Apel pentru Schimbare Adevărată!


Musafir

/ #1560 Exterminarea Romaniei de catre straini

2012-03-16 18:41

PENTRU A NE EXTERMINA, PENTRU A SFARTECA SI CUMPARA ROMANIA, EVREII SI MASONII DE LA FMI NE IMPRUMUTA CU JAPCA. TOATE ASTEA PRIN TRADAREA SI SUPUNEREA TOTALA A PUTERII DIN ROMANIA, ADICA A EVREILOR MASCATI SUB NUME ROMANESTI , CARE AU PRELUAT CARMA ACESTEI TARI.
Deputatul PSD Ion Stan susţine că lideri de la vârful guvernării au falsificat datele economice ale ţării, astfel încât România să fie nevoită să se împrumute de la FMI, relatează România TV. Într-o declaraţie politică, depusă la Camera Deputaţilor şi intitulată “Asasinii economici ai României. Ce-i (Cine-i) leagă pe Traian Băsescu, Jeffrey Franks, Sorin Blejnar şi «blonda lui Boc»?“, Stan acuză planurile de “asasinare economică” a României.

“Puterea de la Bucureşti este cel puţin complice la o manoperă sistemică de falsificare a indicatorilor macroeconomici, care a împins la decizii politice greşite, ale căror efecte sunt trădarea de ţară, în varianta subminării economice şi a ştirbirii suveranităţii şi independenţei politice, urmare a aservirii faţă de organizaţii străine“, a afirmat deputatul Ion Stan, membru al comisiei parlamentare de control al Serviciului Român de Informaţii, într-o declaraţie politică, depusă la Camera Deputaţilor.

Stan vorbeşte despre un plan deliberat de “asasinare economică” prin aservirea României, prin intermediul împrumuturilor, către organismele financiare internţionale şi cei care le controlează din umbră.

“Din vremurile în care se negocia şi semna, pe bază de mită, aderarea şi integrarea României în familia euro-atlantică, datele macroeconomice ale României au fost sistematic falsificate. Astfel, la momentul actual, anul 2012, diferenţa dintre datele macroeconomice reale şi cele făcute oficial publice (după “prelucrarea” de către Banca Naţională a României, Ministerul Finanţelor Publice, Institutul Naţional de Statistică, Comisia Naţională de Prognoză) a ajuns, pe calea adâncirii diferenţei, menţinută în mod voit, dintre capacitatea administrativă macroeconomică şi capacitatea de evoluţie a economiei reale şi pe calea efectelor dezvoltării economiei reale, la dimensiuni considerabile. Datele privind produsul industrial brut sunt subevaluate cu circa 20 la sută (PIB real = PIB comunicat public + 20%). Aceasta subevaluare a datelor economiei reale a fost necesară pentru a se demonstra, pe bază de date false, că România are nevoie de împrumuturi internaţionale”, susţine Stan.

“Manopera prelucrării statistice frauduloase a fost realizată în cadrul unei strategii integrate pe care asasinii economici - în cazul României, Jeffrey Franks şi predecesorii săi – au aplicat-o la nivel global. Coordonatorii strategiei sunt marii anonimi din spatele Fondului Monetar Internaţional“, mai spune Stan.

Falsificarea se produce prin intermediul oficialilor controlaţi de către FMI din fiecare ţară, apoi oferta de finanţare ar fi propusă pe baza acestor date false.

“Pe baza acestor date false, FMI a elaborat ofertele de finanţare (însoţite de condiţii economice dure care ţinteau, de fapt, achiziţionarea, la preţuri derizorii, a activelor economice de importanţă naţională), acceptate imediat de agenţii din centrele naţionale de decizie economică şi politică naţională”, explică pesedistul.

Indicatorii economici reali sunt de asemenea bine cunoscuţi Fondului. “Unele dintre instituţiile cărora li s-au solicitat, în acest mod neoficial, datele reale, nu au putut răspunde la respectivele solicitări pentru simplul fapt că, în condiţiile instituţionalizării prelucrărilor statistice false, practic nu au avut acces la datele adevărate. În aceste condiţii, Jeffrey Franks, a luat legătura, cu acceptul lui Traian Băsescu, cu şeful ANAF, Sorin Blejnar pentru a preleva datele reale direct din bilanţuri. Sursele noastre ne-au comunicat faptul că existenţa unei interceptări “accidentale” a posturilor telefonice cu numerele 0728.666.063 şi 0741.239.082 ori accesarea bazelor de date ale operatorilor reţelelor respective de telefonie ar putea furniza dovezi irefutabile privind funcţionarea sistemului descris. Mai mult, am avea şi surpriza de a constata că şi “blonda lui Emil Boc” este integrată comandoului asasinilor economici ai României“, susţine deputatul.

“Din acest moment al anului 2012, când România trebuie să ramburseze către FMI 1,2 miliarde euro, începe lungul şir al anilor de scadenţă, care vor îngropa şi mai mult economia românească (…) Având în vedere că FMI a debutat ca un fond mutual internaţional şi statele participante îşi cer drepturile, iar această misiune instituţională a fost ulterior denaturată, se pune întrebarea dacă la nivelul conducerii FMI sunt cunoscute acţiunile lui Jeffrey Franks şi cui servesc ele”, a conchis Stan.