarea averilor si a conturilor bancare deschise in diverse tari, transformarea bunurilor acestora realizate prin hotie si inselaciune a poprului in buget la venitul statului pentru reindustrializarea tarii si insanatosirea agriculturii romanesti."

Musafir

#1554

2012-03-14 09:34

Schimbarea adevarata inseamna responsabilizare - http://www.petitieonline.ro/petitie/35986059

Musafir

#1555 Un mare tradator de tara! Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, pregateste jefuirea la sange a popor

2012-03-14 18:09

Ministrul Agriculturii din Romania, Stelian Fuia, are multe in comun cu predecesorul sau, Valeriu Tabara. Ambii sunt creatii ale celui mai mare producator de organisme modificate genetic (OMG), Monsanto, si ambii sunt orice numai reprezentanti ai intereselor romanilor, nu. Singura lor legatura cu acesta tara este faptul ca, printr-o coincidenta nefericita pentru noi, se exprima cat de cat coerent in limba romana. Chiar in prima sa conferinta de presa, Stelian Fuia, specialistul in OMG-uri, “cultivat” de big pharma pana a ajuns, ca si predecesorul sau ministru al agriculturii, spunea ca proprietatea micilor agricultori este un moft si ca micile lor loturi de pamant prin care isi asigura hrana familiei pot fi confiscate, prin diverse scheme, pentru a fi date sefilor lui “multinationali”, in virtutea, nu-i asa, eficientizarii agriculturii si comasarii terenurilor, vezi Doamne, foarte faramitate in acest moment. Iata acesta declaratie halucinanta in care Fuia sugereaza ideea ca romanii nu muncesc pamantul pentru ca sunt lenesi, si nu pentru ca nu au unde sa vanda produsele, tot prin bunavointa criminalilor care s-au perindat pe la ministerul Agriculturii de-a lungul timpului.

In plus, declaratia reflecta spiritul kominternist in care Fuia s-a format. In loc sa-l stimulezi pe om sa produca, il amendezi pentru ca l-ai saracit si l-ai adus in imposibilitatea de a mai produce.

“In 2011 am avut o suprafaţă sub un milion de hectare nelucrate, dar trebuie ca şi acestă suprafaţă să fie adusă în circuitul agricol fără a afecta proprietatea. Când vorbim de teren, e adevărat, e proprietate privată, dar este şi un bun public. Şi nu putem pe acest segment, pe acest potenţial de creştere economică să punem o cruce şi să nu-l folosim”, a spus Fuia chiar in prima sa conferinta de presa in calitate de ministru.

Cu alte cuvinte, asistam la o noua nationalizare a terenurilor ca in anii 50. Diferenta este ca acum terenurile nu mai merg in proprietatea statului sub forma de bunuri comune, ci in mainile hulpave ale asa-numitilor investitori privati, care nici macar nu sunt de nationalitate romana.

Mijloacele de a face acest lucru sunt doua – in primul rand amendarea cu sume mari a celor care, adusi fiind la sapa de lemn, nu-si mai pot lucra pamantul pentru ca oricum nu au unde sa-si vanda produsele. In al doilea rand, o gaselnita incredibila, BANCA FUNCIARA, cu rolul de a lua pamanturile romanilor saraciti si a le da catorva etnii hulpave, care au investit in cariera domnului Fuia si asteapta acum sa-si recupereze investita.

Sa detaliem putin acesta schema a celui mai mare jaf din istoria Romaniei, acela al terenurilor agricole care ar trebui sa asigure existenta generatiilor viitoare:

1. Derulezi o campanie media furibunda, cu ajutorul slugoilor din presa vanduti pe doi lei, in care spui ca marea problema a agriculturii romanesti ar fi faramitarea pamanturilor, cauza din care, vezi Doamne, romanii nu ar fi competitivi. Nu spui nimic de mici proprietati private, de familie, transmise din generatie in generatie, cum gasesti peste tot in Europa.

2. Faci orice iti sta in putinta pentru saracirea, pentru deposedarea de orice forma de capital a micului producator ROMAN. Si asta se face prin acordarea de subventii ridicol de mici, prin lipsa unui sprijin real pentru cumpararea de utilaje, prin distrugerea sistematica a infrastructurii agricole minime, astfel incat micul producator sa nu poata sa-si vinde produsele muncite cu chin decat pe trotuare, pe la colt de blocuri sau de-a lungul soselelor, prin incurajarea importurilor la preturi de dumping. Acesta campanie sustinuta se pare ca a dat roade pentru ca, in ultimii patru ani, au disparut aproximativ 500.000 de mici propritari. Daca in 2007 existau 1,5 milioane de proprietati subventionate, acum mai avem doar 1,048 de milioane de proprietati. Se pare ca acest ritm de disparitie nu este satisfacator pentru acesti tradatori care vor deja mai mult.

3. Dupa ce i-ai saracit pe romani si le-ai bagat in cap ca faramitarea proprietatilor ar fi marea problema a agriculturii (si nu toate celelalte), le trantesti in moalele capului o amenda pentru terenuri nelucrate din motiv de sapa de lemn, pentru a-i forta pe bietii tarani, care nu vor putea plati amenzile, sa le vanda pur si simplu pe nimic.

4. Daca vezi ca taranul roman este incapatanat si, chiar si asa, tine cu dintii de bucatica lui de pamant primita mostenire, infiintezi o BANCA FUNCIARA. Evident ca nu sut bani pentru subventii pentru utilaje, dar se vor gasi bani pentru acesta banca funciara, evident din buzunarele noastre, de la bugetul de stat. Cu alte cuvinte, Fuia va cumpa cu banii nostri terenurile mici ale taranilor saraciti, le va comasa, iar apoi le va vinde “fermierilor”. In mod ciudat, nu se spune cine vor fi acesti “fermieri” si nici care sunt criteriile dupa care vor fi alesi pentru a primi aceste terenuri, cumparate, va reamintim, din banii nostri, insa putem sa banuim care este etnia acestora. Evident, ca daca nu s-au gasit bani pentru sprijinirea micilor agricultori se gasesc fonduri bugetare pentru cumpararea de ternuri.

Prin aceste masuri, Stelian Fuia, se dovedeste a fi un bun urmas al altui criminal odios, Valeriu Tabara ale carui idei se rezumau in principiu la doua: sa preia terenurile taranilor adusi la sapa de lemn si sa faca mari exploatatii, straine evident, pe care sa cultive organisme modificate genetic.

Aceste personaje, ca, de altfel, si patronii lor de afara, n-au auzit in viata lor de exploatatii mici si profitabile de familie, detinute de romani, cu culturi ecologice care sa fie vandute apoi pe pietele externe cu profit mare, in conditiile unei cereri in crestere pentru astfel de produse. Nu, viziunea acestora este alta – Romania sa devina un mare WC agricol controlat de straini, unde romanii sa fie sclavi si sa cultive organisme modificate genetic.

SOLUTIA: Evident, solutiile pe care ni le pregateste domnul Fuia nu sunt, din fericire pentru noi, ireversibile iar noul guvern legitim care va veni la conducerea tarii mai devreme sau mai tarziu trebuie sa nationalizeze imediat toate terenurile agricole si silvice instrainate ilegal pe care apoi sa le puna in loturi mici la dispozitia agricultorilor romani. Pe de alta parte, acesti neveniti, propulsati in functii inalte ale statului de puteri straine, trebuie pedepsiti exemplar pentru tradare de tara, chiar daca pentru acest lucru se impune modificarea Constitutiei si a Codului Penal.

Musafir

#1556

2012-03-14 18:33

"Pentru patria noastra scumpa, ROMANIA!"

Musafir

#1557

2012-03-14 22:39

Majoritatea politicienilor din 90 pana azi ar trebui judecati(condamnati)-Stiu ei de ce.
ASTA AR FI DREPTATE IN ROMANIA

Musafir

#1558

2012-03-15 16:41

Vreau ROMÂNIA înapoi, Vreau ROMÂNIA MARE !

Musafir

#1559

2012-03-16 17:53

Numai uniti putem crea o adevarata schimbare. Ma rog ca bunul Dumnezeu sa ne ajute sa realizam ceea ce ne propunem pentru salvarea acestei frumoase tari si a celor care traiesc si simt romaneste.

Musafir

#1560 Exterminarea Romaniei de catre straini

2012-03-16 18:41

PENTRU A NE EXTERMINA, PENTRU A SFARTECA SI CUMPARA ROMANIA, EVREII SI MASONII DE LA FMI NE IMPRUMUTA CU JAPCA. TOATE ASTEA PRIN TRADAREA SI SUPUNEREA TOTALA A PUTERII DIN ROMANIA, ADICA A EVREILOR MASCATI SUB NUME ROMANESTI , CARE AU PRELUAT CARMA ACESTEI TARI.
Deputatul PSD Ion Stan susţine că lideri de la vârful guvernării au falsificat datele economice ale ţării, astfel încât România să fie nevoită să se împrumute de la FMI, relatează România TV. Într-o declaraţie politică, depusă la Camera Deputaţilor şi intitulată “Asasinii economici ai României. Ce-i (Cine-i) leagă pe Traian Băsescu, Jeffrey Franks, Sorin Blejnar şi «blonda lui Boc»?“, Stan acuză planurile de “asasinare economică” a României.

“Puterea de la Bucureşti este cel puţin complice la o manoperă sistemică de falsificare a indicatorilor macroeconomici, care a împins la decizii politice greşite, ale căror efecte sunt trădarea de ţară, în varianta subminării economice şi a ştirbirii suveranităţii şi independenţei politice, urmare a aservirii faţă de organizaţii străine“, a afirmat deputatul Ion Stan, membru al comisiei parlamentare de control al Serviciului Român de Informaţii, într-o declaraţie politică, depusă la Camera Deputaţilor.

Stan vorbeşte despre un plan deliberat de “asasinare economică” prin aservirea României, prin intermediul împrumuturilor, către organismele financiare internţionale şi cei care le controlează din umbră.

“Din vremurile în care se negocia şi semna, pe bază de mită, aderarea şi integrarea României în familia euro-atlantică, datele macroeconomice ale României au fost sistematic falsificate. Astfel, la momentul actual, anul 2012, diferenţa dintre datele macroeconomice reale şi cele făcute oficial publice (după “prelucrarea” de către Banca Naţională a României, Ministerul Finanţelor Publice, Institutul Naţional de Statistică, Comisia Naţională de Prognoză) a ajuns, pe calea adâncirii diferenţei, menţinută în mod voit, dintre capacitatea administrativă macroeconomică şi capacitatea de evoluţie a economiei reale şi pe calea efectelor dezvoltării economiei reale, la dimensiuni considerabile. Datele privind produsul industrial brut sunt subevaluate cu circa 20 la sută (PIB real = PIB comunicat public + 20%). Aceasta subevaluare a datelor economiei reale a fost necesară pentru a se demonstra, pe bază de date false, că România are nevoie de împrumuturi internaţionale”, susţine Stan.

“Manopera prelucrării statistice frauduloase a fost realizată în cadrul unei strategii integrate pe care asasinii economici - în cazul României, Jeffrey Franks şi predecesorii săi – au aplicat-o la nivel global. Coordonatorii strategiei sunt marii anonimi din spatele Fondului Monetar Internaţional“, mai spune Stan.

Falsificarea se produce prin intermediul oficialilor controlaţi de către FMI din fiecare ţară, apoi oferta de finanţare ar fi propusă pe baza acestor date false.

“Pe baza acestor date false, FMI a elaborat ofertele de finanţare (însoţite de condiţii economice dure care ţinteau, de fapt, achiziţionarea, la preţuri derizorii, a activelor economice de importanţă naţională), acceptate imediat de agenţii din centrele naţionale de decizie economică şi politică naţională”, explică pesedistul.

Indicatorii economici reali sunt de asemenea bine cunoscuţi Fondului. “Unele dintre instituţiile cărora li s-au solicitat, în acest mod neoficial, datele reale, nu au putut răspunde la respectivele solicitări pentru simplul fapt că, în condiţiile instituţionalizării prelucrărilor statistice false, practic nu au avut acces la datele adevărate. În aceste condiţii, Jeffrey Franks, a luat legătura, cu acceptul lui Traian Băsescu, cu şeful ANAF, Sorin Blejnar pentru a preleva datele reale direct din bilanţuri. Sursele noastre ne-au comunicat faptul că existenţa unei interceptări “accidentale” a posturilor telefonice cu numerele 0728.666.063 şi 0741.239.082 ori accesarea bazelor de date ale operatorilor reţelelor respective de telefonie ar putea furniza dovezi irefutabile privind funcţionarea sistemului descris. Mai mult, am avea şi surpriza de a constata că şi “blonda lui Emil Boc” este integrată comandoului asasinilor economici ai României“, susţine deputatul.

“Din acest moment al anului 2012, când România trebuie să ramburseze către FMI 1,2 miliarde euro, începe lungul şir al anilor de scadenţă, care vor îngropa şi mai mult economia românească (…) Având în vedere că FMI a debutat ca un fond mutual internaţional şi statele participante îşi cer drepturile, iar această misiune instituţională a fost ulterior denaturată, se pune întrebarea dacă la nivelul conducerii FMI sunt cunoscute acţiunile lui Jeffrey Franks şi cui servesc ele”, a conchis Stan.

Musafir

#1561

2012-03-17 10:11

Este nevoie ca oamenii de concepție să ajungă acolo unde le este menirea pentru a produce schimbări autentice nu artizanale.

Musafir

#1562 Re:

2012-03-17 11:54

#7: -  

 

Ce ai cu ungurii ?!! Noi oare nu traim, muncim si suferim ca toti ceilalti in tara asta ? Mai trebuie sa ascultam si porcariile de acest gen ...

Musafir

#1563

2012-03-18 16:55

Un roman

Musafir

#1564

2012-03-19 17:41

Se pare că nu vrem NIMIC ! Dacă am vrea cu adevărat i-am SPULBERA de la putere în frunte cu " DERBEDEUL ŞEF"!
Ne dorim cu ardoare TĂTUC, ALME, NICOLICI şi TATOI ! Asta vrem, asta avem ! "Ciumpalcii" sunt capitalişti şi uitară de lozinca bolşevică " Proletari din toate ţările, UNIŢI_VĂ ! Şuguşaţi de biruri şi legi în defavoarea "prostimii" vom merge la dialog cu divinitatea cu speranţa "fericiţilor săraci cu duhul", căci acolo, printre aripi şi sfinţi fi-vom cei dintâi dintre "păcătoşi" !

Musafir

#1565

2012-03-19 19:58

Sustin cu trupul si sufletul schimbarea actualei clase politice corupte si tradatoare de neam si tara. Semnez petitia.

Musafir

#1566

2012-03-20 07:51

Mă alătur acestei idei din dorința de a recupera tot ce s-a furat acestei țări. România are nevoie de o economie proprie-strategică, care să asigure bunăstarea națiunii.Prea mult depindem de acești așa-zișii*protectori internaționali*ai națiunii române.Ne/am pierdtut industria românească, care totuși era bună. Ne-am pierdut marile complexe agricole, care erau totuși bune. Acum importăm totul. Aceși conducători nu pot fi considerați români adevărați, ci doar vânzători de țară.

Musafir

#1567

2012-03-20 19:37

doresc sa am o tara in care sa fim liberi si sanatosi agricultura sa se faca ca in europa si mai putine medicamente si alimente contrafacute.nepotii sa traiasca nu sa se nasca cu malformatii..

Musafir

#1568

2012-03-25 00:46

Lipsa "curateniei" in toate partidele politice va propulsa acelasi tip de politicieni.
Lipsa educatiei in randul romanilor va aduce in continuare prin vot asemenea "oameni" politici.
Lipsa intrebarii "Cate locuri de munca ai creat?" si "Cine te recomanda?" va propulsa alti politicieni la fel ca acestia de acum.
ATENTIE!

Musafir

#1569

2012-03-26 00:54

Schimbare pe stomacul gol, nu se poate!
Prin urmare, NUMAI educarea tineretului si a adultilor, siguranta locului de munca, ridicarea nivelului de educatie sanitara si de sanatate morala si fizica a populatiei si retributiile multumitoare vor scoate Romania din saracie.
Mai mult, pana cand nu vor fi judecati si condamnati la inchisoare cu executare toti presedintii si premierii de pana acum, precum si acolitii lor, care au vandut precum Iuda Iscarioteanul, economia Romaniei liftelor straine, nu se va face dreptate!

Si pentru ca tabloul sa fie complet, respectarea cu sfintenie a legilor tarii si nu modificarea lor dupa cum bate vantul. . . intereselor, trebuie sa constituie fundamentul increderii reciproce intre oameni, dar si intre oameni si serviciile statului.

Aceasta implica si repartizarea fondurilor din buget, asa cum spun legile, pentru invatamant, sanatate, aparare si siguranta nationala, cultura (inclusiv la sate), dezvoltare in teritoriu etc.


Musafir

#1570 Alt partid care poate salva Romania

2012-03-26 19:55

Programul PNC (PARTIDULUI NAŢIONAL CREŞTIN)

Vă prezint o primă versiune parţială a Programului Politic al PARTIDULUI NAŢIONAL CREŞTIN, partidul dezrobirii naţionale, urmând ca pe parcurs să vă supun atenţiei şi celelalte fragmente, până la versiunea finală.

Introducere

Trăim vremuri de restrişte. România actuală este un stat ce pluteşte în derivă, fără o direcţie, fără un scop, fără un proiect naţional care să coaguleze energiile creatoare şi resursele naţiunii. La peste două decenii de la căderea comunismului nimic nu pare a se fi schimbat în bine în România, din contră: neamul românesc s-a diminuat simţitor, proces ce se va accentua în viitor, potrivit prognozelor demografice; a crescut prăpastia între pătura privilegiată şi majoritatea românilor, astfel că putem vorbi de o polarizare socială excesivă, fără existenţa unei clase de mijloc; corupţia a atins cote inimaginabile; infracţionalitatea a luat amploare şi a căpătat noi forme de manifestare; economia românească e practic inexistentă; învăţământul scoate analfabeţi pe bandă rulantă; povara îndatorării la organismele financiare şi bancare internaţionale apasă nu numai pe umerii generaţiilor actuale, ci şi pe cei ai generaţiilor viitoare; sistemul de sănătate e la pământ; capacitatea de apărare a ţării e substanţial diminuată, în ciuda apartenenţei la organizaţia nord-atlantică, al cărei statut nu obligă cu nimic celelalte state membre să sară în ajutorul altui membru NATO dacă este atacat; dintr-un popor creştin şi aşezat , românii au devenit o populaţie fără identitatea naţională, fără speranţă şi opţiuni pentru viitor.

Prezentate drept marile obiective şi realizări naţionale ale clasei politice post-decembriste, aderarea la Uniunea Europeană şi NATO nu numai că nu au adus poporului român prosperitatea, bunăstarea, prestigiul şi siguranţa mult promise, ci mai mult l-au sărăcit atât material, cât şi spiritual şi biologic, în timp ce pe plan extern România e o ţară tot mai dispreţuită şi singură. Sacrificiile făcute de români pentru integrarea în aceste organizaţii globaliste s-au dovedit în mare parte nu numai inutile, ci şi extrem de păguboase, atât Uniunea Europeană, cât şi Organizaţia Nord-Atlantică aflându-se astăzi în pragul destrămării, fiind o chestiune de timp până ce vor dispărea. Şi cu toate acestea, guvernanţii şi-au fixat drept obiective principale aderarea la Spaţiul Shangen şi adoptarea monedei euro.

Identitatea Partidului Naţional Creştin

În contextul deznaţionalizării şi descreştinării poporului roman, cât şi al riscului dispariţiei statului român unitar, naţional, suveran, independent şi indivizibil, se impunea apariţia unei noi formaţiuni politice naţional-creştine care să fie conectată la realităţile româneşti şi internaţionale şi care să răspundă noilor provocări lansate de forţele antihristice care tind să înrobească şi să distrugă lumea.

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN s-a născut din lacrimi şi disperare, dar cu multă credinţă şi speranţă pentru un viitor luminos al neamului românesc.

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN se situează programatic la dreapta spectrului politic, fiind o formaţiune politică creştină, naţionalistă, conservatoare, pragmatică, populară şi vizionară.

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN pune în prim-planul activităţii sale politice jertfa pentru Dumnezeu şi Biserica Lui, pentru neamul românesc şi România Mare.

Cui ne adresăm?

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN se adresează tuturor românilor preocupaţi de prezentul, dar mai ales de viitorul ţării noastre, de mântuirea lor personală, de clădirea unei societăţi mai bune şi mai dreapte. Îi aşteptăm să vină alături de noi pe românul cinstit şi drept, pe întreprinzătorul onest şi inventiv, pe tânărul studios şi patriot, pe bătrânul sfătos şi înţelept, pe ţăranul şi muncitorul harnic, pe intelectualul şi teologul creştin, pe românul din diaspora care vorbeşte, gândeşte şi simte româneşte, pe toţi aceia pentru care România nu reprezintă o ţară de tranzit, ci acasă. Nu excludem pe nimeni din cei care doresc să fie de partea binelui, adevărului şi dreptăţii, şi care vor să-şi aducă contribuţia şi să fie martori la ridicarea României.

Scopul principal al Partidului Naţional Creştin

Obiectivul principal al PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN este transformarea României într-o superputere creştină, care să poată influenţa mersul lumii nu prin forţa armelor sau maşinaţii conspiraţioniste, ci prin moralitate şi spiritualitate, dreptate şi adevăr, credinţă şi curaj, echilibru şi înţelepciune. PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN nu intenţionează să transforme România într-un nou imperiu colonial, ci să facă din acest pământ sacru central lumii creştine, în jurul căruia să se strângă naţiunile debarasate de materialism, ateism şi satanism. PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN îşi propune să metamorfozeze România într-o forţa hristică capabilă să cucerească lumea cu ajutorul puterii Cuvântului, fermităţii Adevărului, Dragostei nefăţarnice şi Crucii de viaţă făcătoare.

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN e de părere că poporul român îşi merită locul de frunte între popoarele lumii, îndreptăţiţi fiind de graiul nostru strămoşesc, ce descinde direct din limba comună a rasei albe, de obiceiurile şi tradiţiile noastre sănătoase, de credinţa şi filosofia noastră de viaţă, de aportul neamului nostru, a cărui origini se pierde în negura veacurilor, la istoria, cultura şi civilizaţia omenirii. PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN consideră că a venit vremea ca România să dicteze direcţiile de evoluţie ale umanităţii potrivit concepţiilor sale creştine despre lume şi viaţă. PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN e de părere că misiunea României în lume constă în renaşterea spirituală a omenirii în Duh hristic. Iar pentru împlinirea acestui deziderat, PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN îşi asumă rolul, împreună cu Biserica Ortodoxă Română, de revitalizare a Creştinismului, de renaştere morală şi duhovnicească a poporului român dreptmăritor, supus în ultimele două decenii unui proces samavolnic de descreştinare şi deznaţionalizare de către forţele antihristice interne şi externe, după ce vreme de peste patru decenii a suferit stăpânirea atee a comunismului, care s-a dovedit în cele din urmă mai puţin distructivă pentru fiinţa naţională decât perioada post-decembristă a demoncraţiei – pervertirea demonică a democraţiei.

Viziunea Partidului Naţional Creştin

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN doreşte să prezinte românilor o altă Românie, o altă viziune a României de mâine, un alt proiect naţional al României, şi pentru asta îşi fixează drept unul dintre obiectivele sale scoaterea la suprafaţă a României profunde, pusă în umbră de România politicienilor incompetenţi, trădători şi mafioţi.

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN propune cetăţenilor patriei noastre o Românie divină, o Românie morală şi spiritualizată, o Românie înduhovnicită, o Românie ca o Icoană, o Românie creştină.

PARTIDUL NAŢIONAL CREŞTIN intenţionează să facă din România Noul Canaan, patria fiilor lui Dumnzeu cel Viu, ţara în care popoarele lumii să se închine în Duh şi-n Adevăr Unicului Dumnezeu, întreit în persoane, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt, un loc de pelerinaj al celor însetaţi de Lumină, un tărâm de basm, o ţarină sfântă.
MUSAFIR

#1571

2012-03-30 16:49

DACA NU REUSITI SA FACETI CEVA ....SUNTEM CU TOTII PIERDUTI. CATA NESIMTIRE SI CAT TUPEU TREBUIE SA AIBA JUSTITIA ROMANA CA UN INFRACTOR DE TALIE CA NASTASE SA PRIMEASCA PUSCARIE CU SUSPENDARE RUSINE SA LE FIE MAGISTRATILOR SI PENTRU SALARIILE SI PENSIILE NESIMTITE PENTRU CARE IMPART ATATA NEDREPTATE,,,,ASA SA LE AJUTE D-ZEU ATAT LOR CAT SI LA COPII LOR (asa sa sufere copiii si nepotii lor cum sufera majoritatea copiilor din romania!)SA FIE BLESTEMATI!!!
hy

#1572 Re: Ce ni se pregateste: Sa devenim o colonie a marii finante mondiale

2012-03-30 23:47


Musafir

#1573

2012-04-13 16:40

Ajunge! Shimbare acum.

Musafir

#1574

2012-04-22 17:38

DIN SUFLET AS DORI SA SE REINTOARCA IN ROMANIA DREPTATEA, OMENIA,PATRIOTISMUL SI SA INDEPARTAM NULITATILE,HOTIA,MINCIUNA SI PE TOTI ACEI CARE AU TRDAT SI VINDUT TARA.

Musafir

#1575

2012-04-28 16:40

Ma bucur de existenta dv. si cred cu adevarat ca impreuna putem construi ceva frumos, dar mai ales durabil.
ing.Ecaterina Teodorescu