Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!


Musafir

#1626

2014-01-16 22:41

o maree maree dorinta toata clasa politica schimbata intr-un mod foarte drastic asa cum spune si biblia daca ochiul te provoaca la pacat scoatel afara daca mana stanga fura taio jos asa sa pateasca politicieni atunci poporul ar simti refularea si sigur nu ar mai fura oricine nu s ar minti asa mult si la un nivel mai mic sa fie lege in acest sens pentru populatie sa vina un vlad tepes modern si crud ASTA AR PUNE OAMENI LA RESPECT SI AM FI MAI TARI CA NEMTI SIGUR

Musafir

#1627

2014-01-17 06:34

Nu mai vrem parlamentari semianalfabeti, care stiu sa numere doar banii.Sa fie confiscate averile ce nu pot fi justificate.

Musafir

#1628

2014-01-17 06:38

Nu mai vrem parlamentari semianalfabeti, care stiu sa numere doar banii. Sa le fie confiscate averile nejastificate.

Musafir

#1629

2014-01-17 09:29

Pentru demnitatea romanilor!

Musafir

#1630

2014-01-17 12:18

jos basescu

Musafir

#1631

2014-01-18 21:28

Vreau cu adevarat schimbarea in avantajiul tuturor Romanilor !
Heil Hitler

#1632 Bravo--in sfarsit

2014-02-04 13:07

Bravo baieti...in sfarsit...o petitie unde sa ne adune pe noi ce vrem o schimbare adevarata.
Imi cer scuze, dar abia acum am vazut aceasta petitie.
M-am tot zbatut pe alte petitii, mai promovate, sa tot explic lumii cum e cu sistemul asta ticalosit.
Inca o data va multumesc si ma alatur neconditionat, si aici si pe grupul pe facebook. Sper ca spre primavara sa si actionam..
Am si o groaza de solutii, proiecte, pentru ca tara noastra sa o educam, si sa o trezim din letargia asta...
Stalin

#1633 Re: Bravo--in sfarsit

2014-02-04 16:35

#1632: Heil Hitler - Bravo--in sfarsit

E FOARTE BUNA PETITIA, DAR SA NU UITAM NICIODATA CA FERICIREA/BINELE POPORULUI TREBUIE SA FIE PRIMORDIALA, IN PREZENT...MAJORITATEA ROMANILOR TRAIESC INTR-O SARACIE EXTREMA, SUNT ATAT DE SARACI INCAT NU POT NICI SA TRAIASCA, MULTI MOR EFECTIV DE FOAME, ROMANII SUNT ATAT DE SARACI CA NU-SI PERMIT "NICI SA TRAIASCA NICI SA MOARA." NU POT SA TRAIASCA PT CA NU AU BANI SI NU POT NICI SA MOARA PT CA NU AU BANI DE SICRIU, TOATE ACESTEA DIN CAUZA SALARIULUI MINIM/ECONOMIE (550 LEI/NET - TRANSPORTUL PANA LA LOCUL DE MUNCA= NICI MACAR 100 EURO/NET/LUNA.)

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-02-05 14:47


valer

#1635 hotia din romania

2014-02-05 14:48

Daca nu sa facem ceva acum, mai tarziu deja e foarte tarziu,trebuie confiscate averile celor care nu pot face dovada modului an care sau obtinut,adica a celor care ne-au furat.

Heil Hitler

#1636 Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-07 10:19

Pe mine Petre Tutea ma inspira intr-un mod profund. Citeste "Manifestul Revolutiei Nationale" din 1935. Sincer, voi vedeti vreo diferenta intre ceea ce a fost in 1935 si ceea ce este astazi?

"...Într'un stat, care politiceşte e vasal şi-şi varsă sângele la comanda altora, care etnic e o cloacă internaţională şi economiceşte o colonie, care îşi trimite - prin decalaj, concesii, dobânzi - peste graniţe prinosul brazdei şi prisosul muncii, ar fi o nebunie să munceşti mai mult decât strictul necesar. Statul român actual nu apără bogăţiile ţârii şi nu garantează munca naţiunii. Nu, pentru că nu e sfatul naţional al Românilor ci, statul sucursală la gurile Dunării al burgheziei apusene. Creat cu ajutorul ei, pentru interesul ei, sub sugestiile ei imperative şi după modelul furnizat de ea - statul acesta nu ne apără pe noi de străini, ci pe străini de noi: siguranţa transporturilor, creditelor, plasamentelor, funcţionarilor lor. Ca'n colonii. De aceia nu e tragere de inimă în ţara românească. De ce să ari, să gândeşti, să alergi - în plus? Pentru cine ? Pentru ce ? Lumina va fi tot opaiţ, drumul tot cărare, casa tot bordeiu. Pentru că cu banii câştigaţi la noi, finanţa internaţională clădeşte oile la Amsterdam sau Stockholm, iar noi rămânem tot cum am fost, săraci şi ursuzi, narcotizându-ne amarul unei vieţi naţionale intrate în fundac cu doine melancolice şi chiolhanuri abrutizante. Aici e sursa adevărată a indolentei romaneşti: în exploatare. Să nu ne înşele palatele bucureştene: sunt contuarele străinilor. Să nu ne înşele vilele din noile cartiere ale capitalei: sunt ale vechililor. Să nu ne înşele o reţea telefonică, o linie ferată, o şosea nouă: nu le fac pentru noi şi unde ne trebue nouă, ci pentru ei şi i unde le trebue lor. Să nu ne înşele forfota comercială, economică, financiară, politică: nu noi ne sbatem, ei - ca să ne sugă mai bine. Naţiunea română stă deoparte: deoparte de viaţa economică, în care nu poate decât să fie spoliată, deoparte de statul liberalo-democrat, care înlesneşte spolierea. Naţiunea e în rezistenţă pasivă. Deaceia se vorbeşte în România numai cu jumătate de gură şi nici-o treabă nu e întreagă. Deaceia ţara asta mare şi bogată face impresia unei case de vădană: nici pustie şi nici vie. Deaceia suntem ţara lui "a-da, bine-bine, lasă-lasă".

Una dintre ursitoare - naţionalismul român - a fost înşelată: în loc de sfat propriu s'a trezit cu tejghea străină. Acest contuar al burgheziei apusene şi-al vechililor ei trebue dărâmat fără zăbavă şi în locul, pe care l-a uzurpat cu silnicie şi minciună, trebue să se înalţe adevăratul stat al Românilor, un stat naţional în care să se poată munci cu dragoste şi elan, un stat al Românilor în România Mare. Ştim că munca aceasta nu va fi uşoară şi nici lipsită de primejdii. Pentru că unii dintre români au intrat slugi la tejgheaua străinilor. Aceşti nemernici paznici politici ai contuarului trebuesc demascaţi şi naţiunea deslănţuită. Aceasta e dubla datorie a acestui manifest al revoluţiei naţionale. Ştim că ne aşteaptă o existenţă precară şi poate pe mulţi dintre noi o moarte violentă. Ştim că intrăm în toiul unei lupte, care va scutura ţara ca o vijelie, dar pentru cei care au un crez nu există nici târguiala, nici rezervă. Vom îndura toate mizeriile şi ne vom bate în toate luptele, dar nu vom ceda."

Si astazi unde ne aflam? Vrei sa se schimbe ceva?

Stalin

#1637 Re: Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

2014-02-07 14:52

#1636: Heil Hitler - Citat din Petre Tutea : „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi”

TOT SE VORBESTE DE SCHIMBARE DAR NICIODATA NU SE FACE NIMIC CONCRET SI JUST, SAU UNII CARE SE CRED DESTEPTI, VOR SA MANIPULEZE POPORUL CA SA-I SUSTINA SI APOI SA FURE SI EI TARA. "PROSTII MOR PT IDEILE CELOR DESTEPTI".

Stalin

#1638

2014-02-07 14:55

MAI EXISTA OARE OAMENI CARE SA DOREASCA CU ADEVARAT PROGRESUL ROMANIEI SAU POPORULUI ROMAN???
Heil Hitler

#1639 Re:

2014-02-08 10:20

#1638: Stalin -

Au fost multi Stalin. Sa stii ca acum 4 ani a reusit o revolutie in Islanda contra sistemului ticalosit si Ocultei Mondiale. Si mai sunt si acum si la noi (exclus partidele si politicienii din 89 incoace). Sa stii ca si Ceausescu si-a iubit tara in felul lui, in toata incultura lui, si s-a luptat cu Oculta Mondiala. Ca nu prea l-a dus capul si pana la urma a fost doborat e alta poveste. Problema e ca e aproape imposibil sa te lupti cu Oculta Mondiala si sa castigi. Sa poti schimba sistemul. Si Hitler, cu toate ca la inceput a reusit sa castige o lupta, si a dus Germania in 5 ani din una dintre cele mai sarace tari, subjugata de Oculta Mondiala, la cea mai bogata tara economica, si Oculta data afara din tara.  Apoi insa a fost atras intr-un razboi, plus ca a facut niste greseli tactice, ceea ce a facut sa piarda razboiul cu Oculta Mondiala. Dar macar Hitler i-a facut mai rezervati pe cei din Oculta sa mai subjuge tari ca Germania

Stalin

#1640 Re: Re:

2014-02-08 17:41

#1639: Heil Hitler - Re:

EU CRED CA"OCULTA MONDIALA" = PROSTIA DIN CAPUL NOSTRU. CE NE IMPIEDICA PE NOI SA FIM LA FEL CA GERMANIA? "OCULTA MONDIALA" NU AR PUTEA AVEA NICI-O INFLUENTA DACA CONDUCATORII NOSTRII AR AVEA BUNAVOINTA DE A DUCE ROMANIA LA UN NIVEL INALT DE PROGRES DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Heil Hitler
Musafir

#1641 Re: Re: Re:

2014-02-08 19:14

#1640: Stalin - Re: Re:

Pai eu stiu..Asa e..Oculta Mondiala nu poate sa faca nimic fara complicitatea conducatorilor nostri. Asta nu inseamna ca nu exista si ca nu se manifesta ca niste "sforari", si ca ei controleaza aproape toata lumea financiar. Trebuie sa explicam si logic cum ne controleaza si cum ne jecmaneste.

Noi o sa schimbam intreaga clasa politica si destructuram sistemul ticalos cu care ne controleaza. Dar o sa se implice probabil si strainii cu ceva efective, ca in 89.

Astazi, 8 februarie, am fost in piata universitatii. Au reinceput protestele antisistem. Trebuie sa ne organizam mai bine.

Heil Hitler

#1642 Va asteptam la proteste in piata universitatii

2014-02-08 21:20

Astazi 8 februarie, am reinceput protestele anti sistem in piata universitatii.
Le multumim celor care au fost azi, si invitam si pe altii sa ni se alature.
Cine s-a saturat de aceasta clasa politica care doar ne fura si ne vinde avutiile, care ne tine in saracie, tratandu-ne ca pe niste sclavi, care ne tine needucati, care doar ne minte, rugam sa va ganditi bine si sa luati atitudine. Daca nu pentru voi, ganditi-va macar la copiii vostri. Ce tara le lasam? Ce educatie le asiguram? Ce sansa la prosperitate si o viata decenta le oferim?

Daca nu luam atitudine sa schimbam aceasta clasa politica hoata si tradatoare, nimic nu se va schimba, si hotii isi vor face de cap in continuare.
Numai uniti si cu atitudine putem schimba ceva.

Cititi si dati mai departe mesajul.

Musafir

#1643 Mircea Geoana s-a alaturat Apelului pentru Schimbare Adevarata???

2014-02-09 00:41

mai face inca parte???
Stalin

#1644 Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 05:42

#1641: Heil Hitler - Re: Re: Re:

EU SUNT DE PARERE CA...PT A NU CONTROLA "OCULTA MONDIALA" ECONOMIA UNUI STAT, AR FI MAI BINE CA SOCIETATILE COMERCIALE SA AIBA URMATORUL RAPORT: 50% STAT SI 50 % PRIVAT, IN FELUL ACESTA PRIVATUL NU MAI POATE CONTROLA IN TOTALITATE ECONOMIA UNEI TARI, TU CE ZICI?

Heil Hitler

#1645 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 08:42

#1644: Stalin - Re: Re: Re: Re:

Stalin. Nu se poate vorbi de control al ocultei mondiale, economie, de prosperitate, etc...atata timp cat acest popor nu este format din buni cetateni. Adika educati intr-o mentalitate si moralitate corecta. Putem sa dam legile legilor, constitutia constitutiilor, putem sa punem partidele partidelor, presedintii presedintilor. Degeaba...atata timp cat nu suntem educati, nimic nu se poate schimba in bine.

Aici este marea nostra problema. Pur si simplu Oculta Mondiala cu sistemul ticalosit aservit ne-au mintit in legatura cu adevarata istorie, ne tin needucati. Astfel ne pot manipula/prosti, fura si tine saraci.

Admit...e greu sa schimbam mentalitati si moralitati la generatia actuala de adulti. Dar avem o singura sansa. Viitorul. Si acesta este reprezentat de copiii nostri. Daca reusim sa ni-i educam ( adika sa nu mai fie indolenti, nepasatori, sa tina capul plecat, sa nu mai fie egoist si sa isi urmareasca doar propriul interes, sa nu mai fure, sa nu mai dea sau sa ia spaga...etc..), ei vor avea o sansa. Nici nu ne costa bani. Daca nu reusim, vor ramane si ei niste simpli sclavi.

Stalin

#1646 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-02-09 11:23

#1645: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Re:

MDA...GREU LUCRU DE REALIZAT, EDUCAREA POPORULUI SAU A COPIILOR DIN POPOR, CAND SI PROFESORII SUNT CORUPTI, DACA PARINTII SI PROFESORII SUNT CORUPTI, NU SE POATE REALIZA NICI-O EDUCATIE MAI BUNA, LEGAT DE ADOPTAREA UNOR LEGI MULT MAI ASPRE IMPOTRIVA INFRACTIUNILOR AR PUTEA FI O SOLUTIE TOTUSI. FIINDCA DACA OMUL NU ARE BUN SIMT, MACAR DE FRICA LEGII, A CONSECINTELOR SA SE ABTINA DE LA PROSTIE. MA INGROZESC CAND VAD PE LA TV. JUDECATORI SI PROCURORI CARE IAU MITA DOUA TELEFOANE MOBILE SAU CARNE DE PORC SAU ALTII JOACA BANII DE FLAGRANT LA PACANELE, FEREASCA DUMNEZEU CE AM AJUNS, RAD SI "CURCILE" DE NOI. DACA JUDECATORII SI PROCURORII SUNT CORUPTI, LA CE SA TE ASTEPTI DE LA UN OARECARE OM DE RAND, SAU CU CE TRAGERE DE INIMA MAI MERGI LA TRIBUNAL PT. A-TI CERE DREPTURILE?


Musafir

#1647

2014-02-11 17:32

Cei care ne conduc in prezent sunt fie educati de regimul ceausescu, fie urmasii lor, care au primit ce detineau parintii lor ,bine'nteles. Avem nevoie de multa rabdare pana ratacesc acest model. Prea mult, spun eu.