Apel pentru Schimbare Adevărată!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Apel pentru Schimbare Adevărată!

Heil Hitler

#1651

2014-02-13 11:19

Oameni buni, sistemul ticalosit s-a trezit si se apara. Au vazut ca s-au acutizat nemultumirile populatiei si ca vor sa iasa in strada sa ii dea jos pe toti.
Si cum se apara? Fac o diversiune, ca la asta se pricep, doar sunt securisti.
In rolurile principale: basescu. care trambiteaza, ca vezi Doamne, el scoate lumea in strada. A gasit omul si motiv: acciza de 7 eurocenti. Ce a facut el prin asta? Noi cei de buna credinta care iesim in strada si sa il dam jos inclusiv pe el si ai lui, am fost confiscati de el. Pentru ca televiziunile manipulatoare gen antena3, b1, rtv, preiau cazul(diversiunea) mai departe si spun ca noi, cei de buna credinta din strada, suntem oamenii lui basescu, ca doar insusi basescu a spus asta. Cum lumea este needucata si manipulabila, ii vor crede, si nu ni se vor alatura. Ba chiar suntem discreditati, fiindca ticalosii ne-au asociat/alaturat "omului negru",basescu, omul cel mai urat de popor. Acum intra in scena Dragnea, care zice ca daca basescu scoate oamenii in strada, adica noi, va scoate si el oamenii in strada. Astfel se mai induce o idee, si anume ca va iesi" razboi civil". Si televiziunile manipulatoare vor induce ideea ca "omul negru", basescu, vrea razboi civil. Aceasta idee/manipulare ordinara, are ca scop sa bage frica in oamenii care vor sa iasa in strada.
Mda..frumoasa lucrare....doar ca baietii nu au imaginatie. E aceeasi diversiune ca in 90 la mineriada. Doar ca atunci, noi golanii, eram oamenii " omului negru" de atunci, cel mai urat om de populatie, si anume Coposu. Pe rol de manipulator ordinar era TVR. Iar rolul lui Dragnea era a lui iliescu, car a chemat minerii sa ne bata.
Oameni buni, daca nici acum nu intelegeti ca acestia sunt in cardasie, basescu cu ai lui, usl-istii, cu televiziunile lor (antena3, rtv, b1), care doar se rotesc la putere, ne pacalesc ca ei "chipurile" se cearta la televizor, ca fac aliante cum vor muschii lor in orice moment. Cand ei de fapt ne mint, ne prostesc si ne fura impreuna. Nu stiu cum altfel as putea sa va dovedesc. Dar poate priviti realitatea din 89 pana in prezent. De fapt asa e cel mai simplu sa va convingeti
Heil Hitler

#1652

2014-02-15 10:56

Apel catre oamenii de buna credinta, sa ne unim, sa luam atitudine si sa inlaturam mafiotii.

Oameni buni, facem apel la dumneavoastra, sa ne unim, sa luam atitudine, sa iesim in seara asta in pietele mari ale oraselor unde locuim, si sa protestam impotriva sistemului ticalosit (statul), a mafiotilor , a politicienilor care ne-au condus din 89 incoace. Am dormit 24 de ani...de ajuns...a sosit timpul sa ne trezim si sa luam atitudine. Cu fiecare din voi, care ni se alatura, care iau atitudine, sansele noastre de a castiga lupta este mai mare, fiindca noi suntem mai multi ca ei. Doar trebuie si noi sa ne unim si sa luam atitudine. Chiar daca azi nu ne vom strange indeajuns de multi, chiar daca azi nu vom reusi sa "trezim" indeajuns de multi oameni, nu ne lasam. Vom iesi si maine. Vom fi si mai multi maine. Vom iesi si peste o saptamana. Vom fi si mai multi peste o saptamana. Vom iesi pana ne vom uni toti, si ii vom inlatura de la conducere.
Degeaba stam in casa si injuram televizorul. Pe televizor nu il deranjeaza ca il injuri.
Degeaba astepti alegerile, pentru ca oamenii cinstiti nu au bani sa isi faca un partid, nu sunt lasati sa isi faca televiziune pentru asi putea promova proiectele, nu sunt invitati si promovati de televiziunile aservite politicienilor gen antena3, rtv, b1, realitatea...etc.
Deasemeni fac un apel la oamenii care ies in strada sa ia atitudine, sa nu mai se razboiasca cu jandarmii din strada, cu reporterii din strada. Nu ei sunt dusmanii tarii, hotii si tradatorii, ei sunt fratii nostri, care au aceleasi probleme ca si noi, sunt platiti la fel de mizerabil ca si noi. Chiar daca unii din ei nu constientizeaza , nu s-au trezit, e de datoria noastra sa le explicam civilizat cine sunt mafiotii tarii.
Dragi simpli jurnalisti din strada, fac apel la constiinta voastra, ganditi-va ce tara doriti sa lasati copiilor vostri. Nu mai mintiti poporul, cum ca noi suntem oamenii lui basescu sau a nu stiu cui. Am sesizat diversiunea pusa la cale de sefii vostri, impreuna cu basescu si cu dragnea. Va multumim.
Fratii nostri dragi, simpli jandarmi din strada, simpli politisti, simpli procurori, simpli agenti SRI, simpli diversionisti infiltrati, nu noi suntem dusmanii tarii, nu noi va platim cu salarii mizerabile, ci mafiotii (sefii vostri), sa aibe ei ce bani sa fure, sa isi faca vile peste vile, sa faca averi colosale peste noapte. Nu noi furam si capusam companiile si fabricile pana le falimentam, pana le punem pe butuci. Nu noi vindem companii si resursele tarii, ca ei sa isi ia un comision colosal. Si nu noi spunem asta. Sunt atat de prosti ca se dau in vileag unii pe altii. Nu mai zic de rapoartele Curtii de Conturi, care ne spun ca anual se fura cu zecile de miliarde de euro. Asa ca va rugam sa va abtineti, sa nu mai executati ordinele sefilor vostri. Ei sunt dusmanii nostri. Chiar va rugam sa va alaturati noua si sa luptam impotriva lor. Va multumim.

Oameni buni, stim.... mafiotii se vor apara, nu o sa fie o lupta usoara.
Dar e singura noastra sansa sa scapam de saracie si de sclavie. Nu asteptati sa vina strainii sa ne salveze. Pentru ca strainii pe care ii asteptati sunt de fapt sefii lor, sefii mafiotilor nostri. Strainii nu au interes sa ne salveze pe noi, au interes pentru buzunarele lor, si pentru oamenii din tara lor.

Va multumim. Va multumesc,

Musafir

#1654

2014-03-09 07:33

Eu am semnat


Musafir

#1656

2014-03-27 16:16

Intrutotul de acord cu ce scrie in aceasta petitiedar dupa ce s-a distrus tara cine sa o mai refaca tineri merg si lucreaza in late partica la noi este sclavie fara bani.
miha

#1657

2014-04-02 16:21

schimbarea adevarata incepe de la fiecare... tu si eu trebuie sa ne schimbam, aceasta se va propaga, iar Dumnezeu va face restul...

Musafir

#1658

2014-04-06 22:19

UN CITAT SUPERB: "Interesantele declaratii de avere ale ministrilor din cabinetul Ponta 3 , azi : Stanoevici Bogdan-Dragoş-Aureliu-Marian
Posted on 6 aprilie 2014 by Traian
In termenul legal de 30 de zile, la limita dar legal, am obtinut ce doream : declaratiile de avere sunt publicate de onorabilul Guvern Ponta 3 si astazi ma rezum doar la cei doi clienti despre care scrisesem acum o saptamana
stanoevici venituri 2013Aveam o ”presimtire” ca dl Bogdan-Dragoş-Aureliu-Marian “ Coco” Stanoevici va fi de departe cel mai interesant ministru si chiar asa se dovedeste deoarece, conform declaratiei de avere, omul nostru pare a fi un fel de Isus, traieste sub cerul liber cu apa si aer. Altfel nu vad cum, casa-nu, teren-nu, apartament-nu, venituri de 8823 lei ” drepturi de autor ” si…cam atat. Ar mai fi si niste actiuni la o firma si 2 imprumuturi de 6 mii de euro, dar pot sa intreb cu naivitatea-mi caracteristica, care de multe ori nu da gres, daca drepturile de autor vin de exemplu de Intact Media ?
cristea aurelia ministruIn cel de-al doilea caz, o cariera politica de mare succes la Cluj, o ascensiune de la lucrator Nufarul la venituri bugetare de 345,000 lei, nu e deloc rau, asa-i ?
Nu stiu altii cum sunt dar eu, cand citesc chestii de genul celor de mai sus, simt nevoia sa compun scrisori.
“”Draga Ani…”

Musafir

#1659

2014-04-07 19:35

Din pacate dormim pe noi.

Musafir

#1660

2014-04-14 05:29

Neam saturat să fim conduși de hoți de trădători de țară de aceasta clica de pungaș de drumu mare
Ioan Anton
Bucuresti

#1661

2014-04-16 15:44

Cei ce au participat la falimentarea industriei si agriculturii, dupa 1989 si pina in prezent sa fie trasi la raspundere. Cei ce au contribuit la risipirea rezervelor valutare din bancile din Romania sa dea socoteala, suntem satui de membri masoni si oameni care doar au stiut sa demoleze o tara care acum ar fi aratat cu totul altfel daca marile inteprinderi ar fi fost retehnologizate in loc sa fie demolate. Confiscarea averilor celor ce leau dobindit fraudulos participind la subminarea economiei din Romania.

Musafir

#1662 Re:

2015-10-30 21:25


Musafir

#1663

2015-11-10 08:59

Pentru schimbare ,a clasei politice actuale cu politicienii compenenti cu viitorul Romaniei !!!
Dolphins Alliances

#1664 OFERTA DE IMPRUMUT

2016-02-17 21:17

Salut,
Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea ta?
ai fost respinse de
băncilor și altor agenții financiare?
Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar?
căutare nu mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului. Noi împrumut fonduri la persoane fizice
care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să vă ofere un împrumut. Deci, ne contactați astăzi prin

 


Musafir

#1665

2016-04-18 12:03

Împreună, putem să ne luăm ţara înapoi!

Musafir

#1666 : Intreprinderi desfintate si furate in ultimi 23 de ani in Romania salaj

2018-03-25 17:12


Musafir

#1667 Re: Inreprinderi desfintate si furate in ultimi 23 de ani in Romania

2019-08-28 03:34

Cooperativa mestesugareasca ?Inainte?Carbunesti

#1668 Re: Inreprinderi desfintate si furate in ultimi 23 de ani in Romania

2020-01-14 18:18


Musafir

#1669 Re: Inreprinderi desfintate si furate in ultimi 23 de ani in bucuresti

2020-04-16 06:37


Musafir

#1670 Re:

2020-04-16 15:39